Polička – Storm Praha "B" 5:6 (1:2 po s.n.) | Uh. Hradiště – IHC Č. Těšín 4:10 (kon.) | Polička – Lomnice n/P 6:3 (kon.)
IHC Č. Těšín – Storm Praha "B" 5:8 (kon.) | Lomnice n/P – Uh. Hradiště 10:13 (kon.)
konec
IHC CSC Roller U. Hradiště
4:10 (0:2, 1:3, 1:4, 2:1)
IHC Český Těšín
Neděle 25.06.2017, 12:30Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    47:39
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!

    Hráči Reflexu v samotném závěru utkání ještě korigují nepřízniví výsledek. Brankáře Voznicu dokázal tvrdou střelou překonat MAREK SCHUSTER. Bez asistence.
     
    46:08
    Karviná šla nyní do přečíslení tři na jednoho! Celou situaci však už podruhé zbytečně překombinovali a branku tak nevstřelili.
     
    42:50
    Uherské Hradiště se dostalo v oslabení do velké příležitosti! Dva její hráči šli do přečíslení. Finální přihrávka se však útočníku Reflexu příliš nepovedla a šance tak brankou neskončila.
     
    42:09
    Vyloučení v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště (Karafiát – 1,5 min., hákování + 10 min., nesportovní chování). Trest odpyká Gartner.
     
    41:26
    Lukáš Bednář mohl po pěkné kombinaci zakončit do prázdné branky. Hráč Karviné však chtěl celou akci ještě vylepšit přihrávkou. Ta byla ovšem nepřesná.
     
    38:44
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!

    Reflex se ještě nevzdává! Malou jiskřičku naděje vybojoval krátce po vhazování JIŘÍ PILUŠA, kterému puk přímo z vhazování poslal Vít Mika. Asistence: Vít Mika.
     
    37:20
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    Karviná šla opět do přečíslení, tentokrát tři na dva. Martin Kasperlík naznačil střelu, ale místo toho přihrál svému bratrovi ONDŘEJI KASPERLÍKOVI, který bekhendovým blafákem překonal brankáře. Asistence: Martin Kasperlík.
     
    36:02
    Střídání v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště: ze hřiště odchází Haloda, přichází Mlčoch.
     
    35:15
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    Karviná využívá i svoji druhou přesilovku v dnešním utkání. Karel Richter naznačil střelu, ale místo toho šikovně přihrál volnému TOMÁŠI VÁCLAVÍKOVI, který už odkrytou branku nemohl minout. Asistence: Karel Richter.
     
    34:20
    Vyloučení v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště (Schuster – 1,5 min., sekání).
     
    33:28
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    V krátké době přidává Karviná další gól! KAREL RICHTR vypíchl puk obránci Reflexu a zamířil sám na brankáře. Svůj nájezd proměnil přesnou přízemní střelou. Bez asistence.
     
    33:03
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    Karviná krátce poté, co šla do plného počtu hráčů dává sedmou branku! Obráncům Uherského Hradiště ujel MARTIN KASPERLÍK, který přesnou ranou prostřelil Halodu. Bez asistence.
     
    32:35
    Karviná se dostala v oslabení do veliké šance! Samostatný nájezd jednoho z jejích hráčů však brankář Haloda zlikvidoval.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu IHC PMN – Nerez Karviná (Trombík – 1,5 min., podražení).
     
    30:44
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!

    Reflex však vzápětí rychle snižuje! MARTIN ČERVENKA přesnou střelou překonal brankáře Voznicu. Hráč Reflexu se dnes trefuje již podruhé! Bez asistence.
     
    30:20
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    Karvinští se dočkali další branky. Přečíslení dva na jednoho využil JAKUB JUHÁSZ, kterému před prázdnou bránu nahrál Ondřej Kasperlík. Asistence: Ondřej Kasperlík, Daniel Trombík.
     
    27:28
    Po střele Marka Schustera zvonila za Voznicou tyč!
     
    25:40
    Uherské Hradiště bylo velice blízko dosažení druhé branky! Pokus Pavla Sedláčka propadl až za brankáře Voznicu. Pohotový obránce Karviné však stačil puk vykopnout z brankové čáry!
     
    21:58
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš se opět ukázalo v praxi! Reflex nevyužil velkého závaru a z následného protiútoku obdržel branku. KAREL RICHTER totiž svůj samostatný únik s přehledem proměnil! Bez asistence.
     
    21:50
    Velký závar byl po střele Oldřicha Horáka před brankářem Voznicou. Brankou však neskončil.
     
    20:53
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    Karviná opět odskakuje do tříbrankového vedení. Po střele JAKUBA JUHÁSZE puk jen tak tak doklouzal za brankovou čáru. Asustence: Martin Kasperlík.
     
    19:00
    Skvělou individuální akci předvedl Jiří Piluša, který prokličkoval přes tři hráče Karviné a z blízkosti zakončil. Brankář Voznica však svůj tým podržel.
     
    16:55
    Skvělou kombinaci Karviné zakončoval z levého kruhu Ondřej Kasperlík. Jeho střela nakonec skončila pouze na tyči Halodovi branky.
     
    15:18
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!

    První gól v utkání vsítili také hráči Uherského Hradiště! V útočném pásmu si skvěle vykombinovali soupeře. Pavel Sedláček našel křižnou přihrávkou MARTINA ČERVENKU, který z pravého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Pavel Sedláček.
     
    14:10
    Vyloučení v týmu IHC PMN – Nerez Karviná (Richter – 1,5 min., nedovolené bránění).
     
    12:38
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    Karvinští vedou už o tři branky! V posledních sekundách nakonec přeci jen využili přesilovou hru. Po přihrávce Martina Kasperlíka se prosadil JAKUB JUHÁSZ. Asistence: Martin Kasperlík.
     
    11:58
    V posledních sekundách první čtvrtiny zachránila Uherské Hradiště tyč!
     
    11:19
    Vyloučení v týmu IHC Reflex Uherské Hradiště (Sedláček – 1,5 min., nebezpečná výstroj).
     
    10:40
    Jeden z obránců Uherského Hradiště se dopustil velké chyby, když ztratil puk. Karel Richter se pak řítil sám na brankáře Halodu. Ten ho však skvěle vychytal.
     
    8:07
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    Karviná se dostává už do dvougólového vedení! Josef Navrátil si najel s pukem za branku, odkud pak přihrál DANIELU TROMBÍKOVI, který se z bezprostřední blízkosti nespletl. Asistence: Josef Navrátil
     
    5:51
    Tým IHC PMN – Nerez Karviná právě vstřelil branku!
    Karviná se ujímá vedení. LUKÁŠ BEDNÁŘ nejprve nastřelil tyč. Vzápětí se však k němu puk dostal znovu a tentokrát se už karvinský útočník trefil! Asistence: Jakub Juhász
     
    3:20
    Po střela Oldřicha Horáka zazvonila za brankářem Voznicou tyč!

    Jiří Vachtl

    Branky a nahrávky: 16. Červenka (Sedláček), 31. Červenka, 39. Piluša (Mika), 48. Schuster – 6. Bednář (Juhász), 9. Trombík (Navrátil), 13. Juhász (M. Kasperlík), 21. Juhász (M. Kasperlík), 22. Richter, 31. Juhász (Kasperlík, Trombík), 34. Kasperlík, 34. Richter, 36. Václavík (Richter), 38. Kasperlík (Kasperlík)


    IHC CSC Roller U. Hradiště: Haloda (Mlčoch) – Karafiát, Mika, Sedláček, Červenka , Schuster, Piluša, Horák, Gartner, Honejsek
    IHC Český Těšín: Voznica (Navrátil) – Vaštík, Trombík, Richter, Václavík, O. Kasperlík, Juhász, M. Kasperlík, Bednář

    Rozhodčí: Jan Pechánek, Petr Karlík
    thejrc.org