Francouzská Guyana – Kanada 2:4 (kon.) | Honduras – Kostarika 0:1 (kon.) | USA – Panama 1:1 (kon.)
konec
Honduras
0:1 (0:1)
Kostarika
Sobota 08.07.2017, 03:00 • Red Bull Arena, Harrison • CONCACAF Gold Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:31:10)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:16.
     
    Je dobojováno! Kostarika zvládla vstup do Gold Cupu a poráží Honduras 1:0! Honduras si v průběhu utkání vytvořil zajímavé možnosti, ale Romell Quioto si vylámal zuby na soupeřově brankáři. Pět minut před přestávkou se po výborném centru dokázal prosadit Marco Ureña ! Ve druhé půli se Honduras tlačil do útoku, jenže patnáct minut před koncem selhal v obrovské šanci Elis. Poté si už Kostarika vedení pohlídala a zajistila si důležité vítězství.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Patrick Pemberton ještě v závěru nastavení vyfasoval žlutou kartu za zdržování hry.
     
    90+2
    Yeltsin Tejeda zastavil rozehrávku Hondurasu jen za cenu nedovoleného zákroku. Honduras v závěru utkání rozehraje ještě jeden přímý kop.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Brankář Patrick Pemberton si počkal na dotírajícího soupeře a až poté sebral míč do rukavic. Gólman Kostariky poté odkopl balón daleko od branky.
     
    89
    Na stadionu panuje parádní atmosféra. Honduras se sice snaží prodrat do pokutového území soupeře, ale obrana Kostariky dnes pracuje na jedničku.
     
    88
    Maynor Figueroa se před dobíhajícím Campbellem položil do prudkého centru a hlavou poslal míč ven ze šestnáctky. Honduras by však potřeboval útočit.
     
    87
    Joel Campbell si nabíhal na povedenou přihrávku za obranu Hondurasu. Akci Kostariky však zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    86
    David Guzmán fauloval Acostu na polovině hrací plochy a zastavil rodící se akci Hondurasu. Za svůj prohřešek proti pravidlům vidí žlutou kartu.
     
    85
    Joel Campbell postupoval s míčem do otevřené obrany Hondurasu. Výborně hrající Henry Figueroa proti němu včas vystoupil a balón mu ukopl.
     
    84
    Kostarika soupeřovu branku neohrozila ani po rohovém kopu. Na prudký centr si na přední tyči počkal brankář Lopez, který okamžitě založil akci Hondurasu.
     
    83
    Kostarika měla k dispozici zajímavý přímý kop. Jeho exekuce se ujal David Guzmán. Kostarický záložník trefil jen zeď a vybojoval rohový kop.
     
    82
    Střídání v týmu Kostarika: ze hřiště odchází Marco Ureña, přichází David Ramírez.
     
    81
    Joel Campbell se na hranici pokutového území natahoval po nepřesné přihrávce. Před bojovníkem v dresu Kostariky zasáhl na poslední chvíli Maynor Figueroa.
     
    80
    Marco Ureña se hnal do ojedinělého útoku. Útočník Kostariky postupoval s míčem vpřed středem hřiště, ale narazil na Henryho Figuerou.
     
    78
    Ellis se v souboji s Ruizem opřel do svého soupeře loktem a provinil se faulem. Honduras se připravil o zajímavou možnost a Kostarika může ušetřit čas.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 40. Ureña (Wallace)

    Karty:   54. Alvarado (HON), 74. H. Figueroa (HON) – 29. G. González (CRC), 45. Gamboa (CRC), 86. Guzmán (CRC), 90+3. Pemberton (CRC)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:16.
    Honduras: L. Lopez – C. Sánchez (63. Alexander López), Crisanto, M. Figueroa, H. Figueroa, Alvarado – Discua (57. Boniek García), Mejía, B. Acosta, Quioto – Lanza (53. Elis).
    Náhradníci: Canales, Escober – Alexander López, Peña, Boniek García, Allans Vargas, Elis, M. Pereira, Claros, Beckeles.

    Kostarika: Pemberton – Gamboa, G. González, J. Acosta, F. Calvo, K. Gutiérrez – Wallace (71. Tejeda), Venegas (35. J. Campbell), Guzmán, B. Ruiz – Ureña (82. Ramírez).
    Náhradníci: L. Moreira, Danny Carvajal – Umaña, Salvatierra, Ramírez, Oviedo, Ariel Rodríguez, J. Campbell, Azofeifa, Tejeda, Segura, J. P. Vargas.
    thejrc.org