Velká Británie – Švédsko 1:4 (kon.) | Francie – Itálie 1:2 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 2:1 (kon.)
Česko – Velká Británie 13:0 (kon.)
konec
Česko
13:0 (9:0, 4:0)
Velká Británie
Čtvrtek 13.07.2017, 19:20 • Zimní stadion Boskovice • ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    35:00
    Po střele jednoho z domácích borců nyní zachránila Winterse tyč!
     
    34:15
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Ripley – 2 min, hákování).
     
    32:32
    Tutovka Britů! Kapitán Aaron Jepson vystihl rozehrávku a jel úpůlně sám na branku, ovšem Altichter jeho pokus skvěle zastavil a udržel na turnaji stále čisté konto!
     
    31:43
    Vyloučení v týmu Velká Británie (Ripley – 2 min, hákování).
     
    29:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi předvádějí kombinace jako při exibičním duelu. KAREL PLÁŠEK celou akci načal přihrávkou doprava, přes dva hráče se dostal kotouč k Indrákovi, který celou akci vyšperkoval luxusním pasem před prázdnou branku právě na Pláška a český kapitán nemohl minout – 13:0! Asistence: Daniel Indrák.
     
    25:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tucet branek přistál na českém kontě velmi rychle. Pröschl našel v dobré pozici úplně volného VOJTĚCHA KADLICE, jenž si pohotovou střelou mimo dosah brankáře otevřel taktéž svůj gólový účet – 12:0! Asistence: Matěj Pröschl.
     
    23:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další branka Čechů. Lašák si navedl kotouč zleva, odkud střílenou přihrávkou našel zcela volného ŠTĚPÁNA TURKA, jenž v mezikruží jednoduše protečoval touš nad beton brankáře Britů – 11:0! Asistence: Jan Lašák.
     
    21:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Desítka je tu! Karel Plášek se nyní převtělil do role nahravače, když křižným pasem našel volného MATĚJE PRÖSCHLA, který zakončil pohotově k tyčce – 10:0! Asistence: Karel Plášek.
     
    19:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě do konce prvníh poločasu přicházíb devátá trefa! Jan Lašák parádní žabičkou prohodil dva Brity a ŠTĚPÁN TUREK se řítil sám na branku. Svůj únik zakončil jednoduchou střelou k tyči, na níž brankář soupeře nedosáhl – 9:0! Asistence: Jan Lašák.
     
    18:10
    Chvíli poté se sám na branku řítil Jan Kvapil, ale v další tutovce zápěstím přestřelil!
     
    17:38
    Petrus dostal naprosto parádní zadovku před branku před odkrytou síť, ale Winters jeh pokus zastavil zázračně vyrážečkou!
     
    12:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neskutečná kanonáda pokračuje! Kadlic opět nastartoval KARLA PLÁŠKA, který se ladně protáhl kolem levého mantinelu až do sóla před branku, kde pohotovým blafákem do bekhendu poslal kotouč mezi betony brankáře Británie – 8:0! Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    09:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jednostranný duel pokračuje! Novák ještě v útočném pásmu předal puk JANU KVAPILOVI, jenžb projel kolem čtyř hráčů až před branku ve velkém stylu a celou akci zakončil parádním blafákem do bekhendu – 7:0! Asistence: Filip Novák.
     
    08:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Půltucet branek na sebe nenechal dlouho čekat. Kadlic vysunul po pravém křídle KARLA PLÁŠKA, který po pravé straně ujel všem soupeřům a poté z blízkosti brankoviště zamířil přesně k tyči – 6:0! Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    06:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na jakém čísle se gólový počin zastaví? Petrus opět od levého hrazení rozdal přesnou přihrávku, tentokrát na volného JANA KVAPILA, před nímž se otevřela střelecká možnost a český útočník zamířil pohotově pod břevno přímo z mezikruží – 5:0! Asistence: Aleš Petrus.
     
    05:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle zatím vypadá na velký debakl. KAREL PLÁŠEK projel středem kolem dvou hráčů, kotouč poslal doprava na Indráka, jenž mu puk vrátil před prádznou branku a český kapitán se v tutovce nemýlil – 4:0! Asistence: Daniel Indrák.
     
    04:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí branka je tu! Lašák z levého křídla našel ve druhé vlně najetého PETRA PAVLASE, který z mezikruží přes obránce zamířil přesně nad lapačku brankáře Velké Británie – 3:0! Asistence: Jan Lašák.
     
    00:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nástup jako hrom, Češi se ještě v první minutě prosazují podruhé! Kvapil se rozjel po pravém křídle a našel přesnou křižnou přihrávkou TOMÁŠE MÜLLERA, který zamířil přesně – 2:0! Asistence: Jan Kvapil.
     
    00:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí reprezentace jde bleskově do vedení! Po necelých patnácti vteřinách hry rozjel Indrák svou přihrávkou MATĚJE PRÖSCHLA a ten z mezikruží zamířil přesně k pravé tyči – 1:0! Asistence: Daniel Indrák.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 1. Pröschl (Indrák), 1. Müller (Kvapil), 5. Pavlas (Lašák), 6. Plášek (Indrák), 7. Kvapil (Petrus), 9. Plášek (Kadlic), 10. Kvapil (Novák), 13. Plášek (Kadlic), 20. Turek (Lašák), 22. Pröschl (Plášek), 24. Turek (Lašák), 26. Kadlic (Pröschl), 30. Plášek (Indrák)


    Česko: Altrichter (Kořenek) – Kadlič, Luža, Novák, Pavlas, Petrus, Plášek (C), Suhrada, Indrák, Jindra, Kvapil, Lašák, Müller, Pröschl, Turek.
    Velká Británie: Winters (od 21. Tocher) – Bérubé, Finney, Hancock, Harper, Hirst, Jepson (C), Newcombe, Nixon, Palmer, Ripley, Rowles, Tocher, Wiltshire.
    bahis siteleri