Lotyšsko – Itálie 0:5 (kon.) | Česko – Švédsko 6:0 (kon.) | Francie – Švýcarsko 4:0 (kon.)
Lotyšsko – Švédsko 0:2 (kon.) | Finsko – Francie 1:2 (po pr.) | Itálie – Česko 1:6 (kon.)
konec
Itálie
1:6 (0:3, 1:3)
Česko
Čtvrtek 13.07.2017, 20:40 • Zimní stadion Boskovice • ME v inline hokeji žen
Partner:
     
    38:00
    Vyloučení v týmu Itálie (Toffanová – 2 min, podražení).
     
    38:00
    Do konce druhého poločasu zbývají dvě minuty!
     
    31:03
    Vyloučení v týmu Itálie (Berettová – 2 min, hákování).
     
    30:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky neponechávají nic náhodě! Spolupráce Jančová – Mrázová opět zafungovala, leč nyní v opačném pořadí. Právě Jančová posunula lehce puk své kolegyni KATEŘINĚ MRÁZOVÉ a vůdkyně českého výběru zamířila v pádu pohotově k tyči – 1:6! Asistence: Michaela Jančová.
     
    28:54
    Oddechový čas pro Itálii!
     
    25:51
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italky v oslabení snižují! ARIANNA BISIOVÁ ujela všem po levém křídle a parádní ranou na dlouho tyč otevřela gólový účet Italek v dnešním klání – 1:5! Bez asistence.
     
    24:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přesilovku využívají velmi rychle. Mrázová opět zkušeně našla přesnou přihrávkou chvíli po buly MICHAELU JANČOVOU a ta se trefila podruhé za sebou – 0:5! Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    24:08
    Vyloučení v týmu Itálie (Roccellová – 2 min, hákování).
     
    22:58
    Vyloučení v týmu Itálie (De Roccová – 2 min, nedovolené bránění).
     
    22:31
    Vyloučení v týmu Česko (Vopravilová – 2 min, vražení na hrazení).
     
    20:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    To však již nyní neplatí, čtvrtá branka je na světě! Kapitána Mrázová parádní žabičkou napříč pásmem našla úplně volnou SÁRU ČAJANOVOU, která stála sama u pravé tyče a po zemi zakončila pod beton brankářky – 0:4! Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu Itálie (De Roccová – 2 min, podražení).
    Vyloučení v týmu Itálie (Raiaová – 2 min, podražení).
     
    19:31
    A nakonec půjde o přesilovkou dvojnásobnou!
     
    18:20
    A nakonec k tomu nebylo daleko! Studentová se vymotala dvěma soupeřkám, nakonec si položila i brankářku, ale u pravé tyče nedokázal zasunout kotouč do sítě.
     
    16:58
    Obrovská šance českých holek! Jančová mohla podruhé v krátkém sledu skórovat, ale u pravé tyče nedokázal osamocena přehodit rameno brankářky!
     
    15:40
    Velmi rychle mohlo být sníženo, poté co se Speranzová otočila s kotoučem na brankovišti, ale bekhendem si na Nenadálovou nepřišla!
     
    14:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec neuvidíme, ale to Češky vůbec mrzet nemusí. Kapitánka Mrázová vybojoval kotouč, položila si obránkyni kličkou do strany a zároveň také brankářku, aby poté přes brankoviště našla volnou MICHAELU JANČOVOU, která se nemohla nemýlit před prázdnou brankou – 0:3! Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    14:08
    Čajanová projela do pásma, kde si vyměnila kotouč se spoluhráčkou, ale u pravé tyče nedokázal puk protečovat bekhendem nad beton brankářky Itálie!
     
    06:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    A rázem Češky vedou o dvě trefy! Studentová podržela puk a poté přesnou přihrávkou našla volnou MARTINU VONKOVOU, která zdvojnásobila náskok českého výběru – 0:2! Asistence: Simona Studentová.
     
    04:09
    Češky budou hrát oslabení, Jančová (CZE) vyfasovala dvouminutový trest za hákování.
     
    03:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se poměrně rychle dostává do vedení. KATEŘINA MRÁZOVÁ zůstala na chvilku neobsazená v předbrankovém prostoru a nakonec dostala kotouč až za záda Biondiové.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 26. Bisiová – 4. Mrázová, 7. Vonková (Studentová), 15. Jančová (Mrázová), 21. Čajanová (Mrázová), 25. Jančová (Mrázová), 31. Mrázová (Jančová)


    Itálie: Biondiová (Pompaninová) – Avanziová, Berettová, Bisiová, Ciprianová, De Roccová, Faravelliová, Gianniniová, Piccininiov, Roccellová, Tartaflioneová, Raiaová, Speranzová, Toffanová, Zaccheriniová.
    Česko: Nenadálová (Plucnarová) – Čajanová, Mrázová, Jančová, Flachsová – Vanišová, Vonková, Studentová, Kovářová – Garažiová, Pipková, Vopravilová, Erbenová

    Rozhodčí: Do van Ngoan, Friberg
    thejrc.org