Salvador – Curaçao 2:0 (kon.) | Mexiko – Jamajka 0:0 (kon.)
konec
Mexiko
0:0 (0:0)
Jamajka
Pátek 14.07.2017, 04:30CONCACAF Gold Cup • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Zápas mezi Mexikem a Jamajkou končí bezbrankovou remízou. Jamajka na útočné polovině nepředvedla vůbec nic, ani jednou nevystřelila na branku. Mexiko si dokázalo šance vypracovat. Nejblíže ke gólu byl Erick Torres ve třiadvacáté minutě, ale trefil tyčku. Více než 49 tisíc fanoušků na stadionu v Denveru gól nevidělo. (06:35:45)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Owayne Gordon rozehrával poslední akci zápasu od rohového praporku, do zakončení se nikdo nedostal.
     
    90+4
    Střídání v týmu Jamajka: ze hřiště odchází Darren Mattocks, přichází Jermaine Johnson.
     
    90+4
    Jamajka bude rozehrávat rohový kop, nejprve ale střídání.
     
    90+3
    Do střelecké pozice se probojoval jamajský obránce Alvas Powell, ale jeho rána končí výrazně mimo branku.
    Podle mnohých fanoušků tento duel v jednom obrázku.

     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty.
     
    90
    Probíhá poslední minuta druhého poločasu, uvidíme, kolik minut se bude nastavovat.
     
    88
    Jamajský Cory Burke je z hrací plochy odnášen na nosítkách, zápas pro něho končí, a tak se kouč Jamajky rozhodl pro střídání. Není to pěkný pohled na trpícího hráče.
     
    88
    Střídání v týmu Jamajka: ze hřiště odchází Cory Burke, přichází Owayne Gordon.
     
    87
    Více než 49 tisíc fanoušků zde na stadionu v Denveru sleduje zápas zápasu, který přinesl minimum šancí a ani jedna akce ke gólu nevedla.
     
    85
    V poklidném tempu se zápas dohrává, ani jeden celek se nikam nežene. Výraznější šanci si momentálně nedokáže vypracovat ani jeden celek.
     
    84
    Alvas Powell získal pro své spoluhráče autové vhazování, ale následná kombinace dostala míč vinou nepřesné přihrávky jen do míst, kde byl pozorný Moisés Muñoz.
     
    82
    Mexický obránce César Montes musel faulovat soupeře, a tak bude následovat volný kop. Ten rozehrával Jermaine Taylor. Jeho rána však končí mimo branku. Jamajka nyní dokázala zahrozit.
     
    81
    Deset minut hry nás dělí od konce druhého poločasu. Sledujeme podprůměrné utkání. Více ze hry a optickou převahu mají Mexičané, ale ke gólové střele se nemohou propracovat.
     
    79
    Kemar Lawrence rozehrával od rohového praporku, následně se do střelecké pozice dostal Damion Lowe, jehož pokus končí mimo branku.
     
    79
    Po delší době registrujeme střelecký pokus. Dobře to zkoušel Damion Lowe. Ojedinělou jamajskou šanci dokázal vyřešit za cenu rohového kopu Hugo Ayala.
     
    76
    Podle dostupných informací tento zápas na stadionu v Denveru sleduje 49 121 platících diváků. Ti zatím ale gólovou situaci neviděli.

    Jan Prošek

    Branky:

    Karty:   32. Lambert (JAM), 57. Blake (JAM), 63. Binns (JAM)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 8:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 6:15.
    Mexiko: Muñoz – O. Pineda, Ayala (C), Marín – Gallardo, Dueñas (67. Barragán), R. Pizarro (46. Montes), E. Álvarez – Erick Torres, Jesús Molina – E. Hernández (76. É. Gutiérrez).
    Náhradníci: José Corona, Fraga – É. Gutiérrez, Mayorga, Montes, J. Pereira, L. Reyes, L. Rodríguez, Jorge Hernández, Barragán, R. López, Sepúlveda.

    Jamajka: Blake (C) – Powell, Lowe, J. Taylor, K. Lawrence – Fisher, Lambert, J.-V. Watson, Binns (75. Grandison) – Mattocks (90+4. J. Johnson), Burke (88. Gordon).
    Náhradníci: Hyatt, D. Miller – S. Campbell, Francis, Harriott, Richie, Grandison, R. Morris, Gordon, J. Johnson, Nicholson, Williams.
    thejrc.org