Francie – Velká Británie 2:1 (kon.) | Česko – Švédsko 7:1 (kon.) | Itálie – Švýcarsko 4:2 (kon.)
Švédsko – Francie 2:7 (kon.) | Itálie – Česko 0:3 (kon.)
konec
Švédsko
2:7 (1:5, 1:2)
Francie
Pátek 14.07.2017, 19:10ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    37:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové ji sice využívají, ale klobouk dolů před soupeřem! Jeden z Francouzů už byl zpět na hřišti, nicméně Dahling nahrál před prázdnou branku volnému ANDREASI ANDBERGOVI a ten zavěsil – 2:7! Asistence: Doglas Dahling.
     
    34:57
    Francie právě vstřelila branku!
    A další branka! Opět to byla podobná akce té předchozí. Tentokrát nahrával pohotově Schutz a jeho přihrávku přetavil v gól BENJAMIN BELLOTTE – 1:7! Asistence: Nicolas Schutz.
     
    34:22
    Francie právě vstřelila branku!
    O vítězi je rozhodnuto! Laborda dobře ujel po pravé straně a poté přesnou přihrávkou našel MAXIMA HARISSONA, který počkal a v pravou chvíli vypálil přesně k tyči – 1:6! Asistence: Joaquim Laborda.
     
    16:12
    Francie právě vstřelila branku!
    A za dalších čtrnáct vteřin je tu další trefa země galského kohouta! Parádní akci zakončil u pravé tyče volný BENJAMIN BELLOTTE, který doklepl kotouč do odkryté části branky – 1:5! Asistence: Valentin Gonzales.
     
    15:56
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie přidává čtvrtý zásah! Gonzales našel přesnou přihrávkou volného THÉA FASUCHERANDA a ten zamířil neomylně k tyči – 1:4! Asistence: Valentin Gonzales.
     
    13:47
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi utíkají v zápase do dvoubrankového vedení zásluhou přesné střely NICOLASE SCHUTZE . Asistence: Theo Faucherand.
     
    08:54
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi využívají přesilovou hru a otáčejí vývoj utkání. THEO FAUCHERAND se dokázal dostat do zakončení a nemýlil se. . Asistence: Mattheu Duchemin.
     
    06:07
    Francie právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Francouzi se dokázali prosadit kombinační horu. přihrávka Duchemina našla LUCASE LASCOUXE, který dokázal zamířit přesně. Asistence: Mattheu Duchemin.
     
    01:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko využívá přesilovou hru. Po přihrávce Nilssona se puk dostal k WILLIANOvI WOLTELINOVI, který z blízkosti brankoviště prostřelil gólmana Francie. Asistence: Ludwig Nilsson.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 2. Woltelin (Nilsson), 38. Andeberg (Dahling) – 7. Lascoux (Duchemin), 9. Faucherand (Duchemin), 14. Schutz (Faucherand), 16. Fauscherand (Gonzales), 17. Bellotte (Gonzales), 35. Harrison (Laborda), 35. Bellotte (Schutz)


    Švédsko: Danielsson – Humle, Karlsson, Nilsson, Thegerstöm, Andeberg, Dahling, Härling, Hellman, Nielsen, Österman, Woltelin
    Francie: Lefebvre (Courroux) – Faucherand,Gonzales, Laborda, Lauscoux, Le Bohellec, Voile, Belotte, Duchemin, Gerardin, Harrisson, Saenz, Schutz
    bahis siteleri