Lotyšsko – Česko 0:16 (kon.) | Itálie – Finsko 2:5 (kon.) | Švédsko – Francie 0:5 (kon.)
Švýcarsko – Finsko 1:4 (kon.) | Švédsko – Itálie 0:2 (kon.) | Francie – Česko 1:2 (kon.)
konec
Švédsko
0:5 (0:2, 0:3)
Francie
Pátek 14.07.2017, 12:30ME v inline hokeji žen
Partner:
     
    34:22
    Francie právě vstřelila branku!
    O vítězství je už rozhodnuto! Corbeilová křižným pasem našla LÉNU RAULTOVOU, která z první pálila přesně! Asistence: Marina Corbeilová.
     
    31:50
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzky se dalším gólem přibližují vítězství! Po sérii přihrávek se puk dostal k MARIONĚ DALZOTTOVÉ, která neměla problém zakončit mimo dosah brankářky! Asistence: Marina Fagoaga-Malinierová.
     
    28:39
    Francie právě vstřelila branku!
    Corbeilová nahrávala před branku, kde stála volná MARIE RAVIXOVÁ, která se štěstím dostala puk za brankovou čáru! Asistence: Marina Corbeilová.
     
    12:09
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzky využily tlaku z přesilovky a po střele Corbeilové se kotouč odrazil k AURORE GAUTHIEROVÉ, která bez problémů mířila za přesouvající se brankářku! Asistence: Marina Corbeil.
     
    02:50
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzky se velmi rychle dostávají do vedení, když Vuilleminová uvolnila FANNY BENOITOVOU, která ranou k tyči nedala švédské brankářce šanci! Asistence: Chloé Joly Vuilleminová.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 3. Benoitová (Vuilleminová), 13. Gauthier (Corbeil), 29. Ravixová (Corbeilová), 32. Dalzottová (Fagoaga-Malinierová), 35. Raultová (Corbeilová)


    Švédsko: Winklerová – Anderssonová, Blomová, Högströmová, Linnaová, A. Sandbergová, Waalerová, Zottermanová
    Francie: Pineauová (32. Mousseauxová) – Augerová, Bernardová, Fagoaga-Malinierová, Gauthierová, Jupillatová, Mariová, Vuilleminová, Benoitová, Corbeilová, Dalzottová, Ganditová, Mullenderová, Raultová, Ravixová
    thejrc.org