Lotyšsko – Česko 0:16 (kon.) | Itálie – Finsko 2:5 (kon.) | Švédsko – Francie 0:5 (kon.)
Švýcarsko – Finsko 1:4 (kon.) | Švédsko – Itálie 0:2 (kon.) | Francie – Česko 1:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:4 (1:3, 0:1)
Finsko
Pátek 14.07.2017, 16:30ME v inline hokeji žen
Partner:
     
    35:51
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky využívají přesilovou hru, a směřují tak k vítězství! Jokipeltová připravila puk pro AINU KARPPINENOVOU, která už neměla problém přesně vypálit! Asistence: Emmi Jokipeltová.
     
    16:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle se daří Finkám navýšit své vedení! MINNAMARI TUOMINENOVÁ se zbavila soupeřek a nedala De Bastianiové šanci! Bez asistence.
     
    15:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky velmi rychle využívají přesilovku a berou si zpět vedení! Karppinenová uvolnila EMMIU JOKIPELTOVOU, který pálila přesně k tyči! Asistence: Aino Karppinenová.
     
    14:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Scheurerová vyslala střelu, kterou dokázala STEFANIE BARMETTLEROVÁ tečovat mimo dosah brankářky! Asistence: Dominique-Louise Scheurerová.
     
    09:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jako první se do vedení po necelých deseti minutách dostávají Finky! Rajahuhtaová nahrála na volnou SUSANNU TAPANIOVOU, která prostřelila De Bastianiovou! Asistence: Annina Rajahuhtaová.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 15. S. Barmettlerová (Scheurer) – 10. Tapani (Rajahuhta), 16. Jokipeltová (Karppinenová), 17. Tuominenová, 36. Karppinenová (Jokipeltová)


    Švýcarsko: De Bastianiová (16. Friantová) – Michielinová, Bierová, Scheurerová, Strejskalová, Bevcová, Brunnerová, Dierauerová, J. Bermettlerová, Schindlerová, Lehnerová, S. Bermettlerová, Weissová
    Finsko: M. Koivistová (Jokipolviová) – Jokipeltová, Karppinenová, Mäkeläová, Tuominen, Heikuriová, Marisa Klemolaová, Miisa Klemolaová, E. Koivistová, Niemeläová, Rajahuhtaová, Tapaniová, Tuomanenová

    Rozhodčí: Scanlanová (ESP), Soraperra (ITA)
    bahis siteleri