Lotyšsko – Česko 0:16 (kon.) | Itálie – Finsko 2:5 (kon.) | Švédsko – Francie 0:5 (kon.)
Švýcarsko – Finsko 1:4 (kon.) | Švédsko – Itálie 0:2 (kon.) | Francie – Česko 1:2 (kon.)
konec
Francie
1:2 (1:2, 0:0)
Česko
Pátek 14.07.2017, 21:50 • Zimní stadion Boskovice • ME v inline hokeji žen
Partner:
     
    09:16
    Francie právě vstřelila branku!
    To však již nyní neplatí, je opravdu sníženo. Jalinierová našla skákavou přihrávkou volnou MARII RAVIXOVOU, která trefila těžký pas naprosto skvěle a baseballově sklepla puk za záda Plucnarové – 1:1! Asistence: Marina Fagoaga-Jalinierová
     
    07:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    A nakonec stačila jedna a je vymalováno! Mrázová se nyní proměnila do role nahrávačky, když projela po levé straně a přes dvě soupeřky našla před prázdnou brankou úplně volnou SÁRU ČAJANOVOU, jež měla snadnou pozici před odkrytou svatyní – 0:2! Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    05:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou do vedení! KATEŘINA MRÁZOVÁ vystihla rozehrávku, kličkou se zbavil obránkyně, poté další kličkou také brankářky a po zemi zakončila do branky! Parádní akce české kapitánky – 0:1! Bez asistence.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 10. Ravixová (Fagoago-Jalinierová) – 6. Mrázová, 8. Čajanová (Mrázová)


    Francie: Mousseauxová (Pineauová) – Augerová, Bernardová, Fagoaga-Malinierová, Gauthierová, Jupillatová, Mariová, Vuilleminová, Benoitová, Corbeilová, Dalzottová, Ganditová, Mullenderová, Raultová, Ravixová
    Česko: Plucnarová (Nenadálová) – Čajanová, Mrázová (C), Jančová, Flachsová – Vanišová, Vonková, Studentová, Kovářová – Garažiová, Pipková, Vopravilová, Erbenová.
    thejrc.org