Švýcarsko – Lotyšsko 11:0 (kon.) | Finsko – Švédsko 10:0 (kon.) | Francie – Lotyšsko 10:1 (kon.)
Itálie – Švýcarsko 1:0 (kon.) | Česko – Finsko 7:2 (kon.) | Itálie – Francie 0:4 (kon.)
konec
Česko
7:2 (4:1, 3:1)
Finsko
Sobota 15.07.2017, 19:10 • Zimní stadion Boskovice • ME v inline hokeji žen
Partner:
     
    38:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna trefa! Vanišová v dobré pozici vyslala dopředu SIMONU STUDENTOVOU a ta zamířila za záda brankářky Finska – 7:2! Asistence: Tereza Vanišová.
     
    37:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě jedna branka pro Češky! MAGDA ERBENOVÁ se vydala za brankou a v plné jízdě poslal zpětnou zadovkou na brankoviště, kde si jedna z Finek nešťastně srazila kotouč do vlastní branky – 6:2! Bez asistence.
     
    32:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jsou na cestě za vítězstvím! Jančová ujela po pravé straně a svou akci přetavila v přesnou přihrávku na SÁRU ČAJANOVOU, která z první pálila přesně k tyči – 5:2! Asistence: Michaela Jančová.
     
    23:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko znovu snižuje a nutno dodat, že po parádní akci! Tapaniová naservírovala u pravé tyče v jízdě zadovkou kotouč před prázdnou brankou zcela volné ANNINĚ RAJAHUHTOVÉ, která se nemýlila – 4:2! Asistence: Susanna Tapaniová.
     
    16:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    No, dlouho to netrvalo! MICHAELA JANČOVÁ chytře vystihla rozehrávkou Finska, a ujela sama na branku. Své sólo zakončila přesnou střelou nad lapačku brankářky – 4:1! Bez asistence.
     
    15:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky vedou znovu o dvě trefy! TEREZA VANIŠOVÁ nabrala rychlost na pravé straně, projel kolem obránkyně až před branku a své sólo zakončil přesnou ranou do víka – 1:3! Bez asistence.
     
    07:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky přesilovku velmi rychle využívají! U tyče zůstala zaparkovaná volná MINNAMARI TUOMINENOVÁ, k níž se kotouč příhodně odrazil a finská útočnice pohotově snížila – 1:2! Asistence: Susanna Tapaniová.
     
    03:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A hned je to o dvě branky! Jančová zpoza branky našla pasem na brankovišti volnou SÁRU ČAJANOVOU a ta zamířila po zemi k tyči – 2:0! Asistence: Michaela Jančová.
     
    03:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou do vedení! U pravé tyčky zůstala volná MICHAELA JANČOVÁ, která pohodlnou dorážkou otevřela gólový účet celého klání. Bez asistence.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 4. Jančová, 4. Čajanová (Jančová), 16. Vanišová, 17. Jančová, 33. Čajanová (Jančová), 38. Erbenová, 39. Studentová (Vanišová) – 8. Tuominenová (Tapaniová), 24. Rajahuhtová (Tapaniová)


    Česko: Nenadálová (Plucnarová) – Čajanová, Mrázová (C), Jančová, Flachsová – Vanišová, Vonková, Studentová, Kovářová – Garažiová, Pipková, Vopravilová, Erbenová.
    Finsko: M. Koivistová (Jokipolviová) – Jokipeltová, Karppinenová, Mäkeläová, Tuominen, Heikuriová, Marisa Klemolaová, Miisa Klemolaová, E. Koivistová, Niemeläová, Rajahuhtaová, Tapaniová, Tuomanenová.
    thejrc.org