Francie – Švédsko 7:0 (kon.) | Česko – Itálie 4:1 (kon.)
konec
Francie
7:0 (2:0, 5:0)
Švédsko
Neděle 16.07.2017, 12:00 • Zimní stadion Boskovice • ME v inline hokeji U18 • O 3.–4. místo
Partner:
     
    39:24
    Francie právě vstřelila branku!
    Ještě jedna trefa! THÉO FAUCHERAND vybojoval kotouč na polovině hřiště a poslal jej do prázdné branky – 7:0! Bez asistence.
     
    33:30
    Francie právě vstřelila branku!
    O vítězi je nejspíš rozhodnuto! Úplně sám zůstal před brankou ALEXEI GERARDIN, který se neukvapil, počkal na pohyb brankáře a poté poslal kotouč přesně k tyči – 6:0! Asistence: Maxime Harrisson.
     
    28:06
    Francie právě vstřelila branku!
    A navíc inkasují popáté! Faucherand opět skvěle uvolnil NICOLASE SCHUTZE, který se zapsal mezi střelce podruhé v krátkém sledu – 5:0! Asistence: Théo Faucherand.
     
    24:53
    Francie právě vstřelila branku!
    A další trefa Francie! Faucherand průnikovou přihrávkou uvolnil dopředu NICOLASE SCHUTZE, který se v jasné pozici nemýlil – 4:0! Asistence: Théo Faucherand.
     
    22:52
    Francie právě vstřelila branku!
    Třetí gól Francie je tu! U tyčky se dostal ke kotouči ALEXEI GERARDIN a v plné jízdě jej v pádu poslal nad beton ležícího brankáře Danielssona – 3:0! Asistence: Maxime Harrisson.
     
    11:18
    Francie právě vstřelila branku!
    A nyní už Francie přesilovku využívá. Před brankou zůstal volný THÉO FAUCHERAND, který byl jako první u dorážky a kotouč poslal pohodlně do odkryté části branky – 2:0! Asistence: Valentin Gonzales.
     
    05:21
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie jde do vedení! MATTHIEU DUCHEMIN ujel po pravém křídle, kde se zbavil soupeře, zvolil kličkou na dlouhou hokejku a z bekhendu jej poslal nad beton Danielssona – 1:0! Asistence: Lucas Lascoux.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 6. Duchemin (Lascoux), 12. Faucherand (Gonzales), 23. Gerardin (Harrison), 25. Schutz (Faucherand), 29. Schutz (Faucherand), 34. Gerardin (Harrisson), 40. Faucherand


    Francie: Courroux (Lefebvre) – Faucherand, Gonzales, Laborda, Lauscoux, Le Bohellec, Voile, Belotte, Duchemin, Gerardin, Harrisson, Saenz, Schutz
    Švédsko: Danielsson – Humble, Karlsson, Nilsson, Thegerstöm, Andeberg, Dahling, Härling, Hellman, Nielsen, Österman, Woltelin
    thejrc.org