Kayserispor – Brno 1:2 (kon.) | Dukla Praha – Rizespor 2:1 (kon.) | Třinec – Ostrava 5:2 (kon.)
konec
FK Třinec
5:2 (1:0)
FC Baník Ostrava
Pátek 21.07.2017, 18:00 • Městský fotbalový areál, Havířov - Prostřední Suchá • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    89
    Baník právě vstřelil branku!
    Z protiútoku Baník snižuje na rozdíl tří branek a střelcem je opět JAKUB ŠAŠINKA! Tomu ale vyloženě připravil krásnoui nesobeckou přihrávkou Hrubý, který sám byl v gólové šanci, ale přihrávkou tři metry vedle sebe na volného Šašinku celou situaci vyšperkoval. Úspěšný střelec poté poslal míč do protipohybu přesunujícího se Palečka.
     
    86
    Rychlá akce Baníku po levé straně, zpětná přihrávka na Baroše, který si posunul míč na levačku a ze 14 metrů trefil spojnici břevna a tyče! Míč však byl lehce tečován obranou a bude se kopat roh.
     
    81
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá střela Třince mezi tyče ve druhém poločase je také úspěšná! Výborně sehraný brejk, míč se dostal na pravou stranu k VÁCLAVU JUŘENOVI, který mezi nohama propálil Vaška a stává se prvním dvougólovým střelcem zápasu!
     
    72
    Baník právě vstřelil branku!
    Helešicův centr sice odhlavičkoval Avdić, ale míč se odrazil pouze k JAKUBU ŠAŠINKOVI, který z hranice vápna přízemní ranou našel místo u tyče a Paleček se natahoval marně! Baník se dočkal gólu a nutno říct, že Šašinka si ho za svůj aktivní výkon zasloužil.
     
    64
    Výborný zákrok Palečka, který drží čisté konto! Hosté sehráli velmi dobrý kontr, na jehož konci byl sám před brankářem opět Šašinka, ale ranou na bližší tyč pouze nechal vyniknout jeho reflex! Rohový kop.
     
    60
    Baník střídá, Zápotočného nahrazuje Pokorný.
     
    60
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rodí se baníkovský debakl, Třinec skóruje i ze třetí střely na branku ve druhém poločase! Skvěle sehraný brejk, po pravé straně ho potáhl Juřena a předal výbornou přihrávku na druhou tyč sprintujícímu RICHARDU VAŇKOVI, který nekompromisně prostřeluje brankáře!
     
    54
    Dokonce z toho vznikl třinecký brejk, jehož závěrečným článkem byl Hošek, který si ale na pravé straně pokutového území přiliš potáhl míč a z velkého úhlu přestřelil!
     
    51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další ledová sprcha pro Baník, z další akce se domácí prosazují potřetí! Centr z pravé strany se dostal až na zadní tyč k VÁCLAVU JUŘENOVI, který nekompromisní ranou o břevno nedává Vaškovi šanci!
     
    50
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je to o dva góly, Třinec dává gól také z první střely ve druhém poločase! Na pravé straně se na hranici vápna ocitl zcela volný PAVOL ILKO a prudkou ranou překonává Vaška, který nebyl na zemi včas!
     
    47
    Milan Baroš byl přivítán na hřišti potleskem a hned byl důležitým článkem gólové šance! Na hranici šestnáctky uvolnil přihrávkou do levé strany Helešice, jehož střílený míč na malé vápno na bližší tyči usměrňoval Šašinka těsně vedle!
     
    42
    Perfektní brejk Třince brankou neskončil! SKvěle rozběhnutý Janošík dostal míč před sebe, prohnal se kolem Zápotočného, který se však dokázal vrátit aspoň natolik, aby záložníkovi domácích znepříjemnil zakončení, rozhodil ho a Janošík tak střílel vedle bližší tyče!
     
    21
    Baník nečekaně rychle střídá. Hykela nahrazuje Breda.
     
    8
    První šance Baníku! Poznar obloučkem přiťukl míč ve vápně Stáňovi, jehož bombu ze vzduchu dokázal Paleček vyrazit!
     
    6
    Třinec právě vstřelil branku!
    Aktivní vstup Třince do zápasu znamená dokonce úvodní gól! Na malém vápně si počínal nejšikovněji RENÉ DEDIČ a překonal brankáře Vaška!

    Libor Štěpán

    Branky: 6. Dedič, 50. Ilko, 51. Juřena, 60. Vaněk, 81. Juřena – 72. J. Šašinka, 89. J. Šašinka


    FK Třinec: Paleček – Čelůstka (C) (46. Ilko), Reintam, Bedecs, Masař (46. Vaněk) – Velner (46. Avdić), Joukl (46. Ižvolt), Motyčka (46. Šumbera), Kateřiňák (46. Janoščin), Janošík (46. Hošek) – Dedič (46. Juřena)
    Trenér: Jiří Neček.

    Náhradníci: Adamuška – Ilko, Vaněk, Šumbera, Janoščin, Juřena, Hošek, Ižtvolt, Avdić

    FC Baník Ostrava: Vašek – Sus, Šindelář, Zápotočný (C) (60. Pokorný), Granečný – Hykel (21. Breda), Hlinka, Panić (46. Hrubý), Stáňa (46. Helešic) – Poznar (46. J. Šašinka), de Azevedo (46. Baroš)
    Trenér: Radim Kučera.

    Náhradníci: Šustr – Helešic, J. Šašinka, Hrubý, Pokorný, Breda, Jakubov, O. Šašinka, Baroš

    Rozhodčí: Machálek – Batík, Dresler
    bahis siteleri