Kanada – Česko 2:5 (kon.)
konec
Kanada
2:5 (0:4, 2:1)
Česko
Středa 26.07.2017, 10:00Světové hry – Inline hokej
Partner:
     
    37:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je nejlepší možný způsob, jak Češi mohli na předchozí zákrok odpovědět! Po přihrávce Šebka TOMÁŠ RUBEŠ na nic nečekal a z první se otřel do kotouče, který končí za zády Leggata. Asistence: Patrik Šebek.
     
    26:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    A už je to jen o dvě branky. Aktéři prvního gólu Kanady si role nyní vyměnili. Nahrával Woods a DAVE HAMMOND skrytou střelou překvapil Daniela Brabce, který si na puk sice sáhl, ale nedokázal jej zastavit. Asistence: Thomas Woods.
     
    20:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nástup do druhé půle mají lepší Kanaďané, kteří se radují z prvního gólu. THOMAS WOODS nevzdal nic a zpoza brány poslal puk na Brabce, který si jej smolně srazil do brány. Asistence: Dave Hammon.
     
    18:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    A to se jim povedlo! Na TOMÁŠE RUBEŠE se nyní usmálo štěstí, když přízemní střela doputovala až za záda Leggata. Asistence: Jakub Bernad.
     
    12:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je ono! Češi vedeou již o tři branky a vypadá to, že MARTIN FIALA má dnes perfektně seřízenou mušku! Chopil se totiž na pravém kruhu puku a svojí povedenou střelou zápěstím totiž doslova vymetl pavučiny v bráně Leggata. Ten se za střelou mohl pouze ohlédnout. Asistence: Adam Přibyl.
     
    07:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka České republiky! V signalizované výhodě ujel MARTIN FIALA všem svý strážcům a naprosto brilantní bekhendovou kličkou zavěsil za záda kanadského brankáře, který ač dělal, co dělal, tak proti této indivduální akci neměl sebemenší šanci. Bez asistence.
     
    04:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu zasloužená úvodní branka českého mužstva! TOMÁŠ RUBEŠ zatáhl kotouč po pravé straně za branku Bretta Leggata, kde jej napálil do zád kanadského gólmana a od nich se puk odrazil do sítě! Asistence: Jakub Bernad.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 21. Woods (Hammond), 27. Hammond (Woods) – 5. Rubeš (Bernard), 8. Fiala, 13. Fiala (Přibyl), 19. Rubeš (Bernad), 38. Rubeš (Šebek)


    Kanada: Leggat (Debba) – Hendesron, Isaacs, French, Allan, Eison – Matthews, Hammond, Furlong, Sonstelie, Esdale, Woods, Martens. Trenér: Frank.
    Česko: Brabec (Langer) – Cik, Zbořil, Strýček, Šebek, Malý, Roupec – Bernad, Přibyl, Šimo, Fiala, Rubeš, Loskot. Trenér: Tvrzník.

    Rozhodčí: Pfeffer, Roshchyn
    thejrc.org