Hr. Králové – Táborsko 1:1 (kon.) | Vítkovice – Ústí n. L. 0:0 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:1 (0:1)
FC SILON Táborsko
Pátek 28.07.2017, 18:00FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Tohle obrovsky volalo po rozhodující brance! Černý přihrál ve vápně na Pázlera, jehož tvrdou ránu mírně k pravé tyči fantasticky vyráží Toma!
     
    89
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Aleš Nešický, přichází Jakub Kopřiva.
     
    74
    Předchozí hromada příležitosti mohla Hradec ohromně mrzet! Z ničeho nic se totiž před Ottmarem ocitl nehlídaný Prošek, který však nedokázal strhnout vedení zpět na stranu Táborska!
     
    73
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Jakub Šípek.
     
    71
    Je až neskutečné, jakou mají domácí v těchto chvílích převahu! Rychlé nohy tentokrát nastartoval pro změnu Martan, jenž dobrou přihrávkou hledal Pázlera. Tomu balón sice upálil Navrátil, jenomže ten zamířil přímo do vlastní branky a prudká střela musela Tomu hodně překvapit!
     
    70
    Ani tohle nekončí brankou! Zorvan z pravého rohu malého vápna placírou vystrašil hostující brankáře, který i nyní dokázal být úspěšný a jednoznačně zachránil svůj tým od druhého inkasování!
     
    69
    Vlkanova je teď skutečně hodně při chuti! Ve vápně si nyní položil obránce a pak pořádnou pumelenicí vyprášil rukavice brankáře Tomy!
     
    66
    Martan prošel pravou stranou, nacentroval do malého vápna, kde balon propadl až na kopačky Schwarze, který usměrňuje jen kousek vedle pravé tyče!
     
    63
    Do balonu se dobře opřel Pázler a jeho prudký projektil musel Toma vyboxovat hodně daleko od své branky!
     
    63
    Žlutou kartu dostává Filip Blecha (FC MAS Táborsko).
     
    60
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Adam Vlkanova dostal parádní přihrávku za obranu a šel sám na brankáře, ve vápně ho sice dostihl obránce, jenomže domácí záložník neváhal, nahrál před vápno, odkud povedenou ranou do levého rohu branky vyrovnává PETR SCHWARZ – 1:1!
     
    55
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází František Mysliveček, přichází Filip Blecha.
     
    50
    Pěkný míč dostal na pravou stranu Martan, který ještě více prošel k brance a poté nacentroval. Schwarz, Vlkanova ani Zorvan však úspěšní nebyl!
     
    40
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle si brankář Radim Ottmar určitě za rámeček nedá! Po obrovské hrubce v rozehrávce před vlastním pokutovým území se totiž míč odrazil přímo do běhu ZBYŇKA MUSIOLA, který se nemohl mýlit! Táborsko se tak trochu nečekaně dostává do vedení – 0:1!
     
    38
    Povedené! Pázler dostal na hranici vápna balón a dal o sobě de facto poprvé v utkání pořádně vědět! Po rychlé otočce však vystřelil po zemi spíše doprostřed branky, kde byl včas i Toma!
     
    34
    Votroci jsou při chuti! Teď to totiž ve vápně Táborska opět hodně hořelo, ale i nyní to defenziva Jihočechů dokázala za pět minut dvanáct zvládnout!
     
    31
    Na hřiště mezitím naskočil Jan Shejbal, který se hned musel zapojit do hry.
     
    27
    Skvělou práci při napadání předvedl Vlkanova, kterému ještě pomohl Zorvan, který se také poté vydal sám na bránu hostů! Dobře se ale rozhodl zvolit ještě přihrávku na zcela volného Martana, který však prázdnou bránu z prostoru kousek před malým vápnem netrefuje!

    Ondřej Novotný

    Branky: 60. Schwarz – 40. Musiol

    Karty:   63. Blecha (TAB)


    FC Hradec Králové: Ottmar (C) – Funda (31. Shejbal), Bederka, Plašil, M. Černý – Jirsák, Schwarz – Martan, Vlkanova, Zorvan (73. Šípek) – Pázler.
    Náhradníci: Lindr – Šípek, Súkenník, Shejbal, Trávníček, Mudra, Krátký.

    FC SILON Táborsko: Toma – Klusák, Navrátil (C), Zavadil, Souček – Kučera – Prošek, Nešický (89. Kopřiva), Mysliveček (55. Blecha), Mršić – Musiol.
    Náhradníci: Zadražil – Peterka, Veselý, Hell, Blecha, Kostka, Kopřiva.

    Rozhodčí: Houdek – Mokrusch, Kubec.

    Diváci: 1222
    thejrc.org