Podbrezová – Trnava 1:2 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
1:2 (0:2)
FC Spartak Trnava
sk Pátek 28.07.2017, 18:30 • Zelpo Arena, Podbrezová, Slovensko • Niké liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Marvin Egho je hrdinom Trnavy, ktorá v tejto sezóne dala zatiaľ tri góly a on sa postaral o všetky. Talentovaný Rakúšan strelil dva góly na Horehroní, ktorými rozhodol o troch bodoch pre Spartak. (21:31:00)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Slavko Lukić (FC Spartak Trnava).
     
    90+2
    Turňa poslal nebezpečný center, ktorý sa síce domácim nepodarilo zakončiť, ale lopta nebezpečne poskakovala v šestnástke. Kuzmov pokus bol zrazený.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Kamil Kuzma (FK Železiarne Podbrezová).
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    89
    Podbrezová dala gól!

    ANDREJ RENDLA si svojím telom spravil priestor v šestnástke a ešte vykresal iskierku nádeje pre domácich. Z mierneho uhlu poslať krásnu strelu ponad Vantrubu do rohu brány.
     
    89
    Dlhý aut Djordjeviča v šestnástke súpera žiadne nebezpečenstvo nenarobil, loptu hlavou okamžite odvrátil Lukič.
     
    88
    Pas na hranicu pokutového územia sa neujal, Bernadina nedokázal uspieť proti dvojici obrancov. Medzitým sa do hry vrátil čerstvý Egho, ktorého museli vyniesť na nosidlách.
     
    87
    Egho musí byť dokonca ošetrovaný a na hracej ploche sú aj nosidlá, ktoré budú musieť byť využité. Trnava však už trikrát striedala.
     
    86
    Hráči Trnavy v posledných sekundách veľmi ochotne ostávajú ležať na zemi po prakticky bezdotykových súbojoch, ktoré rozhodca ani nepíska. Samozrejme, ide im o naťahovanie času.
     
    85
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Vachtang Čanturišvili, prichádza Ilja Čeredničenko.
     
    83
    Lukáš Migaľa sa v šestnástke dostal medzi štyroch hráčov, pokúsil sa spraviť kľučku, ktorá mu nevyšla. Skúsil sa zvaliť na zem, čo bol pekný výkon, ale hlavný rozhodca to nezožral.
     
    82
    Po ďalšej zbytočnej strate lopty od domácich zabojoval Bernadina, získal ju späť a preto mohla Podbrezová pokračovať v akcii.
     
    81
    Viazanko si nabehol na kolmicu pred Vantrubu, avšak na chvíľu stratil loptu z dohľadu a tá sa preto dostala až do rukavíc gólmana Trnavy.
     
    80
    Kamil Kuzma si veľmi zle spracoval loptu pred šestnástkou, tá mu odskočila od nohy a namiesto strely smerom na bránu Vantrubu o ňu prišiel.
     
    79
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Erik Jirka, prichádza Slavko Lukić.
     
    77
    Viazanko dostal na pravej strane vedľa šestnástky kúsok priestoru a ten sa pokúsil využiť na presný center medzi Vantrubu a obrancov. Našiel len brankár Spartaku.
     
    76
    Kadlec si veľmi pekne nabehol do pokutového územia Podbrezovej, odkiaľ prihrával pod seba na Jirku či Egha. V poslednej chvíli odkopol Krivák.

    Matej Kubove

    Branky: 89. Rendla – 37. Egho, 42. Egho (Jirka)

    Karty:   52. Turňa (POD), 58. Krivák (POD), 90+1. Kuzma (POD) – 19. Pekár (TRN), 59. Tóth (TRN), 90+3. S. Lukić Lukić (TRN)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Migaľa, Káčerík (73. Bilič) – Leško (46. Rendla), Válovčan (46. Kuzma), Viazanko – Bernadina.
    Náhradníci: Lukáč – Mikuš, Kuzma, Kopičár, Kupčík, Rendla, Bilič.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Tóth, Godál, Čonka – Greššák, Oravec – Jirka (79. S. Lukić Lukić), Pekár (73. Mihálik), Čanturišvili (85. Čeredničenko) – Egho.
    Náhradníci: Takáč – Janso, S. Lukić Lukić, Čeredničenko, Hladík, Mihálik, També.

    Rozhodčí: Hrčka – Benko, Galo – Barenčík

    Diváci: 1423
    thejrc.org