SR 18 – Bělorusko U18 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Cracovia 9:4 (kon.)
Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 3:0 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 03.08.2017, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí snižují náskok Třince. Samotné brance předcházely povedené střely Buce a Laše, se kterými měl Hrubec dost práce. Několik pohledných kombinací zakončil přesnou střelou JAKUB HERMAN, který si v dnešním utkání připisuje druhou branku. Asistence: Dávid Buc, Martin Vyrůbalík.
     
    27:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Olomouc nestíhá třinecké kombinace. Znovu do prázdné branky za bezmocného Faltera zakončoval VLADIMÍR SVAČINA po přihrávce od Hrni. Asistence: Erik Hrňa.
     
    24:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec odskakuje do dvoubrankového náskoku. Pohledný ťukes v útočném pásmu zakončoval do odkryté branky MAREK RŮŽIČKA. Asistence: Filip Haman, Milan Doudera.
     
    23:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru. Polanský z úrovně brankové čáry přesnou přihrávkou našel MILANA DOUDERU v mezikruží, který se z první nemýlil. Asistence: Jiří Polanský.
     
    18:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Erik Hrňa vyrovnává z trestného střílení stav zápasu, když puk prostrčil Falterovi mezi nohy. Bez asistence.
     
    07:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Nejprve jsme sledovali velkou šanci Martina Růžičky, kdy Falter jeho pokus vykopl špičkou betonu. Na druhou stranu se do přečíslení tři na dva následně dostali domácí a JAKUB HERMAN, který dostal zpětnou přihrávku se nemýlil a prostřelil Hrubce. Asistence: Dávid Buc, Petr Strapáč.

    Kamila Ludwigová

    Branky a nahrávky: 8. Herman (Buc, Strapáč), 52. Herman (Buc, Vyrůbalík) – 19. Hrňa, 24. Doudera (Polanský), 25. Růžička (Haman, Doudera), 28. Svačina (Hrňa)


    HC Olomouc: Falter (Konrád) – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Galvas L., Staněk, Ondrušek, Spurný – Jergl, Skladaný, Laš, Eberle, Pechanec, Burian, Buc, Herman, Strapáč, Rác, Řípa, Holec, Macuh
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – Krajíček, Adámek, Doudera, Haman, Linhart, Jank – Růžička Martin, Růžička Marek, Petružálek, Adamský, Polanský, Kovařčík O., Svačina, Kovařčík M., Hrňa, Hladoník

    Rozhodčí: Dědek, Kašík – Novotný, Zedník
    thejrc.org