Mountfield HK – Pardubice 2:1 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 06.08.2017, 17:30 • Zimní stadion Hradec Králové • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Příjemnou srpnovou neděli přeji všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Letní prázdniny se nedávno teprve překulily do druhé poloviny, Mountfield Cup 2017 ale ke svému konci dospěje již dnes. Jako závěrečná tečka je nachystán duel z řad těch pikantnějších, čeká nás totiž východočeské derby mezi Mountfieldem HK a Dynamem Pardubice.
     
    Mountfield HK:
    Domácí hokejisté zatím na turnaji neokusili porážku, zároveň si ale také ještě neodnesli plnohodnotnou tříbodovou výhru. Utkání se Spartou dotáhli ve čtvrtek až do samostatných nájezdů, v nichž pro sebe uzmuli výhru 3:2sn. Podobný scénář se opakoval i o den později, proti reprezentaci Jižní Koreji totiž Východočeši zvítězili poměrem 4:3 po prodloužení.

    HC Dynamo Pardubice:
    Na rozdíl od těch hradeckých, pardubická klání byla rozhodnuta vždy v základní hrací době. Nejprve hráči z města perníku podlehli Spartě těsně 1:2, v sobotu si však spravili chuť. V zápase s Jižní Koreou totiž nedovolili větší drama a především díky povedené druhé třetiny se mohli radovat z výhry 4:1.
     
    Průběžná tabulka turnaje:

    1. HC Sparta Praha – 5 bodů
    2. Mountfield HK – 4 body
    3. HC Dynamo Pardubice – 3 body
    4. Jižní Korea – 3 body
     
    Při pohledu na tabulku je patrné, že o vítězi druhého ročníku Mountfield Cupu stále není rozhodnuto. Pokud dnes vyhraje Hradec, ať už v základní hrací době či nikoliv, bude se moci radovat z obhajoby poháru. Pakliže Pardubice získají tříbodovou výhru, obsadí první místo a pořadatelský Mountfield zůstane třetí. Nejzajímavější situace nastane, když Dynamo vyhraje za dva body. Pak by totiž měly tři týmy (Hradec, Sparta a Pardubice) shodně po pěti bodech a pořadí by nerozklíčovaly ani vzájemné zápasy. O vítězi by tak rozhodoval až celkový počet vstřelených a obdržených branek.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Pavelka (Frodl) – Cibulskis, Vydarený, Pláněk, Graňák, F. Pavlík, Gregorc, Čáp, Rosandič – Bednář (C), Džerinš, Šimánek – Jarůšek, Koukal (A), Červený – Köhler (A), Dragoun, R. Pavlík – Vopelka, Kukumberg, Cingel.

    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Vlk) – Cardwell, Ščotka, Holland, Trončinský (C), Grebeňuk, Wishart, Nedbal, Havlík – Vondráček, Hlinka (A), Treille – Quenneville, Poulíček, Perret – Pipek, Bojko, Starý (A) – Kaut, D. Voženílek, Panna.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Kis, Lučan.
     
    Oba celky už nastupují na ledovou plochu, což znamená, že rozhodující duel za několik málo okamžiků začne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    První zákrok utkání si na své konto připsal pardubický Martin Růžička, jenž skryl pod lapačku kotouč odražený od zadního mantinelu.
     
    00:36
    Richard Jarůšek se vytočil před branku a z bezprostřední blízkosti mířil na vzdálenější tyč.
     
    00:42
    Prvním potrestaným hráčem dnešního dne je Martin Pláněk, který jde pykat za sekání.
     
    01:03
    Patrik Poulíček se ocitl úplně sám na pravém kruhu! Puk chtěl zamést k bližší tyči, přesouvající se Pavelka ale nakonec zasahovat nemusel – puk mířil mimo tři tyče.
     
    02:17
    Dva zákroky z levého kruhu nyní musel likvidovat hradecký gólman. Tím druhým vytěsnil touš až do ochranné sítě, tudíž je hra přerušena.
     
    02:42
    Mountfield hru v početní nevýhodě zvládl bez gólové újmy a už je v plném počtu.
     
    03:01
    Tahle domácí rozehrávka nebyla vůbec přesná a skončila až na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude po levici brankáře Pavelky.
     
    03:24
    Tomáš Vondráček nebyl na své útočné zteči úspěšný, když ho o puk připravila dvojice domácích hráčů.
     
    03:49
    Jan Ščotka si sjel až k blízkosti pravé tyče Jaroslava Pavelky, kde nebezpečně mířil mířil mezi tělo a výstroj. Hradecký brankář se ale přesunul včas a dokázal odrazit puk lapačkou.
     
    04:47
    Kotouč zatím putuje z pásma do pásma a z hole na hůl, ani jeden z celků si ale nedokáže v útočné třetině vybudovat souvislejší tlak.
     
    05:25
    Andris Džerinš míchal s pukem na levém kruhu tak dlouho, až prováhal ten ideální okamžik ke střelbě.
     
    06:19
    Richard Jarůšek vypálil od modré lajny na delší tyč, kde na teč číhal Rudolf Červený. Škoda pro domácí.
     
    07:15
    Po delší době se ke střele dostaly také Pardubice, Sasha Treille ale puk netrefil ideálně a černá pryž se odrazila vysoko nad Pavelkovu klec.
     
    08:09
    Nyní je pardubický pokus o další útok zabržděn ofsajdem a buly tak rozhodčí vhodí ve středním pásmu.
     
    08:28
    Martin Růžička vyjel z brány, aby pomohl s rozehrávkou, a to se mu mohlo stát osudným! K puku se totiž na modré čáře dostal Oskars Cibulskis, který už už mířil do prázdné klece. Dráhu puku ale změnila bránící pardubická hokejka.
     
    08:49
    Jaroslav Bednář se z ničeho nic ocitl úplně sám před Růžičkou, jehož se pokoušel oblafnout krátkými kličkami. Pardubický brankář ale zůstal pozorný.
     
    09:18
    Početní výhodu si krátce před půlkou třetiny zahrají také domácí, Sasha Treille jde pykat za podražení.
     
    09:27
    Krátká přihrávka, posun na střed modré čáry a střela. Blaž Gregorc nemířil špatně, Martin Růžička si ale jeho puk našel.
     
    09:57
    Andrisi Džerinšovi přistál na pravém kruhu puk přímo na holi, rychlejší než jeho střela ale byl přesunující se brankář Růžička!
     
    10:48
    Po ráně Filipa Pavlíka se rozezvučel zadní mantinel a hostující tým chvíli nato vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    11:19
    Sasha Treille už je zpátky na ledové ploše a i po hradecké přesilovce tak skóre zůstává stále 0:0.
     
    12:23
    Radovan Pavlík se obtočil kolem branky a pokoušel se touš zasunout k tyči. Tam ale byla protihráčova brusle, která puk odrazila pryč.
     
    12:51
    Sasha Treille zkusil na Pavelku vyzrát z levé strany, úspěch ale neslavil.
     
    13:12
    Petr Koukal měl dobře našlápnuto do útočné třetiny, jeho akci ale přerušil rozhodčí. Postavení mimo hru.
     
    13:46
    Richard Jarůšek vymyslel v úniku krásnou křižnou nahrávku na Rudolfa Červeného, tomu ale při zpracování přeskočil kotouč hokejku. Ke střele se tak hradecký forvard nedostal.
     
    14:08
    A Rudolf Červený se krátce po své příležitosti provinil sekáním. Pardubice tak budou hrát s jedním mužem v poli navíc.
     
    14:59
    Dobrá práce Zdeňka Čápa znamená, že puk opustil hradecké pásmo a doputoval až k Martinu Růžičkovi.
     
    15:32
    Vyhození Oskarse Cibulskise ještě pro jistotu tečoval Jiří Šimánek a hosté tak musí začít novou útočnou akci.
     
    16:08
    Ani ta ale k ničemu nevedla a Hradečtí jsou kompletní. Nutno dodat, že oslabení zvládli velmi dobře.
     
    16:53
    Blaž Gregorc se na modré čáře natahoval po puku marně a nakonec o něj musel svést bruslařský souboj s Tomášem Vondráčkem. Krátce nato se Mountfield provinil icingem.
     
    17:15
    Patrik Poulíček se ve vysoké rychlosti řítil s pukem vstříc hradecké bráně. Křižnou střelu ale kryl brankář Pavelka, jenž následně musel vymetat ze svého brankoviště také pardubického útočníka, který svůj nájezd neubrzdil a skončil v síti místo kotouče.
     
    17:56
    Hradecká přihrávka rukou donutila rozhodčí použít píšťalku a přesunout hru do střední třetiny.
     
    18:38
    Dominik Graňák dlouho s pukem na holi kroužil v obranné třetině a čekal, až spoluhráči dostřídají. Z následného útoku vzešla jedovka Petra Koukala, která ale skončila jen ve výstroji Martina Růžičky.
     
    19:17
    Průniková nahrávka byla adresovaná Michalu Hlinkovi, ten ji ale nedokázal zpracovat a s putujícím toušem si bez problémů poradil Jaroslav Pavelka.
     
    19:36
    Richard Jarůšek jel na pardubického gólmana v samostatném úniku, naznačil pohyb rameny a zkoušel trefit místo u levé tyče. Tam ale byla včas Růžičkova vyrážečka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství je za námi! Branku jsme sice pod Bílou věží neviděli, nicméně i tak se nedá říci, že by byl k vidění defenzivně zaměřený hokej. Zpočátku kotouč putoval z jednoho konce hřiště na druhý, posléze se o něco aktivnější ukázal býti Hradec. Šance ale byly k vidění jak před hradeckou, tak před pardubickou klecí a díky gólmanům je skóre stále nerozhodné 0:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:22.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Krátce po startu druhé dvacetiminutovky se v nebezpečně pozici ocitl Tomáš Vondráček, který z bezprostřední blízkosti mířil na vzdálenější tyč.
     
    21:08
    Pardubičtí nerozehráli podle představ a byl jim odpískán technický přestupek v podobě zakázaného uvolnění.
     
    21:21
    A opět museli sudí vložit do úst píšťalku, tentokrát kvůli pardubickému osfajdu.
     
    21:54
    Michal Dragoun se snažil procpat do palebné pozice mezi kruhy, tísněn obráncem ale stihl jen bekhendem nahrnout kotouč na Růžičkův beton.
     
    22:32
    Druhá přesilovka pro Hradec, Alexander Grabeňuk je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    23:26
    Jiří Šimánek se snažil docpat puk zblízka za brankovou čáru, od shluku hokejek se ale pryž odrazila jen kolem tyče k zadnímu mantinelu.
     
    24:08
    Pokus od modré čáry byl ztečován pardubickým hokejistou a rozvlnila se jen ochranná síť.
     
    24:30
    Andris Džerinš v mezikruží nesťukl puk k ledu, mrzet ho to ale nemuselo. Kotouč totiž doletěl až na hůl dalšího Lotyše v hradeckých službách, Oskarse Cibulskise. Ten se s ničím nepáral, na rychle se přesunujícího se Růžičku ale nevyzrál.
     
    24:32
    Pardubičtí hru v početní nevýhodě zvládli a už bruslí v plném počtu.
     
    25:47
    Dostatek prostoru v mezikruží měl Radovan Pavlík, který si stoupl na jednu brusli a rychle vypálil. Jeho pokus k pravé tyči se ale neujal.
     
    27:14
    Hradečtí sice protečovali puk do útočného pásma, i přesto ale soupeřovu branku ohrozit nemohli. Ocitli se totiž v signalizovaném ofsajdu.
     
    27:53
    Nahození od modré čáry zkoušely do sítě sklepnout hradecké hokejky, kotouč se ale o hole jen zpomalil a doskákal mimo tři tyče.
     
    29:02
    Richard Jarůšek hledal krásnou přihrávkou Martina Pláňka, který se natahoval po teči. Byl ale faulován, a tak puk nedokázal trefit lépe.
     
    29:26
    Potrestaným pardubickým hráčem je Ladislav Havlík, který si odpyká dvě minuty za sekání.
     
    29:55
    Hradečtí se drží v pásmu a nebezpečně kombinují, skončí tato přesilovka gólem?
     
    30:18
    68 vteřin budou hrát domácí v dvojnásobné početní přesile! Sasha Treille se totiž proti pravidlům provinil sekáním a už putuje na trestnou lavici!
     
    30:27
    Oskars Cibulskis nejprve hledal mezeru mezi lapačkou a betonem, druhou ránou na delší tyč zase netrefil bránu!
     
    30:51
    A do třetice pokus lotyšského obránce, tentokrát ztečovaný do ochranné sítě.
     
    31:06
    Střelecký um teď předvedl jiný domácí bek, Blaž Gregorc. Ani on ale místo v horním růžku netrefil.
     
    31:40
    Pardubice jsou ve čtyřech, Martin Růžička teď Červeného pokus zblízka likvidoval maskou!
     
    32:23
    Led v pardubickém obranném pásmu se doslova vaří a na Růžičku létá jedna jedovka za druhou, žádná ale ne a ne zapadnout do sítě! Hokejisté Dynama jsou navíc už kompletní!
     
    33:03
    Přečíslení před Jaroslavem Pavelkou zakončoval Sasha Treille, brankář Mountfieldu ale zachoval chladnou hlavu a vyrážečku na pravém místě.
     
    34:17
    Mountfield se snaží založit další útočnou akci a žene se dopředu, Pardubice ale v těchto momentech obratně likvidují hradecké rozehrávky.
     
    35:10
    Hektickou herní pasáž nyní přerušil Jaroslav Pavelka, který raději přikryl lapačkou puk mířící k němu po ledu.
     
    35:26
    Rudolf Červený vystavil tvrdou stopku Grabeňukovi, jenž se ztěžka sbíral z ledu. Rozhodčí raději přerušili hru a vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    35:56
    Další pokus na bránu vyslal ze své hole Lotyš Oskars Cibulskis, ani tentokrát se z gólu ale radovat nemohl. Puk totiž jen proklouzl k zadnímu mantinelu.
     
    36:36
    Střelu Marka Trončinského chtěl jeden z jeho spoluhráčů tečovat mezi tři tyče, kotouč ale jen skončil na pravém kruhu.
     
    37:15
    Dominik Graňák zatáhl za záchrannou brzdu při pardubickém pokusu a je mu odpískáno hákování. V početní výhodě tak budou hrát hráči z města perníku.
     
    38:01
    A také Pardubice mají nyní k dispozici přesilovou hru 5 na 3, trvat bude 73 vteřin! Bedřich Köhler totiž soupeře hákoval a už sedí u trestoměřičů.
     
    38:06
    Krátce po buly letí puk až k Růžičkovi a domácí se tak osvobozují.
     
    38:48
    Pardubičtí hráči kombinovali a dotírali, po pokusu zblízka se ale k puku dostal Mountfield a Dynamo začíná od znova.
     
    39:17
    Tomáš Vondráček měl před sebou odkrytou klec u pravé tyče a i když jeho rána byla pohotová, Jaroslav Pavelka se se svou lapačkou dokázal přemístit včas!
     
    39:35
    Hradečtí jsou už nějakou dobu ve čtyřech, stále ale odolávají útočným choutkám Dynama.
     
    39:45
    A nyní putuje puk přes všechny čáry až k Martinu Růžičkovi.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zajímavá podívaná pokračovala i ve druhé dvacetiminutovce, stále však nemůžeme říci, že by jedna či druhá strana oslavovala gólovou trefu. Oba týmy měli postupně více než minutu trvající dvojnásobnou přesilovku a jak Hradec, tak Pardubice se v ní zahanbit nenechaly. Více práce měl ale i ve druhé části brankář Dynama, jenž vytahoval jeden zákrok za druhým.
     
    Nabídne branku třetí perioda, nebo si na rozhodnutí budeme muset počkat do prodloužení, případně do nájezdů? Odpověď na tuto otázku se začne psát v 19:13.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Do poslední třetiny základní hrací doby nastoupila obě mužstva již v plném počtu.
     
    40:20
    Oskars Cibulskis je dnes velmi aktivní, což dokázal i nyní. Našel si opuštěný puk kousek za modrou čárou a razantně vypálil, trefil ale jen Růžičkovu náruč.
     
    40:40
    Pavelka nerozehrál za bránou puk dobře a mohl z toho být gól do prázdné brány! Než ale Peter Quenneville našel spoluhráče, vrátil se Pavelka zpět mezi tři tyče.
     
    41:56
    Další slibná pozice se nyní otevřela před Hradeckými na pravém kruhu, ani tentokrát ale touš cestu za Růžičkova záda nenašel.
     
    42:32
    Oproti předchozím třetinám je nyní k vidění o něco poklidnější tempo hry. Je znát, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu v obraně a dovolit soupeři skórovat.
     
    42:57
    Mountfield byl v útočném tažení příliš nedočkavý a vystavil se do ofsajdové pozice.
     
    43:05
    A stejný technický prohřešek následuje o několik vteřin na pardubické straně, vhazovat se opět bude ve střední třetině.
     
    43:16
    Hra je teď rozkouskovaná a rozhodčí znovu pískají, tentokrát hradecký icing.
     
    43:58
    Své rozložité postavy nyní dokázal využít Bedřich Köhler, který tělem pokryl kotouč před soupeři a rozehrál směrem do útočného pásma.
     
    45:00
    Zdeněk Čáp nahodil puk po ledu směrem k Růžičkově bráně, pardubický strážce svatyně ale měl betony na ledě.
     
    45:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pětačtyřicet minut jsme v Hradci čekali na gól a nyní je tu! Zdeněk Čáp napřáhl hůl na modré čáře, vyslal dělovku a pak už jen sledoval, jak kotouč lízl LUKÁŠE CINGELA. Od forvarda s číslem šest se pak černá pryž odrazila až za záda Martina Růžičky a hradecký útočník může slavit první branku v dresu Mountfieldu – 1:0. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    47:57
    Pardubice teď nemají na co vyčkávat a snaží se dostat před brankáře Pavelku.
     
    48:30
    Střelec branky Lukáš Cingel nyní dotíral na Růžičku u pravé tyče, pardubický brankář však svou výstroj přilepil pevně v ledové ploše.
     
    49:08
    Rychlou střelu zprava zkusil Andris Džerinš, netrefil ale brankové zařízení.
     
    49:59
    Hradec se sice dostal do výhody jednobrankového náskoku, to ale neznamená, že by se stáhl dozadu a vyčkával v obraně. Naopak stále vystrkuje růžky a Dynamo má tak přechod do pásma ztížený.
     
    51:19
    U modré lajny se k puku dostal Patrik Poulíček, jenž o něj ale po chvíli opět přišel a ke střele se nedostal.
     
    51:45
    Nepříjemným pokusem se prezentoval Tomáš Pipek, který se snažil z velkého úhlu najít vzdálenější tyč. Jaroslav Pavelka byl však v pohotovosti a vykopl levý beton.
     
    52:24
    Do konce třetí části zbývá ještě něco přes sedm minut. Udrží si Mountfield těsný náskok, nebo Pardubice vyrovnají a utkání začne opět od nuly?
     
    Dnešní utkání sleduje na hradeckém zimním stadionu 5138 diváků.
     
    53:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Chvilku hradecké nepozornosti využívají Pardubice ve svůj prospěch a skóre je znovu vyrovnané! Po několika rychlých dotecích se puk dostal do mezikruží na hůl SASHI TREILLA, který využil svou rychlost a švihovkou propálil hradeckého brankáře – 1:1.
     
    53:53
    Hradec si nyní může vzít náskok zpět v početní výhodě, za vysokou hůl je totiž vyloučen Alexander Grebeňuk.
     
    54:39
    Mountfield se drží v útoku a vymýšlí kombinace i střely, pardubická obrana je ale zatím neústupná.
     
    55:10
    Dynamu se povedlo vyhodit touš až na druhý konec hřiště a Lvi tak musejí založit nový útok.
     
    55:39
    Rána Filipa Pavlíka sice nepostrádala razanci, Martin Růžička měl ale odkrytý výhled. Neměl tak větší problém s tím vytěsnit letící puk.
     
    55:56
    Pardubičtí jsou už kompletní a i tato početní výhoda tak zůstala bez využití.
     
    56:43
    Mountfield příliš uspěchal přechod do útočné třetiny a musel zabrzdit své úmysly z důvodu ofsajdu.
     
    57:08
    Blaž Gregorc se natáhl po puku, připravil si palebnou pozici a zamířil na levou tyč. Tam ale stál se svou vyrážečkou Martin Růžička.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty základní hrací doby jsou tu! Přinesou rozuzlení?
     
    58:42
    Na puku jsou aktivnější domácí hokejisté, kteří se snaží ještě vymyslet gólovou pozici.
     
    59:10
    Pardubičtí ale dobře brání a nechtějí soupeři povolit výhodné zakončení.
     
    59:50
    Rudolf Červený vyváží puk do středního pásma a to je zřejmě také to poslední, co ve třetí periodě uvidíme.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je to tak, rozhodující okamžik jsme v základní hrací době už neviděli! Následovat tak bude pětiminutové prodloužení, případně samostatné nájezdy, které rozhodnou o vítězi celého turnaje. Už nyní je jasné, že Pardubice skončí ve všech případech na třetím místě. Pokud získá bod navíc Hradec, zůstane Mountfield Cup pod Bílou věží, pokud prohraje, odveze si pohár domů Sparta.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, ani jsme se nestačili pořádně rozkoukat a o vítězi je rozhodnuto! Ty Wishart za hradeckou brankou nerozehrál přesně, čehož využil ANDRIS DŽERINŠ. Hradecký forvard ujížděl s pukem na holi úplně sám vstříc pardubické kleci, s ničím se nerozpakoval a zamířil přesně nad lapačku – 2:1p. Bez asistence.
     
    Konec zápasu.
     
    Hradec vítězí ve východočeském derby 2:1 po prodloužení a rozhoduje tak o tom, že cesta za obhajobou Mountfield Cupu je úspěšná, vítězem druhého ročníku letního turnaje je Mountfield HK!
     
    Nejlepšími hráči utkání jsou po zásluze zvoleni oba gólmani – za Dynamo Martin Růžička a za Mountfield Jaroslav Pavelka.
     
    Nyní přichází čas na předání individuálních ocenění, která jsou udělena následovně:

    Nejlepší brankář – David Honzík (HC Sparta Praha)
    Nejlepší obránce – Tomáš Pavelka (HC Sparta Praha)
    Nejlepší útočník – Ki-song Kim (Jižní Korea)
    Nejlepší střelec – Richard Jarůšek (Mountfield HK)
    Nejužitečnější hráč – Andris Džerinš (Mountfield HK)
     
    Konečná tabulka turnaje:

    1. Mountfield HK – 6 bodů
    2. HC Sparta Praha – 5 bodů
    3. HC Dynamo Pardubice – 4 body
    4. Jižní Korea – 3 body
     
    Hradecký kapitán Jaroslav Bednář právě nyní přijíždí k organizátorům turnaje a podruhé ve dvou letech přebírá jeden metr vysoký pohár pro vítěze Mountfield Cupu!
     
    Slova díků směrem k fanouškům nyní pronesl ředitel turnaje Robert Horyna, který zároveň také oznámil, že už teď se pracuje na uspořádání třetího ročníku srpnového turnaje konaného v Hradci.
     
    S pohledem na hradecké hráče, kteří krouží na středovém kruhu a užívají si spolu s diváky vítězné oslavy se s vámi pro dnešek loučím. Přeji příjemný zbytek víkendu a u dalších hokejových on-line přenosů se těším na počtenou! (20:00:58)

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 46. Cingel (Čáp), 61. Džerinš – 54. Treille


    Mountfield HK: Pavelka (Frodl) – Cibulskis, Vydarený, Pláněk, Graňák, F. Pavlík, Gregorc, Čáp, Rosandič – Bednář (C), Džerinš, Šimánek – Jarůšek, Koukal (A), Červený – Köhler (A), Dragoun, R. Pavlík – Vopelka, Kukumberg, Cingel.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Vlk) – Cardwell, Ščotka, Holland, Trončinský (C), Grebeňuk, Wishart, Nedbal, Havlík – Vondráček, Hlinka (A), Treille – Quenneville, Poulíček, Perret – Pipek, Bojko, Starý (A) – Kaut, D. Voženílek, Panna.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Kis, Lučan

    Diváci: 5138
    ocianews.com