Slavia – Jablonec 4:1 (kon.) | Příbram – Bohemians 1905 7:0 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
konec
FK Příbram
7:0 (3:0)
Bohemians Praha 1905
Pondělí 07.08.2017, 13:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – Čechy • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Hezké odpoledne, los druhého kola Juniorské ligy proti sobě svedl Příbram a Bohemians Praha 1905. Hrát se bude na stadionu U Litavky, kde hraje také příbramské áčko. Utkání začíná ve 13:00.
     
    Bohemians Praha 1905
    Hostující celek se v prvním kole představil v domácím prostředí proti juniorům Plzně. Mužem zápasu se stal plzeňský kapitán Rudolf Novák. Ten zaznamenal hattrick. Viktoria vyhrála poměrem 4:3. Hrálo se ve velkém vedru.

    Rozhodčí Klíma nařídil správně pokutový kop pro pražský celek po ruce jednoho ze Západočechů. Následnou penaltu proměnil Milan Nitrianský k levé tyči. Dominik Sváček vystihl směr střely, ale na balon plzeňský gólman nedosáhl.

    Ale Bohemka si prohrála utkání v prvním dějství, kdy třikrát inkasovala. V dresu zeleno-bílého celku odehrál celý zápas Michal Hubínek.

    Sestava Bohemians Praha 1905 v zápase s Plzní:
    Kouba – Brak (C), Buchta, Horizrál (24. Begič), Hubínek, Nátr (46. Melíšek), Nitrianský, Urdinov (46. Vrána), Vacík, Václavík, Věchtík (85. Buneš).
     
    1. FK Příbram
    Domácí celek se postaral o možná největší překvapení prvního kola. Ze Strahova si totiž odvezl po utkání se Spartou Praha bod za remízu 1:1.

    Soupeř šel do vedení, když se Tomáš Balvín dobře zorientoval v pokutovém území před brankou, kterou hájil Ondřej Kočí. V 56. minutě poté fauloval Mitrovič v šestnáctce pražského mužstva. Sudí Houdek ukázal na penaltu. K té se postavil Zoran Danoski a střelou ho horních pater překonal Vojtěcha Vorla v brance Sparty.

    Příbram přežila tlak protivníka v posledních minutách duelu a nakonec si na své konto připsala velice cenný bod.

    Sestava Příbrami ze zápasu proti Spartě:
    Kočí – Květ, Vávra, Kodr, Ježdík (C), Danoski (78. Ptáček), Ric (63. Belej), Soldát, Mitrovič (78. Janota), Jandera (63. Lukavský), Šíma.
     
    Delegace
    Toto utkání se pochopitelně neobejde bez rozhodčích. Jako hlavní arbitr bude střetnutí Příbrami s Bohemians rozhodovat Vojtěch Severýn, pomáhat mu budou jeho asistenti Milan Flimmel a Jaroslav Kubr.
     
    Vzájemné zápasy
    Bohemians – Příbram 2:2
    Příbram – Bohemians 0:2
    Bohemians – Příbram 2:0
    Příbram - Bohemians 1:0
    Bohemians – Příbram 0:3
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Hron, Květ, Tregler, Kodr, Mitrovič, Jandera, Šíma, Vávra (C), Holý, Polidar
    Náhradníci: Melichar – Matoušek, Ric, Belej, Lukavský, Janota

    Bohemians Praha 1905: Kouba – Brak, Václavík, Hubínek, Vrána, Káš (C), Vacík, Kocourek, Begič, Melíšek, Věchtík
    Náhradníci: Šrámek – Růžička, Nátr, Buneš

    Rozhodčí: Severýn – Flimmel, Kubr.
     
    Příbram nastoupí v zeleném, Bohemians v modrém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Příbram měla výkop zápasu.
     
    1
    Střední záložník domácího celku roztáhl hru na pravou stranu, tam ovšem přišla ztráta, a tak kombinuje hostující celek.
     
    1
    Ten se chtěl prosadit po levé straně, což se mu nepovedlo. Nohama si zahrál Marek Kouba.
     
    2
    Hubínek tvořil hru na polovině domácího celku, al jeden z jeho spoluhráčů se dopustil faulu, a tak si zahraje Kočí.
     
    2
    Kočí rozehrál pravou nohou na hrot útoku, poté to byla Příbram, kdo držel míč a přesunul hru na pravou stranu.
     
    3
    Kočí rozehrál na levou stranu, kde se chtěl jeho spoluhráč dostat přes dva soupeře. To se mu nepovedlo. Kouba bude vykopávat.
     
    3
    Kouba vykopl míč na pravou stranu, ale hostující celek zapsal ztrátu na polovině hřiště. A tak vhazoval domácí tým. Těžiště hry bylo poté ve středovém kruhu.
     
    4
    Věchtík se dotkl míče ve středu hřiště, Bohemka ovšem na pravé straně nic nevymyslela, a tak se vše podstatné stěhuje ke Koubovi.
     
    5
    Domácí junioři měli k dispozici autové vhazování z levé strany, posléze přišlo rychlé přesunutí hry a kolmice na pravou stranu, kde ovšem Příbram pokazila finální fázi.
     
    5
    Po sérii soubojů na pravé straně to byla Příbram, kdo se dostal k vhazování. Míč si vzal Holý, ale centr na bližší tyč si pohlídal Kouba.
     
    6
    Bohemka ve dvou lidech presovala, což dostalo domácí celek pod tlak. Ten i tak rozehrál fotbalově. Následný rychlý ťukec domácích zatím nevyústil v zakončení na hostující branku.
     
    7
    Je to Příbram, kdo si vybojoval standardní situaci z levé strany z dvaceti metrů. Kouba si staví zeď.
     
    7
    Zajímavá střela pravou nohou letěla vedle pravé tyče. Tím pádem bude Kouba vykopávat.
     
    8
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté jdou do vedení! Nejprve Kouba rozehrál nakrátko, ale na polovině hřiště přišla jednoduchá ztráta hostů. Byl z toho kontr domácích po pravé straně. Střelu zakončujícího hráče z penalty ještě hostující obrana zablokovala. Ale poté MATĚJ POLIDAR zakončil z levé strany z šestnáctky po zemi k levé tyči svojí pravou nohou.
    8. - - 1:0
     
    9
    Domácí fotbalisté vhazovali z pravé strany, postupný útok Příbrami narušil levý bek soupeře. I tak bude mít domácí celek vhazování.
     
    10
    Kocourek si zahrál. Avšak pražský celek nic nepředvedl a opět na polovině hřiště nemohl rozvinout svojí akci, díky dobře zhuštěnému prostoru domácím soupeřem.
     
    11
    Pražané vhazovali z pravé strany za polovinou hřiště na vlastní polovině. Ale zase, stejně jako před malou chvílí, dobře zhustila Příbram prostor.
     
    11
    Přechodová fáze hostujícího celku po levé straně vypadala zajímavě. Jenže Václavíkovo zakončení nebylo přesné. Poté jeden z hráčů Příbrami fauloval a je z toho standardní situace z pravé strany.
     
    12
    Příbram se dostala s míčem na polovinu hostujícího celku. A chtěla se prosadit po levé straně. Nakonec budou mít domácí junioři pouze autové vhazování.
     
    13
    Příbram byla aktivní při presinku, ale pravý bek Bohemky neztratil balon. I tak ovšem nakonec hostující junioři ztratili míč při přechodu do útoku. Následný nákop jednoho z domácích hráčů skončil v rukavicích Kouby.
     
    14
    Po autovém vhazování hostů z pravé strany držel míč právě pražský celek. Ten roztáhl hru do levého křídla, ale Příbram byla důrazná. A tak budou domácí hráči vhazovat.
     
    15
    Jandera si zpracoval míč prsama, poté jeden z domácích fotbalistů se zachoval trošku sobecky a zakončil ze střední vzdálenosti bez razance, přitom mohl vyzvat spoluhráče na levé straně k zakončení.
     
    15
    Pražané chybovali v rozehrávce, ale Příbram toho nevyužila. I tak hraje domácí celek zatím s daleko větším klidem a lépe kombinuje.
     
    16
    Jeden z hráčů domácího celku zastavil kontr Bohemky po levé straně faulem. Je z toho takový zkrácený rohový kop pro hostující hráče.
     
    18
    Takový technický centr se z levé strany snášel na malé vápno, jeden z hráčů pražského celku zakončil vedle levé tyče.
     
    18
    Hron stál na začátku akce Příbrami, dobře si pokryl balon, následovalo přesunutí hry na levou stranu, kde se Příbram nedostala k centru. Míč momentálně drží Kočí.
     
    19
    Kočí rozehrál pravou nohou,ale nenašel spoluhráče na hrotu útoku. Následně Příbram presovala pravého beka soupeře, avšak získat míč se jí zatím nepodařilo.
     
    19
    Hubínek ukázal velice dobrou rychlost na pozici levého záložníka, zejména díky němu budou hostující hráči kopat rohový kop.
     
    20
    Po centru na přední tyč kombinovala Bohemka před brankou soupeře. Ale Káš z dvaceti metrů nezakončil, i tak drží míč na levé straně Hubínek.
     
    21
    Hráč Příbrami presoval při rozehrávce pravého beka Bohemky a fauloval. Následně hosté vybojovali autové vhazování.
     
    21
    Přechodová fáze hostujícího celku nebyla vůbec špatná při akci po pravé straně. Bohemka bude mít standardní situaci z dobré pozice z dvaceti metrů.
     
    22
    Oblouček na zadní tyč si obrana domácího celku pohlídala. I tak bude ovšem z levé strany vhazovat Kocourek.
     
    22
    Žlutou kartu dostává Šíma (1.FK Příbram).
     
    23
    Aktivní Kocourek se pustil do osobního souboje s Hronem, který vyhrál pravý bek soupeře. Ale Bohemka měla alespoň autové vhazování.
     
    24
    Jeden z fotbalistů hostujícího celku se pokusil překonat brankáře soupeře střelou ze střední vzdálenosti. Kočí reagoval na let balonu, který letěl z pohledu příbramského gólmana k levé tyči.
     
    24
    Budeme sledovat rohový kop pražského celku z levé strany.
     
    25
    Centr pravou nohou na přední tyč odvrátila domácí obrana bez větších potíží. Bude to ovšem Kocourek, kdo bude vhazovat z levé strany.
     
    25
    Po centru z levé strany se jeden z hráčů Bohemians obtočil kolem bránícího strážce, ale zakončil pravou nohou mimo tři tyče.
     
    26
    Vynikající presink hostujících fotbalistů donutil rozehrávajícího pravého beka domácích k chybě. Příbram má i tak autové vhazování.
     
    26
    Akce domácího celku skončila zakončením z pravé strany vedle pravé tyče. Příbram ještě má k dispozici rohový kop.
     
    27
    Po centru pravou nohou zakončoval jeden z domácích juniorů v záklonu. Pro Koubu to byla snadná práce, a tak může jít do útoku po levé straně hostující celek.
     
    28
    Hubínek byl faulovaný, hosté rozehráli prakticky vzápětí standardní situaci, avšak branku Příbrami neohrozili.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Káš (Bohemians Praha 1905).
     
    28
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla naprostá paráda. Příbram se dostala ke kontru po pravé straně. ROSTISLAV JANDERA si navedl míč na levou nohu. Měl strašně místa na zakončení, to byla asi věc typická pro druhou trefu domácích v zápase. Načež oblouček zakončený levou nohou zapadl z pravé strany k levé tyči. Nebyla to střela vůbec o razanci, ale o umístění, potažmo krásném citu.
    28. - - 2:0
     
    28
    Žlutou kartu dostává Kocourek (Bohemians Praha 1905).
     
    30
    Hron byl důrazný na pravé straně, ale byl to hostující celek, kdo se nakonec mohl drát do útoku, jenže jeden z domácích beků přerušil útok hostů po levé straně skluzem proti Kocourkovi.
     
    31
    Příbram právě vstřelila branku!
    Nejprve to byl Věchtík, kdo na levé straně tvořil hru. Následně ovšem domácí hráč zablokoval střelu jednoho z hráčů Bohemky. Z kontru přihrál jeden z hráčů domácího celku z levé strany na zadní tyč, kde jeho spoluhráč VOJTĚCH HRON zakončil z první do pravé poloviny hostující branky.
    31. - - 3:0
     
    32
    Bohemka vhazovala z pravé strany, poté jeden z hráčů domácího celku takticky fauloval protihráče.
     
    32
    Úplně zbytečně zajel jeden z hostujících hráčů do soupeře na levé straně, když se Příbram dostala na polovinu hostujícího mužstva.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Brak (Bohemians Praha 1905).
     
    33
    Příbram rozehrála nakrátko, poté se vše podstatné odehrávalo na polovině hostujícího celku, Jandera si narazil míč se spoluhráčem.
     
    34
    Příbram rozehrála rohový kop z pravé strany Hronem nakrátko, ale poté jako kdyby domácí fotbalisté v útoku neexistovali. Hosté se snadno dostali k míči.
     
    34
    Bohemka se chtěla prosadit po pravé straně, ale to se jí zatím nepovedlo. Je z toho pouze autové vhazování.
     
    35
    A nakonec také útočný faul hostujícího celku. Domácí junioři vůbec nikam nepospíchají.
     
    36
    Kočí vůbec nepospíchal s rozehrávkou standardní situace, domácí brankář si zahrál nohama, Příbram byla trpělivá při své kombinaci, ale nakonec ztratila míč.
     
    36
    Rychlý ťukec domácích fotbalistů dvacet metrů od hostující branky končí ztrátou.
     
    37
    Příbram předvedla vynikající presink, Kouba neměl vůbec čas na konstruktivní rozehrávku, a tak se míč dostal k brankáři soupeře, kterým je Kočí.
     
    37
    Příbram v poklidu kombinovala, Bohemka ani nepresovala. Nakonec domácí pokazili finální fázi po levé straně v době, kdy chtěli centrovat.
     
    38
    Káš to na levé straně neměl jednoduché, ale to nebylo podstatné. Podstatnější bylo, že hostující útok skončil ztrátou Hubínka.
     
    39
    Zcela nepochopitelně nechal pražský celek dva hráče na levé straně. Ti hráči v ofsajdu rozhodně nebyli, a tak si rybičku musel skočit Kouba.
     
    39
    Domácí snažení o čtvrtou branku překazil ofsajd. Do akce se nohama zapojil Kouba.
     
    40
    Úplně zbytečný faul jednoho z hostů, který nic neřešil a ani neměl žádnou velkou hodnotu.
     
    40
    Bohemka byla hodně chabá na pravé straně, finální fáze naprosto tragická, a tak je to Příbram, kdo může tvořit hru.
     
    41
    Ondřej Kočí rozehrál přes levou stranu, Příbram s lehkostí přesunula míč křížem na pravou stranu, ale obrana hostů vyhnala domácí celek na polovinu hřiště.
     
    42
    Hubínek málem ztratil míč, ale nakonec se mu povedlo dostat míč na střed, kde ovšem jeho hráč vše pokazil.
     
    42
    Rychlý ťukec domácích fotbalistů na polovině hřiště na levé straně nevedl k ničemu. A tak je to Příbram, kdo v poklidu kombinuje.
     
    43
    Teď si Příbram vodí Bohemku, ta se vůbec nemůže dostat k míči. Něco podobného předvedla včera Plzeň v posledních pěti minutách utkání Juniorské ligy s Budějovicemi.
     
    43
    Dobrá kolmice jednoho z domácích fotbalistů na levou stranu, jeden z hráčů Příbrami byl ovšem v těsném ofsajdu.
     
    44
    Kouba rozehrál nohama na pravou stranu, ale veškeré snažení hostujícího celku skončilo neúspěchem, respektive ztrátou dvacet metrů od branky domácích.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Mitrovič (1.FK Příbram).
     
    45
    Příbram kontroluje hru. Nakonec roztáhne akci na levou stranu, ale k centru se zatím domácí celek nedostane.
     
    45
    Jeden hráč Bohemians presoval. I tak se Příbrma dostala k útoku po pravé straně, avšak balon do ohně domácí hráči neposlali.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Rozhodčí Vojtěch Severýn neměl důvod, aby nastavil první poločas. Bohemka působí špatným dojmem. Po třetím gólu Příbram kontroluje hru, soupeř se nedostává k ničemu. Hraje se na hlavně na polovině pražského celku. Hostům chybí nasazení, chuť do hry. Pokud tohle bude pokračovat, tak se ze zápasu stane příbramská exhibice. Z hráčů pražského mužstva je asi nejaktivnější Michal Hubínek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Pražský celek měl výkop druhé půle.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Kodr, přichází Matoušek.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Holý, přichází Ric.
     
    46
    Ric vhazoval z levé strany, následně Bohemka vysunula presink proti levému bekovi soupeře. Nakonec jsme viděli ztrátu Polidara na levé straně.
     
    47
    Lukavský táhl zajímavý kontr Příbrami po levé straně, ale nakonec ani neodcentroval. Z následného protiútoku po pravé straně vybojovali hosté roh.
     
    48
    Příbram právě vstřelila branku!
    Míč šel na přední tyč, kde došlo k zakončení mimo domácí svatyni. Z následného kontru předvedla Bohemka, jak dnes hoří v Příbrami, co se týče defenzivní činnosti. Hosté nechali volného ROSTISLAVA JANDERU, ten běžel poměrně hodně dlouho na Koubu a razantní střelou do levé poloviny hostující branky pod víko přidal čtvrtou branku Příbrami.
     
    49
    Příbram si pomohla přihrávkou stopera ke golmanovi. Následně se chtěla dostat k zakončení po pravé straně, po nahrávce pod sebe zakončil k pravé tyči jeden z hráčů domácího celku, Kouba byl ovšem připravený.
     
    51
    Hosté nepředvedli vůbec nic při rohu z levé strany na přední tyč, následně to byla Bohemka, kdo mohl tvořit hru, ale dvacet metrů od branky soupeře ztratil míč.
     
    51
    Kodr táhl kontr Příbrami po levé straně, domácí hráči vybojovali alespoň autové vhazování, ale k zakončení se i tak nedostali.
     
    52
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram strašně jednoduše přenesla hru na pravou stranu. Jeden z domácích hráčů přihrál pod sebe. ROMAN KVĚT trefil z pravé strany z osmnácti metrů levý roh hostující branky.
    52. - - 5:0
     
    52
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Brak, přichází Růžička.
     
    53
    Jeden hráč Bohemky rozehrál ze středového kruhu, ale zcela zbrkle přišel pražský celek o míč.
     
    53
    Pokud si pamatujete, jaké bylo nasazení pražské Sparty v odvetě s CZ Bělehrad ve druhém poločase, zhruba od 60. minuty, tak něco podobného dnes předvádí Bohemians. Akorát s tím rozdílem, že již od prvního poločasu.
     
    54
    Příbram zkrátka daleko živější, daleko lépe kombinuje. Tohle vypadá na jednoznačnou záležitost juniorů domácího celku.
     
    55
    Centr jednoho z fotbalistů domácího celku z levé strany na přední tyč vypadal zajímavě. Příbram bude pokračovat rohem.
     
    55
    Příbram kombinovala na levé straně na malém prostoru a neměla moc šancí k zakončení. Poté sudí Severýn přerušil hru po faulu jednoho z domácích hráčů na polovině hřiště.
     
    56
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Melíšek, přichází Nátr.
     
    56
    Věchtík rozehrál standardní situaci, ale chuť a nasazení, to je prostě něco ve hře pražského celku dnes nenajdeme.
     
    57
    Jeden z hostujících fotbalistů byl v ofsajdu. Příbram rozehrála nakrátko.
     
    57
    Do domácí kombinace se nohama zapojil také Kočí, následně se hosté celkem jednoduše dostali k balonu a mohou kontrovat po levé straně.
     
    58
    Což se pražskému celku vůbec nepovedlo. Viděli jsme zajímavý začátek akce domácích po levé straně, ale celkem špatný centr na přední tyč, se kterým Kouba neměl žádné problémy.
     
    58
    Jeden z fotbalistů příbramského celku byl v ofsajdu na pravé straně, a tak může hrát nohama brankář Kouba.
     
    59
    První fáze hostujícího útoku vynikající, ale hosté nevyužili dobře vypadajícího útoku. Z následného kontru centroval jeden z příbramských hráčů z pravé strany, na malém vápně nezakončil těsně ve skluzu jeho spoluhráč.
     
    59
    Kouba se zapojil do rozehrávky hostujícího celku. Ten měl dobrou přechodovou fázi, avšak hráč Bohemky na hrotu útoku byl v ofsajdu.
     
    60
    Ondřej Kočí rozehrál pravou nohou na levou stranu, Příbram nic nepředvedla v útočné fázi, ale Bohemka jí darovala míč, následovalo přenesení hry na pravou stranu.
     
    60
    Přesně hodina hry za námi a Příbram kope rohový kop z pravé strany.
     
    62
    Rohový kop byl rozehraný pravou nohou, jeden z obránců hostujícího celku odvrátil míč hlavou na přední tyči. Poté domácí fotbalista zakončil ze střední vzdálenosti mimo tři tyče.
     
    62
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jandera, přichází Belej.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Polidar, přichází Lukavský.
     
    62
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Kocourek, přichází Buneš.
     
    63
    Kouba rozehrál na pravou stranu nakrátko, pak zariskoval přihrávkou ke stoperovi hostů. Bohemce nefungovala přechodová fáze, a tak mají míč domácí hráči.
     
    64
    Ještě na polovině domácích zastavil jeden z hostujících hráčů soupeře faulem. Poté kombinovala Příbram na vlastní polovině.
     
    64
    Uvidíme rohový kop hostujícího celku z pravé strany.
     
    65
    Centr z pravé strany šel na penaltu, ale nikdo z hostujících hráčů se nedostal k zakončení. Hrát tak mohl soupeř po levé straně.
     
    65
    Bohemka se prezentovala výbornou přechodovou fází po levé straně, avšak finální fáze hostům vůbec nevyšla. I tak mají pražští fotbalisté alespoň autové vhazování.
     
    66
    Jednoduchá ztráta, ale poté domácí fotbalista fauloval při presinku. Bohemians jdou do útoku po levé straně.
     
    66
    Centr z levé strany ovšem nenašel nikoho z hostujících fotbalistů. Zápas v posledních minutách trošku ztratil náboj.
     
    67
    Hosté si nerozuměli ve středu hřiště, a tak je to Příbram, kdo kombinuje na vlastní polovině. Také Ondřej Kočí si zahraje nohama.
     
    67
    Bohemka předvedla dobrý presink, ale ani to nestačilo k zisku balonu.
     
    68
    Příbram se chtěla dostat k šesté trefě po pravé straně, ale pomezní sudí zdvihl praporek nad hlavu, ofsajd!
     
    68
    Příbram si je vědoma, že tohle utkání neztratí. Teď jako kdyby domácí fotbalisté nehráli ani na sto procent.
     
    69
    Květ se občerstvil u postranní čáry. Příbram si od té páté trefy tohle utkání užívá.
     
    69
    Se slabou střelou doprostřed branky Bohemians neměl Kouba žádné problémy. Avšak Příbram je u míče a je na polovině hostujícího celku.
     
    70
    Příbram neměla moc času na nějakou dobrou kombinaci, poté kontr Bohemians skončil ofsajdem.
     
    70
    Domácí fotbalisté v poklidu kombinují, neženou se směrem dopředu. I Ondřej Kočí je součástí kombinace příbramských juniorů.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Šíma, přichází Janota.
     
    72
    Janota vhazoval z poloviny hřiště z levé strany, následně se proti pravidlům faulem provinil Václavík, a tak je to Příbram, kdo drží míč.
     
    72
    Příbram držela balon na polovině hostujícího celku, avšak nevystřelila. Hosté šli do přečíslení. To ovšem skončilo slabým pokusem z levé strany z dvaceti metrů.
     
    73
    Teď se utká tak trošku dohrává. Příbram není tak aktivní směrem dopředu. Bohemka na svou větší šanci ve druhém poločase čeká.
     
    74
    Příbram hraje poslední dobou hlavně na držení míče, do šancí se domácí celek nedostává. U balonu jsou i tak více hráči v zelených dresech.-
     
    74
    Viděli jsme zajímavou kolmici jednoho z domácích hráčů na levé straně, ale Kouba neinkasoval, protože dobře zmenšil úhel zakončujícímu soupeři.
     
    75
    Finální fáze hostujícího celku byla strašně pomalá. Příbram se dostala k míči a následovalo přenesení hry na levou stranu, tam se ovšem příbramský hráč nedostal přes bránícího protihráče.
     
    75
    Pražskému celku ovšem nevyšel útok po pravé straně. Míč drží pevně ve svých rukou Ondřej Kočí.
     
    76
    Jeden z hostujících hráčů roztáhl hru ze středu na pravou stranu, ale jeho spoluhráč měl špatný první dotek s balonem. Zbytek si Kočí pohlídal.
     
    76
    Viděli jsme rychlý ťukec dvou domácích hráčů, celá akce pokračovala výhodou, kterou sudí Severýn právě přerušil. Je z toho standardní situace domácích z levé strany.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Vacík (Bohemians Praha 1905).
     
    78
    Květ centroval pravou nohou na zadní tyč, tam poslal míč hlavou jeho spoluhráči hráči ve stejném dresu na malé vápno, zakončení celé akce bylo v ofsajdu, takže stále 5:0.
     
    78
    Pravý bek domácího celku začal akci Příbrami. Ta ovšem po pár sekundách skončila. Z pravé straně bude vhazovat hostující celek.
     
    79
    Kočí sice pomohl spoluhráčům s rozehrávkou, ti ovšem ztratili míč na levé straně na polovině hřiště. I tak se opět Příbram dostala k balonu.
     
    79
    Akcí po pravé straně si domácí fotbalisté vybojovali roh.
     
    80
    Ale po centru na přední tyč byl Marek Kouba bez práce. I tak byla Příbram ještě chvíli u míče, ale výsledkem snahy domácích hráčů byl zablokovaný pokus z dvaceti metrů.
    80.
     
    80
    Hubínek si krásně obhodil soupeře na pravé straně. Bohemka přesunula těžiště hry na levou stranu, ale finální fáze hosůtm vůbec nefungovala.
     
    81
    Příbramský hráč vyhrál osobní souboj a z levé strany hostujícího vápna zakončil do levé tyče.
     
    82
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí právě dali skóre tenisovou podobu. Bohemka působí hodně odevzdaně. ROMAN KVĚT dostal hodně místa na pravé straně. Vypadalo to, že bude centrovat po zemi na zadní tyč, ale nakonec prováhal moment pro centr. Takže výsledkem celé akce bylo zakončení křížem po zemi k levé tyči zřejmě levou nohou.
    82. - - 6:0
     
    84
    Po centru z levé strany na přední tyč budou mít hostující hráči k dispozici autové vhazování.
     
    84
    Výborným presinkem se Bohemka dostala k balonu, poté jeden z hráčů Příbrami fauloval. Dočkáme se alespoň čestného úspěchu hostů?
     
    85
    Jeden z hostů centroval pravou nohou na penaltu, poté se Bohemka nedostala k zakončení.
     
    85
    A navíc zřejmě Hubínek na pravé straně ztratil míč, takže Příbram mohla přihrát křížem na pravou stranu. Brejk ovšem zakončil jeden z domácích hráčů vedle pravé tyče v souboji tváří v tváří Koubovi.
     
    86
    Zase dostala Příbram docela dost místa. Jeden z hráčů domácího celku to nevydržel, jenže z třiceti metrů se trefil mimo branku Kouby.
     
    87
    Růžička vhazoval z pravé strany, poté jeden z domácích hráčů fauloval těsně za polovinou hřiště, avšak u míče už je Příbram.
     
    87
    Pokus jednoho z domácích hráčů ze střední vzdálenosti skončil uprostřed branky. Tohle nebyla vůbec těžká práce pro Marka Koubu.
     
    88
    Příbram právě vstřelila branku!
    Sedmá branka domácího celku je tady! Těžiště hry se přesunulo na pravou stranu. Jeden z domácích hráčů centroval pravou nohou. Na malém vápně si míč do sítě srazil PETR VACÍK. Balon šel doprostřed hostující svatyně. Kouba absolutně neměl šanci zasáhnout.
    88. - - 7:0
     
    89
    Bohemians mají k dispozici rohový kop z levé strany.
     
    89
    Ten ovšem odvrátil bránící stoper Příbrami. Následně se sice domácí celek neprosadil, ale Kočí bude vykopávat.
     
    90
    Jeden z hráčů domácího celku centroval křížem z pravé strany, ale hosté se ubránili. Následně ale Příbram snadno získala míč.
     
    90
    Hubínek se vrátil a odehrál míč před levým záložníkem domácího celku do autu.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Příbram deklasovala Bohemians 7:0. Hosté doplatili na své tragické nasazení, ve druhém poločase se jim vůbec běhat nechtělo a vypadalo to asi jako čtvrtek v zápase Sparta – CZ Bělehrad. Domácí podali vynikající týmový výkon, kombinovali daleko lépe než soupeř. Ten dnes neměl nárok. Dělal obrovské hrubky v obraně. (15:27:47)

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 8. Polidar, 28. Jandera, 31. Hron, 48. Jandera, 52. Květ, 82. Květ, 88. Vacík (vla.)

    Karty:   22. Šíma (PRI), 44. Mitrovič (PRI) – 28. Káš (BOH), 28. Kocourek (BOH), 33. Brak (BOH), 77. Vacík (BOH)


    FK Příbram: Kočí – Hron, Květ, Tregler, Kodr (46. Matoušek), Mitrovič, Jandera (62. Belej), Šíma (70. Janota), Vávra (C), Holý (46. Ric), Polidar (62. Lukavský)
    Náhradníci: Melichar – Matoušek, Ric, Belej, Lukavský, Janota

    Bohemians Praha 1905: Kouba – Brak (52. Růžička), Václavík, Hubínek, Vrána, Káš (C), Vacík, Kocourek (62. Buneš), Begič, Melíšek (56. Nátr), Věchtík
    Náhradníci: Šrámek – Růžička, Nátr, Buneš

    Rozhodčí: Severýn – Flimmel, Kubr

    Diváci: 80
    thejrc.org