Jihlava – Motor ČB 4:8 (kon.) | Slavia – Letňany 7:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 3:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:1 (3:0, 3:0, 1:1)
HC Letci Letňany
Úterý 08.08.2017, 12:30 • ZS Eden • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    57:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Letci polevili v obraně a inkasují. ŠIMON VLČEK měl hodně prostoru. Nebyl pro něj problém trefit se přesně. Zeithamela nechali obránci ve štychu. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    46:50
    Letňany právě vstřelily branku!
    I Letňanští se dočkali branky. Nenápadné nahození JANA ZEDKA propadlo až do sítě. Sešívaný brankář na puk asi moc dobře neviděl, střela letěla z velké vzdálenosti.
     
    31:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté sice nejprve neproměnili nadějné přečíslení, litovat ale nemuseli. Domácí puk vybojovali zpět, aby se později ke gólové střele dostal MATĚJ HASIL. Asistence: Šimon Vlček.
     
    30:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté vedou už o pět branek. JAROSLAV BROŽ zůstal obránci nepokrytý. Měl tak dost času svou střelu přesně umístit. Trefil dokonale horní roh branky na vzdálenější tyči. Pro gólmana nechytatelné. Asistence: Damien Hradil a Dávid Kižlin.
     
    20:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí na branku příliš dlouho čekat nemuseli. Letňany několikrát ztratily puk při vlastní rozehrávce, čehož využil DAMIEN HRADIL. Zakončoval v pádu, ale z bezprostřední blízkosti nezklamal. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    15:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná individuální akce a slávisté rázem vedou o tři branky. DAMIEN HRADIL ukořistil ve středním pásmu puk a nabral rychlost. Stíhal ho sice obránce, tomu ale slávista ujel. Sám proti Zeithamelovi vytáhl bekhendový blafák. Asistence: Jaroslav Brož a Jakub Zderadička.
     
    07:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    To je jízda. Sešívaní rychle přidávají i druhou branku. Na pěknou kombinaci na jeden dotek neměl brankář nárok. Přes Všetečku a Křenka se puk dostal až k PAVLEMU VOJINOVIČI. Ten neměl problém trefit branku a překonat dezorientovaného brankáře. Asistence: Lukáš Křenek a Robin Všetečka.
     
    07:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Nenápadná střela Robina Všetečky skončila v kleci. Těsně před brankářem tečoval PAVLE VOJINOVIČ. Asistence: Robin Všetečka.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 8. Vojinovič (Všetečka), 8. Vojinovič (Křenek, Všetečka), 16. Hradil (Brož, Zderadička), 21. Hradil (Brož), 31. Brož (Hradil, Kižlin), 32. Hasil (Vlček), 58. Vlček (Brož) – 47. Zedek (Jelínek)


    HC Slavia Praha: Pánek (Bierhat) – Štibingr, Searle, Hovorka, Holý, Zderadička, Klapka – Brož, Kižlin, Hradil – Vlček, Petrák, Hasil – Křenek, Všetečka, Vojinovič.
    HC Letci Letňany: Zeithamel (Jeřábek) – Hlinka, Švach, Taisic, Riley, Zedek, Schönbauer, Střeštík, Pelant, Soukup, Bespalčenko, Janiurek, Pejchal, Slavík, Jelínek, Tauber, Kyctl, Lytvynov, Jeřábek, Mařík.
    thejrc.org