Plzeň – J. Korea 2:1 (2:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – SHK Hodonín 1:6 (kon.) | David Servis – Písek 5:4 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Irtyš Pavlodar 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
HK Irtyš Pavlodar
Středa 09.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    45:36
    Ertis Pavlodar vstřelil branku!
    Domácí teď ve vlastím oslabení propadli a před brankářem se zjevila osamocená dvojice hostů. Jevgenij Gasnikov přiklepl kotouč pro DENISE KLEMEŠOVA, který pohodlně uklidil puk do zcela odkryté brány! Asistence: Michajl Kačulin.
     
    42:44
    Ertis Pavlodar vstřelil branku!
    Domácí ale jen o kousek oddálili inkasovanou branku. Pavlodar pokračoval v náporu, který přetavil ve čtvrtou branku, o níž se postaral střelou z okraje kruhu JEVGENIJ GASNIKOV! Asistence: Denis Klemešov.
     
    42:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přivítali Dmitrije Chozjaševa v bráně. David Kozlík poslal pas přes brankoviště a hostující gólman se betonem na střelu TOMÁŠE CHLUBNY natahoval marně! Asistence: David Kozlík, Michal Semrád.
     
    39:34
    Ertis Pavlodar vstřelil branku!
    Hosté až v samotném závěru dostali Bruslaře pod tlak a hned z toho vytěžili branku. Po přihrávce z levé strany zůstal před brankovištěm úplně volný RUSTEM AJDAŠ, jenž bekhendem zakončil na levý beton Čeňka Nováka, který neměl nejmenší šanci zasáhnout! Asistence: Jesmuchan Tolepbergen.
     
    25:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Luboš Voříšek si došel pro faul a Bruslaři hráli dlouho ve výhodě. Zamkli svého soupeře a odměnou je jim první branka v letošní sezoně. Zblokovanou střelu Daniela Spratka zpracoval Patrik Přidal, který přihrávkou přes brankoviště uvolnil LUKÁŠE ENDÁLA, jenž se z ostrého úhlu trefil do odkryté části hostující klece! Asistence: Patrik Přidal, Daniel Spratek.
     
    18:51
    Ertis Pavlodar vstřelil branku!
    Hosté se dokázali ubránit a vyhodili kotouč do pásma Bruslařů. Tam puk zpracoval domácí gólman, který už chtěl rozehrávat, jenže trefil rychle napadajícího ALEXANDRA ARCHIPOVA, od jehož výstroje se puk odrazil do odkryté brány! Bez asistence.
     
    17:12
    Ertis Pavlodar vstřelil branku!
    Hosté se z nenápadné akce dostávají do vedení! ROBIN KOVÁŘ na levém kruhu předvedl rychlou stahovačku a procedil puk mezi tyčkou a betonem domácího brankáře! Asistence: Andrej Korabejnikov.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 26. Endál (Přidal, Spratek), 43. Chlubna (Kozlík, M. Semrád) – 18. Kovář (Korabejnikov), 19. Archipov, 40. Ajdaš (Tolepbergen), 43. Gasnikov (Klemešov), 46. Klemešov (Kačulin)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "C", Vala, Kulhánek, Kříž, M. Semrád – Endál, Spratek, Přidal – Voříšek, Milfait, Kozlík – Chlubna, Veverka, Kuchta – Hoskovec, Szilva, Šuhaj
    HK Irtyš Pavlodar: Auzinš (41. Chozjašev) – Korabejnikov, Selujanov, Nestěrov, Nurek, Tuspekov, D. Ignatěnko, Bačurin, Mašinec – Cibin, Šátek, Kovář, Chramkov, Tolepbergen, Makutskij, Kačulin, Gasnikov, Klemešov, A. Ignatěnko, Ajdaš, Archipov

    Rozhodčí: Jan Doležal, Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Petr Křivohlavý

    Diváci: 390
    thejrc.org