Havlát Team – Kometa Brno 10:6 (kon.)
konec
Martin Havlát Team
10:6 (3:4, 5:1, 2:0)
HC Kometa Brno
Středa 09.08.2017, 18:30 • DRFG Arena, Brno • Exhibiční utkání
Partner:
     
    60:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Autorem vítězné trefy v nájezdech je TOMÁŠ SVOBODA – Kometa si na své konto připisuje ještě jeden gól do celkového součtu.
     
    Jako první se rozjel Marek Židlický, který však z mezikruží přestřelil!
     
    58:00
    Rozběhly se poslední dvě minuty nejen třetí třetiny, ale také kariéry Martina Havláta!
     
    57:19
    Havlát Team právě vstřelil branku! Nakonec se dočkal i ten, kvůli kterému se tu dnes všichni sešli. MARTIN HAVLÁT vystihl rozehrávku a sám před Vejmelkou našel skulinu mezi betonem a vyrážečkou brněnského brankáře – 10:5! Bez asistence.
     
    51:26
    Havlát Team právě vstřelil branku! Frolík ujel do nenápadné akce středem, odkud našel na pravé straně TOMÁŠE HETRLA a ten další prudkou ranou k tyči propálil Vejmelku – 9:5! Asistence: Michael Frolík.
     
    38:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa záhy snižuje! FILIP KRÁL předvedl, že by se neztratil ani v útoku, když od pravého mantinelu projel až před branku, kde si položil Pavelce a poté zakončil pohotově pod víko – 8:5! Bez asistence.
     
    38:06
    Havlát Team právě vstřelil branku! A další trefa domácích barev. Vrbata zachytil kotouč, rozhýbal si Vejmelku a před prázdnou našel PARTIKA ELIÁŠE, který z první zakončil pod břevno – 8:4! Asistence: Radim Vrbata.
     
    34:12
    Havlát Team právě vstřelil branku! Tým Martina Havláta je při chuti. Židlického rána se odrazila do mezikruží, kam už si sjížděl volný TOMÁŠ HERTL a z první prudkou ranou zamířil mezi betony Vejmelky – 7:4! Asistence: Marek Židlický, Jakub Zbořil.
     
    31:09
    Havlát Team právě vstřelil branku! A další trefa! Bývalé elitní komando nyní předvedlo kombinace, z nějž v dobách největší slávy nemohli spát ani ti nejlepší obránci světa. Eliáš projel před branku, zadovkou našel na levé straně Jágra, který dal před prázdnou svatyni kotouč DAVIDU VÝBORNÉMU a ten měl snadný úkol – 6:4! Asistence: Jaromír Jágr, Patrik Eliáš
     
    30:52
    Havlát Team právě vstřelil branku! Domácí jdou ve vedení! Blatný dnes hraje ve velké pohodě a parádní střílenou přihrávkou našel na brankovišti volného VÁCLAVU VARAĎU, který z první protečoval kotouč mezi betony Vejmelky – 5:4! Asistence: Zdeněk Blatný
     
    29:52
    Radko Gudas však ukázal, že jeho přednosti spočívají jinde, než v kličkách před brankou a svůj forhendový blafák poslal jen do zadního mantinelu.
     
    29:52
    Radko Gudas se protáhl obranou a Jan Štencel jej nechtěně podrazil, rozhodčímu nezbylo nic jiného, než zdvihnout pravici! Nebude se však vylučovat, ale rovnou se pojede trestné střílení!
     
    22:21
    Havlát Team právě vstřelil branku! Znovu je vyrovnáno! Propsal ukázal úžasný přehled ve hře, když v mezi čtyřmi hráči našel v mezikruží volného JAROMÍRA JÁGRA a největší legenda českého hokeje zamířila neomylně pod víko Čiliakovy branky – 4:4! Asistence: Václav Prospal.
     
    19:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže vedení si opět berou úřadující mistři extraligy. Vojtěch Němec ujel na branku v situaci dva nikoho s MARTINEM DOČEKALEM, čtyřikrát si vyměnili kotouč a vášnivý rybář v modrobílých barvách zakončil přesně – 3:4! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    17:47
    Havlát Team právě vstřelil branku! Je znovu vyrovnáno! Václav Prospal po svém zvyku projel jako za starých časů obranou soupeře, z pravé strany naservíroval pocukrovaný pas ONDŘEJI PALÁTOVI a ten se před prázdnou branku nezmýlil – 3:3! Asistence: Václav Propsal.
     
    16:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    A tak zahřmělo na druhé straně! TOMÁŠ VINCOUR si na levé straně vyměnil kotouč se svým jmenovcem Havránkem, a u levé tyče Petra Čecha zakončil do prázdné branky – 2:3! Asistence: Tomáš Havránek.
     
    12:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, tribuny se skvěle baví! Hruškovi už tentokrát vyšla přihrávka náramně, a TOMÁŠ VINCOUR z první práskl do puku, který skončil u pravé tyče Petra Čecha – 2:2! Asistence: Jan Hruška.
     
    12:10
    Kometa nyní předvedla parádní kombinaci na ose Hruška – O. Němec – Hruška a Tomáš Svoboda, poslední jmenovaný ale mířil těsně vedle!
     
    10:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ani úřadující mistři ale nečekali na svou trefu dlouho! Čerstvě draftovaný brněnský klenot Martin Nečas povedenou přihrávkou našel volného MARTINA DOČEKALA, který střelou k levé tyči poprvé rozjásal domácí ochozy – 2:1! Asistence: Martin Nečas.
     
    10:14
    Havlát Team právě vstřelil branku! A je to o dvě branky! Vrbata našel opět ZDEŇKA BLATNÉHO, který se s nadsázkou řečeno "na stará kolena" našel v roli střelce a z ostrého úhlu překvapil nahozením Čiliaka – 2:0! Asistence: Radim Vrbata.
     
    05:30
    Palát se dostal před branku, kde ještě zadovkou našel úplně volného Jágra, ale ten z bekhendu i po lehké teči Filipa Krále přestřelil branku! Takovýto obrázek se nevidí každý den!
     
    02:09
    Havlát Team právě vstřelil branku! "Domácí" jdou do vedení! Zbyněk Michálek lehkou žabičkou posunul puk do jízdy ZDEŇKU BLATNÉMU, který se zjevil sám před Čiliakem a pohodlnou kličkou do forhendu zakončil – 1:0! Asistence: Zbyněk Michálek.
     
    00:10
    Mezi tyčemi týmu Martina Havláta se startující gólman objevuje Petr Čech a my se můžeme jen těšit, co ze svého brankářského umění předvede!
     
    A na závěr představení ten, kvůli kterému jsme se tu dnes všichni sešli – na led vyjel Martin Havlát, který tímto zápasem uzavírá svou pohádkou kariéru! Pojďme si jej užít!
     
    Nyní se DRFG Arena znovu otřásla v základech. Se slovy "Viděli ho vaši dědečkové, vaši otcové, vidíte jej vy, vidí jej vaši synové a uvidí i vaši vnuci", vyjel na led muž s číslem 68 – Jaromír Jágr!

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 3. Blatný (Michálek), 11. Blatný (Vrbata), 18. Palát (Prospal), 23. Jágr (Prospal), 31. Varaďa (Blatný), 32. Výborný (Jágr, Eliáš), 35. Hertl (Židlický, Zbořil), 39. Eliáš (Vrbata), 52. Hertl (Frolík), 58. Havlát – 11. Dočekal (Nečas), 13. Vincour (Hruška), 17. Vincour (Havránek), 20. Dočekal (V. Němec), 39. Král, 61. Svoboda


    Martin Havlát Team: Pavelec, Mrázek, Čech – Židlický, Chára, Michálek, Gudas, Zbořil, Blatný, Kempný – Havlát, Jágr, Prospal, Výborný, Hertl, Frolík, Varaďa, Vrbata, Palát, Eliáš, Erat.
    HC Kometa Brno: Čiliak, Vejmelka – Krejčík, O. Němec, Štencel, Král, Bartejs, Gulaši, Malec, Mikyska – H. Zohorna, R. Zohorna, V. Němec, Nahodil, Dočekal, Hruška, Havránek, Nečas, Zaťovič, Svoboda, Vincour

    Rozhodčí: Jeřábek, Čech – Musil, Měkýš
    thejrc.org