Groznyj – FK Krasnodar 2:3 (kon.)
konec
FK Achmat Groznyj
2:3 (0:0)
FK Krasnodar
Čtvrtek 10.08.2017, 19:00 • Achmat Arena, Groznyj • Ruská Premier Liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto dramatického utkání je to vše, mějte se fajn. (21:12:08)
     
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:17.
     
    Je dobojováno! Druhá polovina zápasu mezi Achmatem Groznyj a Krasnodarem začala opatrně. Postupem času hra ale nabrala zběsilé tempo, což vyústilo v gólově bohatý závěr zápasu. Střídající Silva Lima v 73. minutě vyrovnal z parádního přímého kopu na 1:1, ovšem za necelé tři další minuty hostům vrátil vedení Claesson. I na jeho trefu domácí našli odpověď, jenže také po gólové hlavičce Švece ještě býci stihli strhnout tři body na svou stranu, o čemž rozhodl do té doby nevýrazný Ivan Ignatěv.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Achmat se pochopitelně ještě pokouší vyrovnat, nicméně moc času mu už nezbývá.
    90+2. Ivan IGNATĚV - 2:3
     
    90+2
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, neuběhly ani další dvě minuty a Krasnodar zničeho nic znovu udeřil! IVAN IGNATĚV rozhodně neodehrál nejpovedenější utkání, ale ve výsledku to dost možná bude on, kdo se stane hrdinou býků! Útočník Krasnodaru si u středového kruhu narazil s Pereyrou a jako osamělý bojovník se rozběhl proti hráčské převaze. V pokutovém území se zbavil Semjonova a zleva poslal míč mezi nohy Gorodova!
     
    90+1
    A to ještě nemusí být všechno. Nad rámec druhého poločasu jsou totiž přidány další čtyři minuty nastaveného času!
    90. Anton ŠVEC - 2:2
     
    90
    Achmat Groznyj právě vstřelil branku!
    Na začátku devadesáté minuty se zaplněné ochozy opět radují z vyrovnávající trefy! Ismael Silva Lima zprava odcentroval skrz Claessona a posadil míč na hlavu ANTONA ŠVECE, který hlavičkou z šestimetrové vzdálenosti nedal Sinicynovi žádnou šanci zakročit.
     
    88
    Martynovič nepustil krátký nákop k Balajovi a ani další číhající hráč v zeleném dresu nepropálil předním stojícího protivníka, aby rovněž otestoval schopnosti brankáře Sinicyna.
     
    87
    Semjonovův centr Sinicyn zkušeně vyboxoval ven z pokutového území. Míč si přivlastnil Silva Lima, ale střelou z třiceti metrů na hostujícího gólmana podruhé nevyzrál.
     
    86
    Nápor Grozného v posledních chvílích trochu utichl. Domácí jedenáctka zřejmě hledá síly na závěrečný drtivý tlak.
     
    84
    Ignatěv Wilkera Ángela v souboji 1 na 1 sice neobešel, ale celou situaci vyřešil přihrávkou na dobíhajícího Claessona. Jeho zakončení vybíhající Gorodov srazil na kopačku Joãozinha, jehož dorážka z hranice vápna už mířila vysoko nad branku Achmatu.
     
    83
    Kaboré zastavil tlak Achmatu a založil protiútok, na jehož konci byla Ignatěvova propagační střela zpoza vápna, se kterou nemohl mít Jevgenij Gorodov žádné problémy.
     
    81
    Cristian Ramírez bezpečně zastavil domácí centr z levé strany, přičemž si ale neporozuměl se Sinicynem a hodně riskantně v sedě odvracel míč mimo velké vápno.
     
    80
    Milad Mohammadi si už podruhé nevěděl rady s míčem, když postupoval po autové čáře. Hrací předmět mu uskočil do zámezí a následuje vhazování Petrova.
     
    78
    V posledních minutách se hraje ve zběsilém tempu. Nic na tom nezměnil ani třetí gól, po kterém se Achmat znovu aktivně dere do útoku.

    Michal Břuchanský

    Branky: 73. Silva Lima, 90. Švec (Silva Lima) – 53. Martynovič (Granqvist), 76. Claesson, 90+2. Ignatěv (Pereyra)

    Karty:   41. Rodolfo (GRZ) – 25. Gazinskij (KRS), 30. Martynovič (KRS), 41. Mamajev (KRS)


    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:17.
    FK Achmat Groznyj: Gorodov – Ucijev (C), Semjonov, Ángel, Sampaio (70. Silva Lima), Mohammadi – Švec, Rodolfo (65. Bernard Berisha), Ivanov – Mitrišev (63. Balaj), Jaba.
    Náhradníci: Gudijev – Plijev, A. Kadyrov, Bacujev, Bernard Berisha, Roshi, Ravanelli, Silva Lima, Sadajev, Achjadov, Balaj.

    FK Krasnodar: Sinicyn – Petrov, Martynovič, Granqvist (C), Ramírez – Gazinskij (28. Šiškin), Kaboré, Pereyra – Mamajev (69. Joãozinho), Ignatěv, Wanderson (76. Claesson).
    Náhradníci: D. Adamov, Safonov – Janbajev, Šiškin, Žirov, Joãozinho, Žigulev, Claesson, Ristić, Sulejmanov.

    Rozhodčí: Ivanov – Suhoverhov, Usačjov.
    ocianews.com