Viťaz – HC Slovan 4:2 (kon.) | Zvolen – Košice 1:5 (kon.) | Olomouc – Trenčín 4:3 (1:0 po s.n.)
K. Vary – Litvínov 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Třebíč – Prostějov 3:2 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 5:0 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 7:6 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Kadaň – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Přerov – Havířov 1:0 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:5 (kon.)
Řisuty – Děčín 4:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 2:4 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 9:4 (kon.)
Frýdek-M. – Cracovia 2:4 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:2 (0:2 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Olomouc
4:3 (1:1, 0:2, 2:0 - 0:0)
HK DUKLA Trenčín
Čtvrtek 10.08.2017, 17:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Autorem vítězné branky je KEVIN SUNDHER.
     
    64:26
    Jan Knotek však své trestné střílení nevyužil, po rychlém zamíchání puku pálil pouze vysoko nad bránu Dukly.
     
    64:26
    Ondrej Mikula (TRE) stáhl Eberleho při zakončení, sudí tak nařizují trestné střílení!
     
    62:17
    Ondrušek se v přečíslení dvou proti jednomu možná až příliš ovlivnil tíhou okamžiku, když dlouze zpracovával puk. Neočekávatelná přítomnost Holce však nakonec vyrobila šanci, kterou Hiadlovský tak tak zneškodnil.
     
    58:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Euforie domácích může naplno propuknout! Po krásné kombinační akci se na kruzích objevil volný MARTIN VYRŮBALÍK, který, jak mu praví povinnost kapitána, nabídnutou šancí nepohrdl a kombinaci "do prázdné" zužitkoval jednoduchou přízemní střelou. Hiadlovský se nestačil dostatečně rychle přesunout. Asistence: Jan Knotek, František Skladaný.
     
    58:15
    Knotek se mohl stát mužem činu, když se objevil přes poloprázdnou bránou zcela osamocen. Při rozhodujícím okamžiku však trefil jen boční síťku.
     
    55:21
    Trenčín dostává zajímavou možnost pro pojištění svého náskoku, Jan Knotek (OLO) totiž obdržel dvouminutový trest za faul loktem.
     
    51:19
    Macuh se skácel u střídačky Dukly, ovšem tento pád byl s cizím zaviněním. Dominik Briestenský (TRE) jej totiž nepříjemně zasáhl, čímž si vysloužil dvouminutový trest.
     
    42:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Čtvrtý olomoucký útok má dnes gólové hody! Po krásné průnikové přihrávce přes středí pásmo se k puku dostal ALEŠ JERGL, který si už tváří tvář Hiadlovskému věděl bezpečně rad, když po jednoduchém naznačení trefil pravou šibenici. Asistence: Robin Staněk.
     
    38:58
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Tak toto byla hokejová paráda! TOMÁŠ BULÍK sebral odražený puk u vhazování a vydal se přímo na olomouckou brankou. Těsně za modrou čárou na ose hřiště napřáhl a excelentní pumelicí vymetl horní růžek Falterovy brány. Olomoucký brankář byl takřka bez šance na úspěšný zákrok. Asistence: Peter Frühauf, Tibor Varga.
     
    36:53
    Bezuch už už mířil do odkryté části domácí branky, jenomže nakonec se smůlou pálil těsně vedle tyčky. Dukla začíná zvyšovat otáčky.
     
    34:24
    Rácův průnik nebyl daleko od zápisu do gólových statistik! Jeho rána však byla zachycena výstrojí trenčínského brankáře. Olomoucké ofenzivní pokusy tak ani nadále nevychází.
     
    31:11
    Olomouci se nabízí možnost dvojnásobné přesilovky! Při velkém závěru před Hiadlovským je za zašlapování puku vyloučen Matúš Holenda (TRE).
     
    31:01
    Marek Pač (TRE) teď asi neuslyší slova chvály svých spoluhráčů, jelikož si faulem ve středním pásmu vysloužil další trest, který početně oslabí dukelské šiky.
     
    28:20
    Síly na ledě se vyrovnají, Vilém Burian (OLO) si za krosček na Cebák vysloužil od sudích menší trest.
     
    28:09
    O větší šanci než Olomouc se paradoxně postaral Trenčín, Dlouhého pas však Frühauf tváří tvář Falterovi nezužitkoval, neboť se trefil jen do betonu olomouckého golmana.
     
    27:05
    Kohouti však dostanou možnost repete, Denis Hudec (TRE) si v obranném pásmu pomohl vysokou holí.
     
    25:02
    Domácí se mohou těšit na další přesilovku, Ján Pardavý (TRE) se při akci první olomoucké útočné trojice provinil podražením, čímž je vykázán na trestnou lavici.
     
    22:50
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    A Trenčín je znovu ve vedení! Po rychlém vpádu do hloubky obranné třetiny Olomouce se o svou první dnešní branku postaral BRANKO RADIVOJEVIČ, když si stahovačkou pohrál s Falterem. Asistence: Ján Pardavý, Matúš Holenda.
     
    19:08
    Pač se dostal v předbrankovém prostoru k odraženému puku, jenomže vystřelit se mu nepodařilo. Jeho hokejku v nápřahu trefil svou holí Dávid Buc (OLO), čímž si vysloužil dvouminutový trest.
     
    16:09
    Dukla půjde do čtyř, Tomáš Bulík (TRE) půjde za příliš dlouhé zašlapování puku v obranné třetině na trestnou lavici.
     
    12:06
    Olomouc si zahraje první přesilovku, Ladislav Romančík (TRE) si za faul na Holce vysloužil dvouminutový trest za držení protihráče.
     
    09:12
    A znovu šance jako hrom! Radivojevič si prošel přímo středem olomoucké defenzivní zóny a pádil přímo na Falterovu bránu. Domácí brankář však podobně jako jeho kolega na druhé straně uspěl, stejně tak zachránil parádním zákrokem Mikulovi v dorážce. Dukla je v této fázi utkání znovu v presu.
     
    05:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je rychlá odpověď! Zvýšená aktivita Olomouckých totiž přinesla ovoce v podobě akce ROMANA RÁCE, který si najel do prostoru před brankou a střelou do protipohybu nedal Hiadlovskému pramalou šanci na zákrok. Asistence: Robin Staněk.
     
    01:20
    Bezúch málem přidal druhou branku zápasu! Vyraženou střelu od Falterova betonu však do branky nenasměroval. Olomouc si může pořádně oddechnout.
     
    00:26
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Tak tohle je studená sprcha pro domácí! ONDREJ MIKULA dostal parádní přihrávku na modrou, díky které se procpal přímo do hloubky olomoucké defenzívy. Následnou jednoduchou stahovačkou nedal šanci zaskočenému Falterovi na zákrok, když vymetl horní růžek branky. Asistence: Branko Radivojevič.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 6. Rác (Staněk), 43. Jergl (Staněk), 59. Vyrůbalík (Knotek, Skladaný), rozh. náj. Sundher – 1. Mikula (Radivojevič), 23. Radivojevič (Pardavý, Holenda), 39. Bulík (Frühauf, Varga)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Buc (OLO)
    0:0   Themár (TRE)
    2. série:
    1:0   Sundher (OLO)
    1:0   Varga (TRE)
    3. série:
    1:0   Burian (OLO)
    1:0   Mikula (TRE)


    HC Olomouc: Falter (Konrád) – Škůrek, Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, Galvas L., Staněk, Rutar – Skladaný, Knotek Laš – Eberle, Sundher, Burian – Buc, Herman, Holec – Jergl, Rác, Macuh
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský (Valent) – Starosta, Romančík, Cebák, Frühauf, Bohunický, Pač, Holenda – Themár, Radivojevič, Ölvecký, Mikula, Briestenský, Bulík, Varga, Gašparovič, Dlouhý, Bezuch, Sojčík, Pardavý, Hudec
    ocianews.com