Viťaz – HC Slovan 4:2 (kon.) | Zvolen – Košice 1:5 (kon.) | Olomouc – Trenčín 4:3 (1:0 po s.n.)
K. Vary – Litvínov 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Třebíč – Prostějov 3:2 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 5:0 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 7:6 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Kadaň – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Přerov – Havířov 1:0 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:5 (kon.)
Řisuty – Děčín 4:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 2:4 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 9:4 (kon.)
Frýdek-M. – Cracovia 2:4 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:2 (0:2 po s.n.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
3:4 (0:2, 1:1, 2:0 - 0:1)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 10.08.2017, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím Vás u prvního zápasu nové sezóny v litoměřické Kalich Aréně. Domácí HC Stadion Litoměřice zde přivítá HC Benátky nad Jizerou. Věřme, že uvidíme příjemnou hokejovou podívanou.
     
    HC Stadion Litoměřice

    Kališnický celek přes letní pauzu přešel celkem výraznou přestavbou. Dosavadní partnerství s Mountfieldem HK vyměnil za spolupráci s Vervou Litvínov a Českým svazem ledního hokeje. Z toho důvodu se již v Litoměřicích nebudou vyskytovat tahouni loňského ročníku. Těmi byli zejména brankář Jaroslav Pavelka a útočníci Lukáš Nedvídek s Ondřejem Koptou. Kromě Pavelky opustil prostor brankoviště i Filip Šindelář. V kališnických obranných řadách se již nebudou vyskytovat: Jindřich Barák, Matěj Bažant, Jaromír Chmel, Karel Plášil, Radim Šalda a Jakub Šulc. Kališnický útok se bude muset obejít bez Aleše Dufka, Marka Loskota, Martina Ondráčka, Radovana Pavlíka, Ondřeje Procházky, Aleše Půlpána, Václava Racka, Filipa Stoklasy, Davida Švagrovského, Milana Valáška a Jana Veselého.

    Namísto nich přišlo přibližně stejně početné množství posil. Martina Michajlova doplnili na pozici brankáře Michal Chmel, Michal Klouček a Adam Wolf. Obranná vozová hradba kališníků byla posílena o Martina Janduse, Dominika Málka, Josefa Myšáka, Jana Strejčka a Davida Šestáka. Útočné linie Litoměřic přivítaly posily v podobě Jana Bečváře, Vítězslava Bílka, Martina Havelky, Filipa Jiráska, Jakuba Kmoška, Vojtěcha Komárka, Vojtěcha Kuldy, Tomáše Pšeničky, Ivana Řehoře, Josefa Stříbrného a Jaroslava Šimečka.

    Litoměřický tým má zatím za sebou jediný zápas v rámci letní přípravy. Sehrál jej před dvěma dny na ledě Slovanu Ústí nad Labem. Velice vyrovnaný souboj nakonec jedinou brankou rozhodl ve prospěch Slovanu David Merta.
     
    HC Benátky nad Jizerou

    Středočeši se přes léto také nevyhnuli určitým změnám. To nejvýznamnější byla změna na postu hlavního trenéra. Jiřího Čelanského nahradil Jiří Kudrna. Brankoviště Benátek opustil Tomáš Halász. Obranné řady prořídly o Františka Hrdinku, Martina Janduse, Petra Kalinu, Václava Kočího, Ondřeje Mikliše, Tomáše Pastora, Michala Plutnara a Vojtěcha Zeleňáka. Benátecký útok je ochuzen o Ivana Ďurače, Jana Havla, Vojtěcha Havlase, Jana Hlaváče, Kryštofa Hrabíka, Dominika Lakatoše, Kroniho Musliua, Jana Plodka, Radka Prokeše, Daniela Svobody, Jana Víška, Lukáše Volfa a Davida Vrbaty.

    I Benátky však takové množství odchozích hráčů dokázaly víceméně vykrýt. Posilou v brance se stal Josef Kořenář. V obraně mohou benátečtí fanoušci nově vidět Adama Jandejska, Vratislava Kunsta, Patrika Maiera a Vítka Turského. Útok Středočechů doplnili Zdeněk Král, Tomáš Nezbeda, Jiří Průžek, Matěj Psota, Jan Šír, Michal Teplý a Radek Veselý.

    Benátky nastoupily již ke dvojici přípravných zápasů. Oba sehrály s pražskou Slavií. V obou Slavii podlehli. První zápas v Edenu skončil pro Benátky blamáží. Na dva góly Kadlece, jeden Jankovského a jeden Furcha dokázaly reagovat pouze jediným gólem, a to z hole Patrika Maiera. Domácí odveta byla o poznání vyrovnanější. Dlouho to zde vypadalo na vyrovnanou přestřelku. Na trefu benáteckého Hrníčka reagoval Krejčík. Benátky poté poslal do vedení Adam Dlouhý, o chvíli později však bylo opět vyrovnáno, po gólu Krliše. Slavia poté ve hře dominovala a definitivně ji do vedení poslal David Šafránek.
     
    Vzájemné zápasy obou celků v loňském ročníku WSM ligy

    5.10.2016: Litoměřice – Benátky 3:1 (33. Hanták, 39. Valášek, 60. Pletka – 26. Krejčí)

    16.11.2016: Benátky – Litoměřice 2:1 pp. (55. Chlapík, 62. Plodek – 47. Kalla)

    4.1.2017: Litoměřice – Benátky 2:3 (18. Pilař, 29. Barák – 17. Víšek, 24. Prokeš, 49. Mikyska)

    11.2.2017: Benátky – Litoměřice 4:2 (24. Špaček, 26. Mikyska, 37. Černoch, 60. Prokeš – 23. a 50. Loskot)
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Klouček (Wolf) – Jebavý (C), Jandus, Šesták, Smetana, Havránek, Strejček, Málek – Pilař (A), Hanták (A), Dvořák – Zajan, Miškář, Řehoř – Kulda, Komárek, Pšenička – Jirásek, Kmošek, Sýkora – Havelka

    HC Benátky nad Jizerou: Stezka (Hosnedl) – Kolmann (A), Husa, Bednář, Havlín, Maier, Jandejsek – Dlouhý (C), Chrtek, Hrníčko – Psota, Hrabík, Teplý – Bělohorský, Veselý, Bittner – Nezbeda, Šír, Průžek

    Rozhodčí: Vyštejn, Folk – Votrubec, Śevic.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Úvodní buly získali hráči Litoměřic, přesto jej velmi rychle získali Benátečtí a začalo se tlačit k brance Milana Kloučka.
     
    01:03
    Po souhře mezi Jakubem Husou a Ondřejem Chrtkem vypálil první jmenovaný od modré čáry zleva přímo na Kloučka. Gólman Stadionu však se střelou neměl sebevětší problém.
     
    02:07
    Milan Klouček předvedl famózní zákrok proti Matouši Bělohorskému. Benátecký útočník přejel přes celou délku ledové plochy, až se dostal do levého kruhu, z něhož na Kloučka vypálil.
     
    02:57
    Benátky jsou stále aktivnějším celkem. Ovšem obrana Litoměřic velmi usilovně blokuje každou jejich střelu.
     
    03:14
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Kmošek – 2 min., podražení).
     
    03:17
    Tvrdou a nečekanou střelu z vnější hranice levého kruhu vypálil na Kloučka Petr Kolmann.
     
    03:37
    Adam Dlouhý se snažil zpětnou přihrávkou mezi nohama najít některého ze svých spoluhráčů. To se mu nepodařilo, přesto Benátky velmi rychle získaly puk zpět.
     
    04:37
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí využívají svou přesilovku. Milanu Kloučkovi vypadl puk z lapačky, nebezpečně se odrazil směrem k brankové čáře. Odsud se jej snažil vyrazit domácí obránce, avšak neúspěšně. Toho využil Adam Dlouhý, který našel ONDŘEJE CHRTKA. Chrtek poté neměl žádný problém s uklizením puku do odkrytého brankoviště. Asistence: Adam Dlouhý
    04:37 CHRTEK - 0:1
     
    04:37
    Domácí v plném počtu.
     
    05:24
    Radek Pilař se snažil stihnout puk letící rychle směrem k Stezkovi. Před ním však stál Adam Jandejsek, který Pilařovi zblokoval cestu a sám si pro puk vydal.
     
    06:40
    Filip Hanták svádí v rohu kluziště po Kloučkově levé ruce souboj o puk s Tomášem Nezbedou.
     
    07:27
    V samém závěru vylovil Vojtěch Kulda puk z hokejky Petra Kolmanna, který se již napřahoval ke střele.
     
    07:44
    Tomáš Pšenička se vydal k první větší akci litoměřického týmu. Aleš Stezka byl však připraven a včas zakročil.
     
    07:57
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Velmi rychle se projevilo pravidlo nedáš – dostaneš. Tým Benátek se vydal rychle do protiútoku. Postupně se dostal puk až k RADKU VESELÉMU, který zleva překonal brankáře Kloučka. Asistence: Matouš Bělohorský
    07:57 VESELÝ - 0:2
     
    08:54
    Přestože Litoměřice prohrávají již o dvě branky, dokázaly se poprvé udržet delší dobu v útočném pásmu. O nahození z modré se postaral Jiří Jebavý, který puk dokázal i správně adresovat. Avšak Benátky pokus Stadionu vyčetly a všechny možné příjemce puku zblokovaly.
     
    10:18
    Martin Jandus se vrátil s pukem až ke Kloučkovi. Odsud zahájil nový útok Litoměřic a velmi rychle se ocitl na druhé straně ledové plochy.
     
    11:20
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jiří Průžek.
     
    11:46
    Litoměřičtí se nadechují k dalším útokům. Všechny však zatím začaly souhrou mezi Jebavým a Jandusem v obranném pásmu, odsud se hra přesunula do útočného. Zde jej Benátečtí velmi rychle vyhodili zpět ke Kloučkovi.
     
    13:00
    Aleš Stezka se konečně v brankovišti protáhl. Střelu zprava vyzkoušel Vojtěch Komárek, ovšem Benátecký gólman byl proti jeho pokusu připraven.
     
    13:20
    Hosté v plném počtu.
     
    14:41
    Ondřej Sýkora se snažil vymanit puk v rohu kluziště, po Kloučkově pravici, ze sevření benáteckých útočníků, ke smůle Litoměřic neúspěšně. Naopak se benáteckým útočníkům uvolnila cesta k prudkému ostřelování branky Litoměřic.
    14:41
     
    15:58
    Ondřej Smetana vyjel nikým nehlídán a zcela osamocen proti brance Aleše Stezky, na kterou dokázal i vystřelit. Jeho střela však postrádala razanci, tudíž s ní gólman hostí neměl přílišné problémy.
     
    17:11
    Tomáš Nezbeda projel po levém křídle přes modrou čáru do útočného pásma. Nemohl však poslat puk žádnému z jeho spoluhráčů, neboť byli zblokováni, popřípadě se zapomněli v zadních částech ledové plochy.
     
    18:27
    Jan Strejček projel kolem vlastní branky a zahájil další útok svého celku, který Benátky dokázaly ubránit a vytlačit soupeře do středního pásma. Z něj však nedokáží sami vyjet dále.
     
    19:26
    Radek Pilař stál příhodně v mezikruží na dostřel od branky Aleše Stezky. Přihrávku, jakou potřeboval sice obdržel, nedokázal ji však zužitkovat zcela dle svých představ a jeho střela sice letěla na Stezku, ten ji dokázal celkem bez problémů pokrýt.
    19:26
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině jsme mohli vidět zápas dvou různých týmu. Přes občasné nádechy Stadionu měly Benátky jasnou převahu, kterou přetavily zatím ve dvě vstřelené branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Ihned zkraje druhé třetiny vyhodil Stadion puk na zakázané uvolnění.
     
    20:20
    Jaroslav Dvořák vyhodil puk z rohu směrem ke středové čáře, když se jej snažil vydobýt hráč Benátek. Litoměřice se tímto impulsem dostaly až ke Stezkovi, kterého však nedokázaly překonat.
     
    21:23
    Kryštof Hrabík projel s pukem za zády Milana Kloučka. Poté se směrem k jeho brance snažil přihrát, ovšem našel pouze obránce domácího celku. Ti předvedli další výpad směrem ke Stezkovi, stejně jako minule však neúspěšný.
     
    22:33
    Jan Strejček narazil na mantinel Ladislava Bittnera, čímž uvolnil kotouč pro Patrika Miškáře, který přešel do středního pásma.
     
    23:41
    Filip Hanták se pokusil ohrozit branku Stezky, mířil však vysoko nad.
     
    23:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřická píle se vyplatila. FILIP HANTÁK, stojící v levém kruhu, obdržel puk z pravého kruhu a zavěsil jej do horní části Stezkovy branky. Asistence: Jaroslav Dvořák
    23:56 HANTÁK - 1:2
     
    24:31
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Husa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:37
    Benátky vyhrály vhazování ve svém obranném pásmu, ovšem velmi rychle jej odevzdali na druhou stranu ledové plochy, kde jej převzal Martin Jandus. Obránce Litoměřic poté zahájil rychlý útok Litoměřic, který přetavil Vojtěch Komárek k orazítkování levé tyčky. K odraženému puku se dostal Vojtěch Kulda, ani ten však nedokázal zamířit přesně do odkrytého prostoru Stezkovy branky.
    24:37
     
    26:25
    Jan Strejček převzal puk od Ondřeje Smetany na modré čáře a z první vypálil na Aleše Stezku. Hostující gólman však tento prudký pokus vyrazil do ochranné sítě.
     
    27:05
    Benátky se snaží něco vykombinovat v útočném pásmu. Dostaly se po delší době i ke střele. S tou si však bez obtíží dokázal poradit Klouček.
     
    27:30
    Adam Dlouhý se snažil prostřelit hned trojici litoměřických obránců. Jeho pokus byl zákonitě zblokován, přesto Litoměřice pro jistotu vyhodily puk na zakázané uvolnění.
     
    28:17
    Jan Strejček se snažil v mezikruží najít lépe postaveného Hantáka. Kotouč se nakonec k útočníkovi Litoměřic dostal, odskočil mu však a benátecká obrana mu jej vypíchla. Poté zahájila vlastní útok.
     
    29:40
    Ivan Řehoř se rozjel od své branky. Byl zastaven ve středním pásmu. Přesto však dokázal puk poslat svým spoluhráčům.
     
    30:28
    Za zády Milana Kloučka bojuje trojice litoměřických proti stejnému množství benáteckých hráčů o puk. Úspěšnější byl domácí celek, který se znovu odhodlal k útoku. Ondřej Sýkora však v klíčovém momentu o puk přišel.
     
    31:57
    Martin Jandus se pokusil překvapit Stezku vyšší střelou od modré čáry. Gólman Benátek však zůstal připraven a puk zachytil do své lapačky.
    31:57
     
    32:28
    Ovšem Litoměřice v náporu nepolevují. O podobnou střelu se z levé strany nyní pokusil Jiří Jebavý. Stezka ji nakonec dokázal vyrazit, delší čas však přes své spoluhráče na puk neviděl.
     
    32:54
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Psota.
     
    33:19
    David Šesták znovu prověřil připravenost brankáře Benátek nad Jizerou prudkou trefou od modré čáry. Stezka si s ní však i nyní dokázal poradit.
     
    33:58
    Na malý čas se hra obrátila, Litoměřičtí rozehrávají od branky Milana Kloučka.
     
    34:11
    Aleš Stezka vyhodil puk spoluhráči, když k němu dojížděl Ondřej Sýkora. K obránci Benátek, který držel puk, však mířil Jakub Kmošek. Ani jeden z hráčů Litoměřic však nedokázal bezpečně puk získat.
     
    34:54
    Hosté v plném počtu.
     
    35:19
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Krátce po vyrovnání hráčských sil Benátky znovu udeřily. Navrátilec z trestné lavice MATĚJ PSOTA si nabruslil z levé strany do mezikruží a odsud prostřelil domácího gólmana. Asistence: Kryštof Hrabík
    35:19 PSOTA - 1:3
     
    35:34
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Bittner – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:59
    Stadion se nechce vzdát a ve své čtvrté přesilovce nadále pokračuje v rytmu té předchozí. Aleš Stezka se tak stále musí mít na pozoru.
     
    36:20
    Stadion byl vytlačen až k vlastní brance, odkud puk rychle namířil zpět. Po levici Stezky však puk převzal Adam Jandejsek, který u něj byl rychleji než Martin Jandus.
     
    37:31
    Martin Havelka chtěl pro sebe získat obloukem letící puk. I u něj byl však rychlejší obránce Benátek nad Jizerou,
     
    37:34
    Hosté v plném počtu.
     
    38:31
    Milan Klouček byl nucen vyjet pro kotouč za vlastní branku. Odsud se jej snažil vyslat spoluhráči, to se mu nakonec podařilo, přesto se Litoměřice nadále nemohou dostat z obranné třetiny.
     
    39:01
    Pavel Zajan našel před brankou zcela osamoceného Ivana Řehoře, před nímž stála obrovská šance pro litoměřický tým. Řehoř však trefil pouze náručí benáteckého gólmana.
    39:01
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina byla daleko vyrovnanější než předchozí. Troufal bych si říct, že více ze hry měl pro tentokrát domácí celek. Dokázal však z mnoha střeleckých pokusů přetavit v gól jen jediný. Na něj Benátky i trochu se štěstím dokázaly zareagovat, a tak vedou stále o dvě branky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Benátky začaly aktivněji. I hned z počátku začaly útočit, ovšem k žádné výraznější šanci se nemohou dobrat.
     
    41:25
    Přestože Stadion byl zachycen v ofsajdovém postavení, nadále zkouší vypustit puk směrem ke Stezkovi. Obrana Benátek však dokázala kališníky přelstít a puk obrat. Sami se poté vydali na opačný konec hřiště.
     
    42:54
    Jiří Průžek se snažil vystřelit. Jeho střela však byla hodně nepovedená a mířila do ochranné sítě nad branku Kloučka.
     
    44:12
    Benátky nad Jizerou se průběžně pokoušejí o přechod do útočného pásma. Což se jim nakonec povedlo a Jiří Průžek se dostal ke střele. Milan Klouček však proti ni předvedl excelentní zákrok, kdy se hvězdou překulil přes brankoviště a puk i z dorážky dokázal zastavit.
    44:12
     
    45:17
    Litoměřickým hokejistům se na malou chvíli podařilo Benátky vytlačit ze své obranné třetiny. Dokonce se odhodlali i ke střele, s tou však Stezka neměl problém.
     
    45:46
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Kulda – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    46:44
    Přestože Benátkám nebyl uznán gól pro jeho kopnutí bruslí, nadále se snaží přesilovku využít. Vozová hradba kališníků je však zcela neprostupná a Benátky se musí držet pouze ve středním pásmu.
     
    47:34
    Hráči Benátek vyjeli směrem ke Kloučkově brance. Na dvojici Středočechů však u branky čekala přesila třech Litoměřičanů. Museli tedy čekat na podporu z řady svých dalších spoluhráčů.
     
    47:46
    Domácí tým hraje v plném počtu.
     
    49:25
    Litoměřice se nadechují k určité příležitosti a čekají na chybu v rozehrávce soupeře, kterého zatlačily do vlastní obranné třetiny.
     
    49:43
    Aleš Stezka předvedl další zákrok, kdy si vyjel proti střele z blízka v podání Martina Janduse.
     
    50:08
    Vojtěch Kulda velmi rychle a velmi drze přejel přes celé hřiště a objel si několik protihráčů. Vystřelit přesně však nedokázal.
     
    50:35
    Právě jsme svědky pěstního souboje mezi Vojtěchem Kuldou a Patrikem Maierem.
     
    50:35
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Maier – 2 min., vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Maier – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Kulda – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    51:33
    Benátkám se podařilo po delším náporu Litoměřic vyhodit puk na druhý konec ledové plochy. Odsud se snaží kališníci rozehrát, nemohou však přejít přes střední pásmo.
     
    53:36
    Benátky drží svého soupeře v sevření. Litoměřice se marně snaží vymanit, tlak Benátek je však velký.
     
    54:32
    Ondřej Smetana vyslal velmi prudkou střelu od modré čáry. Aleš Stezka měl však možnost sledovat celou její dráhu a dokázal se na ní patřičně připravit.
     
    55:29
    Milan Klouček drze vyjel proti Jakubu Husovi, který musel domácího brankáře přeskočit a ztratil puk.
     
    55:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Pavel Zajan vyslal z kruhu puk na Aleše Stezku, ten jej vyrazil, ovšem dále nekryl. Což uviděl PATRIK MIŠKÁŘ, který jej přehodil do sítě. Asistence: Pavel Zajan.
    55:44 MIŠKÁŘ - 2:3
     
    57:11
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Radek Pilař objel branku. Dojel poté za branku, kde přihrál do pravého kruhu na FILIPA HANTÁKA. Dnešní dvojnásobný střelec dokázal trefit horní roh Stezkovy branky a poslat hru do nerozhodného stavu. Asistence: Radek Pilař.
    57:11 HANTÁK - 3:3
     
    Dnešní utkání sleduje 220 diváků.
     
    57:41
    Litoměřice se usilovně snaží vstřelit vítěznou branku. Benátky však prostor okolo svého brankáře sevřely a blokují každou kališnickou střelu.
     
    58:28
    Benátečtí hokejisté se dostali do útočného pásma. Odsud je Litoměřice však dokázaly vytlačit.
     
    59:47
    V posledních vteřinách třetí třetiny se hra odehrává výhradně před brankou Stezky, Litoměřice se však nemohou dostat k jakékoliv šanci.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Dlouhý – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Strejček – 2 min., hrubost).
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina se zprvu nesla v rytmu té první. Benátky měly převahy. V závěru však Litoměřice jakoby našly plno sil a dokázaly dvěma brankami zápas poslat do prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:46
    Vojtěch Komárek se dostal k úžasné příležitosti. Do bekhendové střely se však vložil Petr Kolmann, který stále drží svůj tým při životě.
    60:46
     
    61:32
    Martin Jandus nedokázal puk nasměrovat na Radka Pilaře. Do dráhy letu se vložil hokejkou Jakub Husa.
     
    61:50
    Další pokus Martina Janduse vyrazil Stezka vysoko nad svou branku.
     
    62:59
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    KRYŠTOF HRABÍK se utrhl a zcela osamocen vyjel proti Kloučkově brance. Blafákem poté dokázal brankáře Litoměřic překonat. Asistence: Matěj Psota, Petr Kolmann.
    62:59 HRABÍK - 3:4
     
    Konec zápasu.
     
    Ačkoliv zápas zprvu vypadal zcela jednostranně, domácí tým se dokázal zvednout a bojoval do posledního dechu. I v prodloužení měli kališníci převahu, přesto své šance lépe využily Benátky a celkem zaslouženě berou z dnešního zápasu dva body.
     
    To je ode mne pro dnešek vše a u příštího zápasu litoměřické přípravy. Na počtenou! (20:24:22)

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 24. Hanták (Dvořák), 56. Miškář (Zajan), 58. Hanták (Pilař) – 5. Chrtek (Dlouhý), 8. Veselý (Bělohorský), 36. Psota (Hrabík), 63. Hrabík (Psota, Kolmann)


    HC Stadion Litoměřice: Klouček (Wolf) – Jebavý (C), Jandus, Šesták, Smetana, Havránek, Strejček, Málek – Pilař (A), Hanták (A), Dvořák – Zajan, Miškář, Řehoř – Kulda, Komárek, Pšenička – Jirásek, Kmošek, Sýkora – Havelka
    HC Benátky nad Jizerou: Stezka (Hosnedl) – Kolmann (A), Husa, Bednář, Havlín, Maier, Jandejsek – Dlouhý (C), Chrtek, Hrníčko – Psota, Hrabík, Teplý – Bělohorský, Veselý, Bittner – Nezbeda, Šír, Průžek

    Rozhodčí: Vyštejn, Folk – Votrubec, Śevic

    Diváci: 220
    thejrc.org