Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.) | Motor ČB – J. Korea 9:1 (kon.) | Chomutov – Fischtown Pinguins 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 10:3 (kon.) | EC-KAC – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Fischtown Pinguinw
Pátek 11.08.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Přípravné zápasy
Partner:
    50:13 DEJDAR - 2:5
     
    50:13
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    A i tato výhoda je promptně využita! Mike Moore poslal střílenou přihrávku do brankoviště, kde puk tečoval přímo mezi betony Jána Laca MARIAN DEJDAR – na toto nemohl slovenský brankář zareagovat. Asistence: Mike Moore a Kris Newbury.
    49:45 HOOTON - 2:4
     
    49:45
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Hosté kombinovali hodně blízko branky Jána Laca a nakonec se dočkali branky! Po zákroku Jána Laca se k puku dostal BROCK HOOTON, jenž černou placatou gumu doklepl do do odkryté branky! Asistence: Wade Bergman.
    48:01 HAVEL - 2:3
     
    48:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka již končila, nakonec ji ale Piráti využili! Juraj Valach si projel do pásma, objel obránce a mezi kruhy našel parádní přihrávkou JANA HAVLA, který se zblízka nemýlil – je to jeho první branka v Chomutově! Asistence: Juraj Valach a Vladimír Růžička.
    39:48 KOBLASA - 1:3
     
    39:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak nakonec se Piráti v přesilové hře prosadí, je tu snižující branka na 1:3! Vladimír Růžička přihrál za branku na PETRA KOBLASU, který se zpoza branky bekhendem prosadil a vrátil domácí do utkání. Asistence: Vladimír Růžička a Vojtěch Tomeček.
    28:25 NEHRING - 0:3
     
    28:25
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Tak to byla hodně nešťastná branka pro domácí! Střela od modré čáry byla ztečována Jaroslavem Mrázkem, puk se dostal mezi betony Jána Laca a CHAD NEHRING už měl hodně lehkou úlohu – 0:3! Asistence: Kris Newbury.
    12:51 LAVALLEE - 0:2
     
    12:51
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    A hosté se dokonce v oslabení prosazují! KEVIN LAVALLEE dostal parádní přihrávku do prázdné branky od levého mantinelu. Hostující obránce jen doklepával do odkryté části branky. Asistence: Chad Nehring a Wade Bergman.
    07:47 NEHRING - 0:1
     
    07:47
    Fischtown Pinguins právě vstřelily branku!
    Další rychlý útok Fischtownu již brankou končí! CHAD NEHRING byl faulován, ale i tak se dostal do zakončení. Z otočky poslal puk k pravé tyči, na toto Laco nedokázal zareagovat! Asistence: Jan Urbas a Brock Maschmeyer.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 40. Koblasa (Růžička, Tomeček), 49. Havel (Valach, Růžička) – 8. Nehring (Urbas, Maschmeyer Brock), 13. Lavallee (Nehring, Bergman), 29. Nehring (Newbury), 50. Hooton (Bergman), 51. Dejdar (Moore, Newbury)


    Piráti Chomutov: Laco (Pavlát) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Buchtela, Chalupa – Koblasa, Huml, Tomica – Tomeček, Růžička, Sklenář – Hlava, Rob, Poletín – Wágner, Rindoš, Havel.
    Fischtown Pinguinw: Pöpperle (Hübl) – Moore, Maschmeyer Bronson, Bergman, Lampl, Jensen, Lavellee, Maschmeyer Brock – Newbury, Nehring, Urbas – Owens, Quirk, Hooton – George, Bast, Mauermann – Dejdar, Schwartz, Körner – Lennartsson, Kircher.

    Diváci: 2 137
    ocianews.com