Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.) | Motor ČB – J. Korea 9:1 (kon.) | Chomutov – Fischtown Pinguins 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 10:3 (kon.) | EC-KAC – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 11.08.2017, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí v útočném pásmu ztratili puk a PATRIK ZDRÁHAL definitivně rozhoduje druhý Letní hokejový šlágr. Stav – 2:4!
     
    57:30
    Tybor sám mezi kruhy! Pálí ale vedle pravé tyče třineckého brankáře Hrubce.
     
    55:22
    Za vysokou hůl vyloučen domácí útočník Marcinko. Tenhle trest komplikuje cestu Ocelářů za vyrovnáním.
     
    53:10
    Haman nešťastně ťukl do puku ve středním pásmu, čímž vytvořil ideální přihrávku do jízdy Patrika Zdráhala. Vítkovický mladík uháněl sám na Hrubce, blafákem do bekhendu se mu však nepodařilo skórovat.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 510 diváků a atmosféra je stále výborná. Oba kotly povzbuzují své miláčky, teď po brance Růžičky ožili i domácí fanoušci.
     
    47:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři snižují a tato akce oku lahodila. Trochu jako přes kopírák s Kucserovým gólem, jenom střelec MARTIN RŮŽIČKA byl už ve větším úhlu. Z pravého křídla využil Marcinkovu nahrávku. Asistence: Tomáš Marcinko. Stav – 2:3!
     
    44:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující přesilovkové komando teď donutilo se třineckou bránicí čtyřku stáhnout až na pár metrů před Hrubce, vzniklého prostoru využil RADOSLAV TYBOR, který si najel mezi kruhy a nekompromisně zavěsil. Asistence: Ondřej Roman, Lukáš Kucsera. Stav – 1:3!
     
    42:44
    Romanova formace dělala ve třineckém obranném pásmu rozruch a donutila domácí faulovat. Za menší trest usedl za katr Doudera.
     
    35:50
    Tohle snad ani nemohl nebýt gól! Růžička s Rákosem kombinovali skoro až do prázdné brány, puk však pod Bartošákem proskákal mimo.
     
    34:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na tenhle moment bude chtít Šimon Hrubec rychle zapomenout! MAREK HRBAS nahodil z velké vzdálenosti od Hrubcovy branky, ten chtěl puk sebrat holí a rychle rozehrát, ale pod patkou mu proklouzl do sítě. Asistence: Jan Káňa. Stav – 1:2!
     
    33:25
    Po rychlém ťukesu pálí Olesz, zcela osamocen mezi kruhy, těsně vedle levé Hrubcovy tyče.
     
    31:35
    Třetí vyloučení domácích v zápase a druhé ve druhé třetině. Rostislav Marosz dostal menší trest za podražení.
     
    26:31
    Irgl zavezl puk do pásma, předal Maroszovi, ten však puk neovládl. Touš získali hosté a Marosz si ve snaze soupeře zastavit pomohl sekáním. Druhá přesilovka pro Vítkovice.
     
    23:12
    Gól v oslabení dal hostům křídla, Třinečtí si už v přesilovce nic nevyrobili. Naopak! Na druhé straně měl obrovskou šanci sám před Hrubcem opět Kucsera, následně Kolouch pálil nad.
     
    21:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se ve vlastním oslabení dostali do úniku 2 na 1, LUKÁŠ KUCSERA nic nevymýšlel, napřáhl až ke stropu a jeho střela byla víc než přesná. Angličanem zapadla do Hrubcovy sítě. Stav – 1:1!
     
    21:12
    Rostislav Olesz obdržel menší trest za faul na Polanském. Jedná se o podražení.
     
    18:45
    Dobré šance Ocelářů. Nejprve se po nepřehledné situaci dostal puk k Jankovi nad modrou, trefil ale jenom prvního hráče před sebou. Lepší pozici pak měl Růžička, jeho bomba z první donutila Bartošáka k výbornému zákroku u své pravé tyče.
     
    15:02
    Lev nebezpečně střílel z levého křídla, Hrubec vychytal i následnou dorážku z druhé strany. Největší šance Ostravanů!
     
    13:48
    Faul daleko od vlastní branky mají na svědomí i domácí. Menší trest dostal Rákos a 33 sekund budeme hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    13:17
    V obrovské šanci na levém křídle Rákos, Bartošák byl úspěšnější.
     
    12:21
    Dravecký ve vlastním obranném pásmu zahákován Patrikem Zdráhalem. První přesilovku v zápase tak budou hrát domácí.
     
    10:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď dostal trochu více prostoru Jiří Polanský, neměl však rychlost. Počkal tak na své spoluhráče pílící ze střídačky, nabil MARTINU ADAMSKÉMU na modrou čáru a ten prostřelil Bartošáka nad vyrážečkou. Stav – 1:0! Asistence: Jiří Polanský, Jakub Petružálek.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 11. Adamský (Polanský, Petružálek), 48. Růžička (Marcinko) – 22. Kucsera, 35. Hrbas (Káňa), 45. Tybor (Roman, Kucsera), 60. Zdráhal


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – Krajíček (A), Bartko, Musil, Doudera, Jank, Haman – Martin Růžička, Marcinko, Rákos – Irgl (C), Marosz, Dravecký – Petružálek, Polanský, Adamský (A) – O. Kovařčík Trenéři: Varaďa, Zadina.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (N. Malík) – Klok, Sloboda (A), Baranka, Hrbas, Výtisk (A), Trška, Krenželok, Urbanec – Květoň, Roman, Tybor – Olesz (C), Lev, Zdráhal – Kucsera, Kolouch, Dej – Kalus, Illéš, Tomi – J. Káňa Trenéři: Petr, Trnka.

    Rozhodčí: Koziol, Mrkva – Ganger, Konvička

    Diváci: 2 510
    ocianews.com