Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.) | Motor ČB – J. Korea 9:1 (kon.) | Chomutov – Fischtown Pinguins 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 10:3 (kon.) | EC-KAC – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:3 (3:1, 2:1, 5:1)
IHC Králové Písek
Pátek 11.08.2017, 18:00 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Dnešní přípravný duel sleduje v ochozech Kotliny 207 diváků.
     
    51:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Magická desítka je pokořena. Domácí s přesilovou hrou naložili nejlépe, jako mohli. Puk se po kombinaci dostal na pravý kruh k DAVIDU VOŽENÍLKOVI, na jehož tvrdou střelu hostující brankář nezareagoval! Asistence: Filip Beneš.
     
    50:04
    Havlíčkův Brod si vyzkouší znovu hru v početní převaze, Milan Hřebíček (PIS) je vyloučen za sekání.
     
    49:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si zapisují devátý zářez na pažbu. VLADIMÍR SZILVA se srdnatě tlačil před brankoviště, kde byl sice sražen, ale i v kleče se probojoval ke střele, která byla navíc přesná a zapadla až do sítě! Asistence: Jakub Šuhaj.
     
    46:35
    Bruslaři si zahrají početní hru, protože Jan Turek (PIS) byl vyloučen za podražení.
     
    44:20
    Písek právě vstřelil branku!
    Gólové žně pokračují. David Marek vyrazil střelu hostů levým betonem jednom před sebe, kde zůstal nepokrytý DAVID CIBOCH, pro kterého nebylo nejmenším problémem uklidit puk do brány! Asistence: Jakub Jiřinec, Šimon Červinský.
     
    41:37
    Martin Hauser byl po nepovedeném startu vystřídán a do brány se vrací Jonáš Štekr.
     
    41:37
    Hostující trenér logicky reaguje oddechovým časem.
     
    41:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No to snad ani není možné! Třetí útočná akce a je z toho třetí gól na startu třetí periody! VLADIMÍR SZILVA vedl puk na levém křídle, na kruhu napřáhl a prostřelil betony Martina Hausera! Asistence: Jiří Vašíček, Matěj Krejčí.
     
    41:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už se dá nazvat demolicí! Hostům start třetí periody vůbec nevyšel. JAKUB ŠUHAJ zavezl puk do útoku z pravé strany a jeho střela zápěstím skončila až v síti! Bez asistence.
     
    40:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se poprvé ve třetí tetině dostali do útočného pásma a hned slaví branku! TOMÁŠ CHLUBNA vystřelil z levého kruhu a kotouč po zvláštním odrazu od někoho z hostujících hráčů zapadl za záda Martina Hausera! Asistence: Tomáš Ludvík, Petr Kuchta.
     
    39:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla krásná akce! Jakub Šuhaj vedl puk po pravém křídle, kde naznačil střelu, pak ale přihrál doleva na úplně volného JAKUBA HOSKOVCE, jenž bekhendem pokořil natahujícího se Martina Hausera! Asistence: Jakub Šuhaj, Matěj Krejčí.
     
    36:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí svému soupeři ukázali, jak se má naložit s přesilovou hrou. Po rychlé kombinaci vystřelil od modré čáry David Vala. Ten sice bránu minul, puk se ale od zadního hrazení odrazil k TOMÁŠI CHLUBNOVI, jenž z úhlu trefil poloodkrytou svatyni hostů! Asistence: David Vala, Petr Kuchta.
     
    35:52
    Matěj Polata (PIS) sekl soupeře do ruky a míří na trestnou lavici.
     
    34:50
    Písek právě vstřelil branku!
    Konečně se Písku hra po mantinelech vyplatila. David Marek vyjel za bránu, aby zastavil nahozený kotouč. Pak chtěl rozehrát, jenže puk mu sjel z hole, čehož využil FRANTIŠEK BÁRTA, který ho mohl pohodlně uklidit do klece. Bez asistence.
     
    29:41
    Hra je přerušena a písečtí hokejisté střídají brankáře. Jonáše Štekra mezi tyčemi nahradí Martin Hauser.
     
    25:58
    Domácí jdou opět do čtyř, za hrubost je potrestán Tomáš Ludvík (HBR).
     
    21:54
    David Marek (HBR) je potrestán 2 minutami za nedovolené bránění, trest odpyká David Voženílek.
     
    19:58
    V pásmu Bruslařů se těsně před koncem první třetiny do sebe pustili David Vala (HBR) s Davidem Cibochem (PIS). Oba aktéři bitky si vyměnili pár ran, pak domácí bek svého soka položil k zemi a přetáhl mu dres přes hlavu. Sudí oběma hříšníkům udělil trest na 2+2 minuty.
     
    18:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si berou dvoubrankový náskok zpátky. FILIP BENEŠ, který se sotva vrátil z dovolené a hned skočil na led, je očividně při chuti. Nádherným manévrem se vytočil zpoza brány a kolem tyče zasunul puk za brankovou čáru! Asistence: Vojtěch Veverka, Tomáš Ludvík.
     
    15:17
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. David Marek neudržel v lapačce střelecký pokus Matěje Polaty, puk zůstal volně ležet před brankářem, čehož využil DAVID KOUTENSKÝ, když dorazil kotouč nad rameno klečícího gólmana! Asistence: Matěj Polata.
     
    09:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok. Filip Beneš dokázal za píseckou svatyní vybojovat kotouč, předložil ho před brankoviště TOMÁŠI LUDVÍKOVI, který z první napálil puk pod víko! Asistence: Filip Beneš.
     
    06:55
    Havlíčkobrodští vyvezli puk do útočného pásma a dokonce si vynutili faul, Jakub Jiřinec (PIS) si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    06:27
    Daniel Homola (HBR) se za vlastní bránou provinil hákováním a oslabí svůj tým.
     
    02:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Daniel Homola přihrál na modrou čáru, kde číhal DANIEL SPRATEK, jenž se opředl do puku a tvrdou ranou pokořil Jonáše Štekra! Asistence: Daniel Homola.
     
    01:11
    Bruslaři začali utkání aktivně a vynutili si první faul Písku. Václav Pašek (PIS) je potrestán za podražení.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 3. Spratek (Homola), 10. Ludvík (Beneš), 19. Beneš (Veverka, Ludvík), 37. Chlubna (Vala, Kuchta), 40. Hoskovec (Šuhaj, Krejčí), 41. Chlubna (Ludvík, Kuchta), 42. Šuhaj, 42. Szilva (Vašíček, Krejčí), 50. Szilva (Šuhaj), 52. Voženílek (Beneš) – 16. Koutenský (Polata), 35. Bárta, 45. Ciboch (Jiřinec, Červinský)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Č. Novák) – Vašíček "C", Krejčí, Vala, Kulhánek, Kříž, M. Semrád – Hoskovec, Šuhaj, Szilva, Chlubna, Ludvík, Kuchta, Homola, Spratek, Voženílek, Veverka, Beneš
    IHC Králové Písek: Štekr (od 30. do 42. Hauser) – Pavlíček, Hřebíček, Hanus, Turek "A", Červinský, Švagr "A", Frühauf – Pašek, Polata, Koutenský, Jiřinec, Koupal, Ciboch, Bárta, Rod, A. Novák, Torba, Stauber

    Rozhodčí: Jan Doležal, Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Petr Křivohlavý

    Diváci: 207
    ocianews.com