Švédsko – Rusko 4:3 (po pr.) | Kanada – Česko 4:1 (kon.)
konec
Kanada
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Česko
Sobota 12.08.2017, 17:00 • ICE BORS aréna, Břeclav • Hlinka Gretzky Cup • Finále
Partner:
    47:53 Jack MCBAIN - 4:1
     
    47:53
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada střílí další gól. Ty Smith si najel před Dostála, kterého svou kličkou mezi nohy sice nepřekonal, jenže puk se odrazil přímo na hokejku JACKA MCBAINA, jenž jej dorazil do sítě. Asistence: Ty Smith, Akil Thomas.
    39:29 Kevin BAHL - 3:1
     
    39:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je to opět o dvě branky. Dostál teď přes clonu vůbec nic neviděl, čehož využil KEVIN BAHL, jenž od modré zamířil přesně do horního pravého rohu. Asistence: Noah Dobson, Akil Thomas.
    26:59 Dominik ARNOŠT - 2:1
     
    26:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je sníženo! Ve vzniklém zmatku před Rodriguem se nejlépe zorientoval DOMINIK ARNOŠT, který snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Zdeněk Sedlák.
    22:19 Joe VELENO - 2:0
     
    22:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    A bohužel je tu druhá branka Kanady! JOSEPG VELENO se před bránou dostal k odraženému puku po McBainově střele a poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Jack McBain, Noah Dobson.
    16:26 Jared MCISAAC - 1:0
     
    16:26
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada se dostává do vedení, když se tvrdou ranou z vrcholu pravého kruhu prosadil JARED MCISAAC, jenž využil clony před Dostálem a vstřelil první gól zápasu. Asistence: Jack McBain.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 17. McIsaac (McBain), 23. Veleno (McBain, Dobson), 40. Bahl (Dobson, Thomas), 48. McBain (Smith, Thomas) – 27. Arnošt (Sedlák)


    Kanada: Rodrigue (Gravel) – Addison, Smith (A), Woo (A), McIsaac, Merkley, Dobson, Bahl – Thomas, Hayton, Foote – Noel, Veleno (C), McBain – MacDonald, Groulx, Burzan – Dudas, Dellandrea, Fortier.
    Česko: Dostál (Dvořák) – J. Michálek, Dluhoš, Klejna, Kowalczyk, Malík, Adámek – Blümel (A), Pekař, Lauko (C) – Plášek, Střondala, Jeník – Kvasnica, Čajka (A), Gajarský – Sedlák, Arnošt, Matiášek – Pavel.

    Rozhodčí: Hradil, Pešina – Lederer,Toševjan
    ocianews.com