Teplice – Liberec 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 0:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Hr. Králové 1:1 (kon.)
konec
FK Teplice
3:0 (2:0)
FC Slovan Liberec
Neděle 13.08.2017, 10:30 • 1.FC Dubí-Pozorka • Juniorská liga – Čechy • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Teplice
    Domácím fotbalistům se vstup do nejvyšší fotbalové české soutěže juniorů povedl. Po dvou kolech jim patří vedoucí pozice v tabulce Juniorské ligy se ziskem šesti bodů. Nejprve to odnesl Hradec Králové, když Teplice poměrně snadno zvítězily před vlastními příznivci poměrem 4:0. Dvakrát se dokázal prosadit Šup. Navíc soupeř dohrával o desíti, když si dvě žluté karty nechal dát v 87., respektive 88. minutě Střelec.

    Následovalo další vítězné utkání. Proti Dukle Praha zvítězili tepličtí junioři 2:1. Skóre otevřel již zmiňovaný Šup, rozhodující trefu obstaral Haljeta, což je hráč, který již nakoukl do teplického „A“ mužstva.

    Sestava Teplic ze zápasu proti Dukle Praha:
    Němeček – Zárybnický, Richter (C), Svoboda, Hasil, Berešík (62. Vitek) , Dressler (86. Kodad), Gebert (68. Šimeček), Novotný (78. Hruštinec) , Šup, Haljeta (74. Švejda)

    Liberec
    To nálada v hostujícím mužstvu je daleko horší. Hosté nemají po dvou odehraných zápasech zapsaný ani jeden bod v tabulce Juniorské ligy. Nejprve dukelský Brabenec rozhodl o výhře pražského celku svými dvěma zásahy ve druhém poločase v souboji s Libercem. Posléze přišla domácí prohra libereckého celku v souboji s Mladou Boleslaví. Soupeř vedl 2:0, Liberec sice srovnal, ale v 62. minutě zavinil pokutový kop Kvída. K penaltě se postavil Ladra. Ten dokázal překonat France v liberecké brance.

    Sestava Liberce ze zápasu s Mladou Boleslaví:

    Franc – Heppner, Baláž (46. Blažek), Petr, Micovčák (C), Kazda (67. Michalec), Lehoczki, Prokš, Kristian (80. Lábek), Gembický, Kvída

    Delegace
    Tento zápas se pochopitelně neobejde bez trojice rozhodčích. Jako hlavní arbitr bude dnešní duel Juniorské ligy mezi Teplicemi a Libercem rozhodovat Jiří Houdek. Role jeho asistentů se poté uchopí Ondřej Kožár a Jaroslav Kubr.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Němeček – Zárybnický, Richter (C), Hasil, Berešík, Urma, Dressler, Gebert, Novotný, Vitek, Šup
    Náhradníci: Nikiforov – Hruštinec, Svoboda, Kodad, Švejda, Šimeček

    FC Slovan Liberec: Franc – Kulhánek, Heppner, Baláž, Petr, Micovčák (C), Kazda, Da Silva, Prokš, Stevanovič, Gembický
    Náhradníci: Konečný – Mečíř, Michalec, Kristian, Kvešič

    Rozhodčí: Houdek – Kožár, Kubr.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jiří Houdek právě svým hvizdem odstartoval zápas třetího kola Juniorské ligy mezi Teplicemi a Libercem.
     
    1
    Fotbalisté libereckého Slovanu kombinovali na vlastní polovině, ale k ničemu podstatnému se hostující celek nedostal. Posléze přišel krátký útok domácího celku. Franc bude vykopávat.
     
    2
    Liberec ztratil balon na polovině hřiště, ale hostující fotbalisté mají k dispozici alespoň autové vhazování z pravé strany.
     
    3
    Teplice se poměrně bez potíží dostaly k balonu, ale vzápětí přišla ztráta domácího celku. Liberec tak mohl tvořit hru, ale jeden z hosutjících juniorů střílel mimo tři tyče branky, ve které stojí v prvním poločase Němeček.
     
    3
    A další střela libereckého celku, ale opět mířil jeden z libereckých juniorů mimo tři tyče domácí branky, Němeček bude vykopávat.
     
    4
    Fotbalisté libereckého Slovanu drželi míč na svých kopačkách, momentálně mají hostující fotbalisté k dispozici autové vhazování z levé strany.
     
    5
    Domácí hráči získali balon a momentálně to jsou Teplice, kdo kombinuje na vlastní polovině a má míč na svých kopačkách. Zatím jsou domácí fotbalisté velice trpěliví.
     
    5
    Domácí hráči se sice dostali s míčem na polovinu soupeře, ale tam přišla ztráta teplického celku, tím pádem kontruje Liberec.
     
    6
    Nic zásadního se nestalo. Teplice jdou do útoku a budou se snažit překonat libereckého brankáře France.
     
    6
    K zakončení se však domácí celek zatím nedostal, budou to fotbalisté Teplic, kdo bude vhazovat z levé strany z vlastní poloviny.
     
    7
    Prakticky vzápětí přišla domácí ztráta, takže je to byl Liberec, kdo vhazoval z pravé strany poměrně blízko před šestnáctkou soupeře.
     
    7
    Hostující fotbalisté se posléze opět dostali k zakončení, ale střela jednoho z hráčů Slovanu mířila mimo domácí branku. Uvidíme výkop brankáře Němečka.
     
    8
    Domácí celek měl autové vhazování z pravé strany, poté se Teplice sice dostaly rychle na polovinu libereckého Slovanu, tam ovšem favorit zápasu ztratil míč.
     
    9
    Hlavní rozhodčí Jiří Houdek právě přerušil hru, jeden z libereckých hráčů fauloval, takže Teplice mají velice zajímavou standardní situaci z dobré pozice.
     
    10
    Domácí fotbalisté rozehráli, posléze jeden z hráčů Teplic střílel mimo tři tyče, takže budeme sledovat výkop hostujícího brankáře France.
     
    10
    Domácí hráči vhazovali z pravé strany, ale jejich útok neskončil střelou na libereckou branku, bude to Franc, kdo uvede míč do hry výkopem.
     
    10
    Žlutou kartu dostává Franc (FC Slovan Liberec).
     
    11
    Tepličtí fotbalisté měli zajímavou standardní situaci, poté domácí celek vybojoval rohový kop z levé strany. Hráči se stěhují do hostující šestnáctky.
     
    12
    Teplice právě vstřelily branku!
    Po rohovém kopu se domácí celek dostal do hostující šestnáctky. Jiří Houdek viděl nedovolený přestupek na jednoho z hráčů Teplic a odpískal pokutový kop. DOMINIK ŠUP proměnil penaltu a Teplice jdou do vedení.
     
    13
    Teplice se k ničemu nedostaly, a tak to byl Liberec, kdo kombinoval, avšak kontr hostujícího celku trval krátkou dobu.
     
    14
    Hostující fotbalisté kopali volný přímý kop. Ten byl rozehraný nakrátko. Liberec se držel na polovině soupeře, avšak k zakončení se Slovan nedostal.
     
    15
    Teplický protiútok se vyvíjel zajímavě, ale Franc v liberecké brance nebyl donucený k zákroku. Takže hostující fotbalisté šli do kontru. Němeček ovšem podržel svůj tým a teplický brankář si připsal vůbec první zásah v zápase.
     
    16
    Hra pokračovala rohovým kopem hostujícího celku z levé strany. Poté to Liberec, kdo kombinoval chvíli na polovině Teplic, avšak jeden z hostujících hráčů fauloval, čehož si všiml i Jiří Houdek.
     
    16
    Krátce poté, co se domácí fotbalisté dostali s míčem na polovinu hostujícího celku, tak o něj přišli. Následně ale Liberec daroval míč Teplicím.
     
    17
    Domácí fotbalisté kombinovali. Následně se dostali na polovinu hostujícího celku, avšak to bude to Liberec, kdo bude vhazovat z pravé strany.
     
    18
    Prakticky vzápětí přišla hostující ztráta, a tak to byli domácí fotbalisté, kdo byl u balonu. Hrálo se na polovině Teplic. Nakonec také na polovině Liberce, avšak Franc nemusel zasahovat.
     
    19
    Zatím sledujeme poměrně vyrovnané utkání. Momentálně ovšem uvidíme rohový kop hostujícího celku z pravé strany.
     
    19
    Po rohovém kopu z pravé strany nevystřelil ani jeden z hostujících hráčů na Němečka v teplické brance. I tak Liberec kombinoval na polovině soupeře. Avšak poté přišla hostující ztráta a míč má v držení celek Teplic.
     
    20
    Teplice držely míč na svých kopačkách, avšak dlouho se k ničemu zásadnímu domácí fotbalisté nedostali. Nakonec Liberec získal na vlastní polovině míč.
     
    21
    Aktivita domácího celku si přinesla své, a sice zajímavý volný přímý kop.
     
    22
    Následně do hry zasáhl pomezní sudí a přerušil snažení teplických fotbalistů o druhou branku v síti France, rozhodčí totiž viděl ofsajd.
     
    23
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí fotbalisté jdou do vedení o dvě branky. Jeden z libereckých hráčů zapsal ztrátu svého celku. Z následného útoku se favorit zápasu dokázal prosadit, když na konci akce stál OTTO URMA!
     
    24
    Domácí fotbalisté drželi míč na vlastní polovině, jeden z hostujících hráčů si pomohl útočným faulem. Jiří Houdek foukl do píšťalky a Teplice mají standardní situaci.
     
    25
    Těžiště hry se přesunulo na levou stranu. Teplický útok vypadal zajímavě, poměrně dlouho se domácí fotbalisté nemohli dostat k zakončení a poté o balon přišli.
     
    26
    Hostující fotbalisté získali standardní situaci, avšak nebyla to standardní situace ze zajímavé pozice.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Novotný (FK Teplice).
     
    27
    Nikdo z hostujících hráčů se nakonec nedostal k zakončení. A tak to byly Teplice, kdo šel do útoku, avšak poté domácí fotbalisté ztratili míč. Domácí celek se musel chvíli bránit. Ale momentálně to bude Němeček, kdo bude vykopávat.
     
    28
    Domácí fotbalisté kombinovali s míčem u nohou zhruba na polovině hřiště. Poté se dostali s balonem na polovinu hostujícího celku. Jeden z domácích hráčů střílel mimo tři tyče branky, kterou hájí Franc.
     
    29
    Po liberecké ztrátě to byli hráči domácího celku, kdo měl míč na svých kopačkách a byl na tahu. Jeden z libereckých fotbalistů posléze fauloval zhruba na polovině hřiště.
     
    30
    Avšak nic podstatného se při útoku domácích nestalo. A tak je tady volný přímý kop pro hostující celek z vlastní poloviny po útočnému faulu jednoho z juniorů Teplic.
     
    31
    Hostující fotbalisté drželi míč na vlastní polovině, avšak nikam se nehnali. Poměrně dlouho trvalo než se dostali na polovinu domácího celku.
     
    32
    Avšak prakticky ihned poté přišla liberecká ztráta. Jenže také Teplice nic nevymyslely v útočné fázi. Jiří Houdek rozhodl o tom, že Liberec má zajímavou standardní situaci z dobré pozice.
     
    32
    Po rozehrávce standardní situace Liberce z poloviny Teplic se nikdo z hostujících hráčů k zakončení nedostal. Posléze byli u balonu chvíli domácí hráči, ale to již neplatí. Liberec postupuje na branku Němečka.
     
    33
    Útok hostujícího celku skončil střelou jednoho z hráčů libereckého Slovanu mimo tři tyče. Němeček uvedl míč do hry výkopem. Poté je na programu dne domácí autové vhazování z pravé strany.
     
    34
    Domácí hráči byli s míčem u nohou chvíli na polovině soupeře. Poté přišla ztráta domácích. Avšak znovu vybojovali hráči Teplic hrací předmět a momentálně se hraje na polovině hostujícího celku.
     
    35
    Jeden z teplických fotbalistů to nevydržel a vyslal střelu na hostující branku. Avšak našel pouze připraveného brankáře Franc. Liberecký hráč poté byl faulovaný na vlastní polovině.
     
    36
    Hostující fotbalisté se dostali k rohovému kopu z pravé strany. Po rozehrávce této standardní situace se hrálo na polovině domácího celku. Němeček ovšem zasáhl proti střele jednoho z hráčů Slovanu.
     
    37
    Následoval další rohový kop hostujících hráčů. Těžiště hry se dostalo na polovinu domácího mužstva. Uvidíme třetí rohový kop v krátkém sledu pro liberecký Slovan.
     
    37
    Hostující hráči rozehráli standardní situaci, avšak balon ztratili, aniž by zakončili na domácí branku. Teplice jdou do útoku, který začíná autovým vhazováním domácího mužstva z levé strany z vlastní poloviny.
     
    38
    Liberec svého soupeře k ničemu podstatnému nepustil. Následně ovšem to samé platilo i o teplických fotbalistech. Momentálně již sledujeme útok domácího mužstva.
     
    39
    První fáze domácího útoku nevypadala špatně, avšak k zakončení se zatím domácí fotbalisté nedostali. I tak je tady alespoň autové vhazování Teplic z levé strany z poloviny Liberce.
     
    40
    Domácí fotbalisté kombinovali na polovině hostujícího celku. Jeden z hráčů Teplic poté vystřelil. Následovat bude rohový kop domácího celku z pravé strany.
     
    41
    Po standardní situaci z pravé strany se těžiště hry dostalo na polovinu libereckých hráčů. Míč držely Teplice a byly hodně trpělivé při své kombinaci. Nakonec ovšem domácí celek ztratil míč.
     
    42
    Liberec vhazoval z pravé strany zhruba z poloviny hřiště. Následně ovšem viděli diváci ztrátu hostujícího celku.
     
    42
    Teplicím se podařilo na polovině hřiště získat balon. Poté to byl domácí celek, kdo udával tempo hry a vybojoval rohový kop z pravé strany.
     
    43
    Po rozehrání rohového kopu z pravé strany zakončil útok Teplic jeden z domácích hráčů střelou mimo tři tyče. Tím pádem bude Franc vykopávat.
     
    44
    Liberec šel do protiútoku, avšak Němeček zasáhl a nepustil míč do své branky. Momentálně to jsou Teplice, kdo drží míč a už je s balonem na hostující polovině.
     
    44
    Domácí hráči se dostali k autovému vhazování z levé strany na hranici poloviny hrací plochy. Následně ale přišel favorit zápasu o míč a Liberec kombinuje.
     
    45
    První poločas nastavil hlavní arbitr Jiří Houdek o jednu minutu.
     
    45
    V závěru normální hrací doby vybojoval domácí celek alespoň volný přímý kop z poloviny hřiště.
     
    45+1
    Jenže po rozehrávce standardní situace se hostující celek poměrně snadno dostal k míči. Následně to bude Franc, kdo bude vykopávat od své branky.
     
    45+1
    Liberec držel míč na svých kopačkách zhruba na polovině hřiště.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Hlavní arbitr Jiří Houdek právě odpískal konec prvního poločasu. Spokojenější mohou být rozhodně domácí fotbalisté. Ti se dostali do vedení proměněným pokutovým kopem poté, co sudí nařídil pokutový kop, když jeden z domácích hráčů rozehrával rohový kop z levé strany a balon se dostal do hostující šestnáctky. Další přesný zásah teplických hráčů přišel ve 23. minutě. Hostující celek zatím sice více drží míč na svých kopačkách, ale není mu to nic platné, protože na hřišti Teplic prohrává po úvodním dějství poměrem 0:2.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Baláž, přichází Kvešič.
     
    46
    Jiří Houdek zahájil druhý poločas. Podaří se hostujícímu celku alespoň vyrovnat, anebo všechny tři body zůstanou v domácím prostředí?
     
    47
    Domácí fotbalisté měli hned v úvodu poměrně zajímavou standardní situaci z poloviny soupeře, ale k zakončení na branku France nedošlo. Tím pádem hostující celek kombinuje na vlastní polovině.
     
    48
    Hostující celek vhazoval z levé strany z poloviny protivníka, poté se hrálo na polovině domácího celku, kde kombinoval liberecký Slovan. Avšak jeden z hráčů hostujícího mužstva se dopustil útočného faulu, takže míč budou mít Teplice.
     
    48
    Domácí fotbalisté se dostali s míčem na polovinu hostujícího celku, kde jeden z hráčů Liberce fauloval. Následovat bude standardní situace Teplic.
     
    49
    Teplický útok se na polovině Liberce vyvíjel poměrně zajímavě, avšak nakonec Franc nezasahoval. Míč je momentálně v držení spoluhráčů libereckého brankáře.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Kazda (FC Slovan Liberec).
     
    50
    Krátce poté ovšem domácí fotbalisté vybojovali rohový kop z levé strany a mají k dispozici standardní situaci.
     
    50
    Po rozehrávce standardní situace se jeden z domácích hráčů dostal k zakončení, avšak balon mířil mimo hostující branku. Franc vykopl a hraje se nyní na polovině hostujícího celku, kde drží míč Slovan.
     
    51
    Krátce za polovinou hrací plochy přišel faul na jednoho z hostujících hráčů. Jiří Houdek přerušil hru. Následně Liberec opět drží míč na vlastní polovině a snaží se trpělivou kombinací překonat teplickou obranu.
     
    52
    Liberec se poměrně velice rychle dostal na polovinu domácího celku, ale zatím Němeček může být v klidu. Slovan má ovšem alespoň autové vhazování z pravé strany.
     
    52
    Posléze přichází hostující ztráta, a tak to bude domácí celek, kdo bude vhazovat z levé strany z vlastní poloviny.
     
    53
    Jeden z libereckých hráčů fauloval, ale po rozehrávce nakrátko nevytěžili domácí hráči z této standardní situace vůbec nic. Liberec šel do protiútoku, ale výsledkem snažení hostujícího celku byla střela mimo tři tyče. Němeček bude vykopávat.
     
    54
    Po výkopu Němečka podrželi domácí hráči balon chvílí na své polovině. Nakonec zvolili pro svůj útok levou stranu, avšak bude to Liberec, kdo bude vhazovat.
     
    54
    Jeden z hostujících hráčů fauloval na polovině soupeře. Teplice rozehrály volný přímý kop a poté kontrolovaly hru na vlastní polovině. Co se týče finální fáze domácího útoku, tak ta z pohledu nebyla špatná. Franc poté ovšem podržel svůj celek.
     
    56
    Po výkopu France to bylo hostující mužstvo, kdo kombinoval a měl míč na svých kopačkách. Nakonec jeden z hráčů Slovanu zakončil do míst, kde čekal připravený Němeček.
     
    56
    Následovala hostující standardní situace v podobě rohového kopu z levé strany. Ale Němeček byl bez práce. A právě teplický brankář bude vykopávat od své branky.
     
    56
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Gebert, přichází Šimeček.
     
    57
    První fáze domácího útoku nevypadala zle. Ve finální fázi se jeden z domácích hráčů rozhodl pro zakončení. Avšak Franc stále drží naděje hostujícího mužstva na obrat v zápase třetího kola Juniorské ligy.
     
    58
    Domácí fotbalisté přišli o míč zhruba na polovině hřiště. Posléze držel míč Slovan na vlastní polovině. Poměrně dlouho se Liberec k ničemu zásadnímu nedostal.
     
    59
    Nakonec se těžiště hry přesunulo na polovinu domácích fotbalistů, kde Němeček v teplické brance vyrazil míč do autu.
     
    59
    Tím pádem následoval rohový kop hostujícího celku z levé strany, avšak nikdo z hráčů Slovanu nezakončil. A tak jde do útoku domácí celek.
     
    60
    První fáze domácího útoku vypadala poměrně dobře, ale poté jeden z hráčů Teplic fauloval na polovině Liberce. A tak rozehrává Slovan nakrátko.
     
    60
    Těžiště hry bylo na hostující polovině, kde byl Liberec poměrně hodně trpělivý. Nakonec se dostal na polovinu Teplic. Tam jeden z domácích hráčů fauloval a Slovan má k dispozici docela zajímavou standardní situaci.
     
    61
    Po rozehrání standardní situace držel Liberec balon na polovině Teplic. Posléze se hrálo na polovině hřiště, avšak liberečtí hráči nezakončili svůj útok.
     
    62
    Teplice právě vstřelily branku!
    Posléze přišlo hostující mužstvo o míč. Následný rychlý brejk znamená, že krátce po hodině hry vedou domácí fotbalisté již o tři branky. Franc je potřetí v zápase překonaný.Svojí druhou branku v tomto střetnutí přidává DOMINIK ŠUP!
     
    63
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Vitek, přichází Hruštinec.
     
    63
    Hostující celek vhazoval z poloviny domácího mužstva z pravé strany. Poté se hrálo před Němečkem, jeden z libereckých hráčů vystřelil, avšak našel pouze připraveného brankáře Teplic.
     
    64
    Teplice kontrovaly hru. Postupným útokem se chtěly prosadit před Francem. Ve finální fázi domácího útoku přišla střela jednoho z domácích fotbalistů a zásah brankáře hostujícího mužstva.
     
    65
    Franc (Liberec) uvedl míč do hry svým výkopem od své branky. Poté jeho spoluhráči chvilku drželi míč, ale nakonec o balon přišli. A tím pádem se musel hostující celek bránit.
     
    65
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Urma, přichází Svoboda.
     
    66
    Podle mínění Jiřího Houdka byl jeden z hráčů hostujícího celku faulovaný zhruba na polovině hřiště. Z toho rezultovala standardní situace pro hosty. Avšak poté nemusel Němeček (Teplice) zasahovat.
     
    67
    Hostující celek kombinoval na polovině hřiště. Poté jeden z hráčů domácího mužstva fauloval, z čehož plyne, že je tady standardní situace pro outsidera zápasu.
     
    68
    Po rozehrávce volného přímého kopu střílel jeden z libereckých hráčů mimo branku Němečka. Teplický brankář uvede míč do hry.
     
    68
    Následně to byl domácí celek, kdo držel míč na svých kopačkách a snažil se postupným útokem prosadit. Avšak krátce poté, co se hráči Teplic dostali na polovinu hostů, tak přišla ztráta favorita dnešního zápasu.
     
    69
    Byly to opět fotbalisté Teplic, kdo se chtěl prosadit přes obranu soupeře. Liberec se poměrně snadno dostal k míči. Ale hned vzápětí jej ztratil. Takže Teplice mají autové vhazování z levé strany.
     
    69
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Novotný, přichází Švejda.
     
    70
    První fáze domácího útoku vypadala interesantně, ale Franc nebyl donucený k zákroku. Tím pádem to byl hostující celek, kdo se dral do útoku. Ale jeden z hráčů Slovanu střílel mimo tři tyče. Němeček bude vykopávat.
     
    71
    Luděk Němeček (Teplice) si dal se svým výkopem docela na čas. Poté to byl domácí celek, kdo útočil. Jeden ze spoluhráčů teplického brankáře našel pouze připraveného Jana France.
     
    71
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Micovčák, přichází Michalec.
     
    72
    Viděli jsme další střelu jednoho z domácích hráčů. Pokus teplického fotbalisty šel mimo tři tyče. Jan Franc poté vykopl míč a Liberec kombinuje na vlastní polovině.
     
    72
    Avšak tento fakt již neplatí. Teplice se dostaly na polovinu soupeře, však pokazily finální fázi svého útoku. Liberec bude rozehrávat volný kop z vlastní poloviny.
     
    73
    Poté se ovšem hostující celek nedostal k ničemu podstatnému, a tak můžeme sledovat postupný útok domácích hráčů. Momentálně se těžiště hry přesunulo na polovinu teplických fotbalistů.
     
    74
    Liberec vhazoval z pravé strany z vlastní poloviny a poté se chtěl prosadit po pravé straně. Tohle mu ovšem Teplice překazily.
     
    74
    Domácí fotbalisté kontrolovali hru na vlastní polovině. Teplice měly autové vhazování z levé strany, ale Liberec posléze získal balon. Jan Franc (Liberec) bude vykopávat od své branky.
     
    75
    Právě přišla ztráta domácího celku, a tak hostující fotbalisté drží míč zhruba na polovině hřiště a chtějí ještě se zápasem něco udělat.
     
    76
    Avšak domácí celek se poměrně bez problémů dostal k míči. Teplice už byly s míčem u nohou na polovině soupeře, avšak Jan Franc (Liberec) byl tentokráte bez práce.
     
    76
    Kombinace domácího celku pokračovala, avšak posléze skončila těsně za polovinou hrací plochy. Liberec mohl kontrovat, ale ani on se k něčemu zásadnímu nedostal.
     
    77
    Domácí fotbalisté kombinovali na polovině hřiště, ale poté jsme byli svědky ztráty teplických hráčů. U míče je tím pádem hostující celek, ten bude vhazovat z pravé strany z poloviny Teplic.
     
    78
    Po autovém vhazování z pravé strany se hrálo na polovině domácího celku. Jeden z hráčů Liberce střílel mimo tři tyče. To znamená, že Luděk Němeček (Teplice) bude vykopávat od své branky.
     
    79
    Domácí fotbalisté přišli o míč na polovině hřiště, a tak je to Liberec, kdo je na tahu a snaží se prosadit akcí, která začíná z poloviny hostujícího celku.
     
    79
    Slovan přišel o balon. Teplice mohly kontrovat po levé straně, momentálně je to domácí celek, kdo vhazuje z poloviny hřiště.
     
    80
    Avšak ke střele na branku Jana France (Liberec) nedošlo. Nicméně, i nadále to jsou domácí fotbalisté, kdo drží míč na svých kopačkách a nepouští Liberec k ničemu podstatnému.
     
    80
    Po poměrně dlouhé době se hostující fotbalisté dostali k míči. Slovan se dostal také na polovinu Teplic. Luděk Němček (Teplice) bude čelit rohovému kopu z levé strany.
     
    81
    Po rohovém kopu z levé strany byl míč v držení hostujícího celku na polovině Teplic, avšak od jednoho z hráčů hostů šel míč do zámezí. Luděk Němeček (Teplice) bude vykopávat od své branky.
     
    82
    Luděk Němeček (Teplice) pošetřil čas. Posléze jeho spoluhráči byli chvíli na polovině hostů. Avšak budeme sledovat autové vhazování hostujícího celku z levé strany.
     
    83
    Hostující fotbalisté pokazili finální fázi svého útoku. Následně ale Teplice ztratily míč. A tak je to liberecký Slovan, kdo momentálně útočí na branku Luďka Němečka (Teplice).
     
    83
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Prokš, přichází Kristian.
     
    83
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Dressler, přichází Kodad.
     
    83
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Gembický, přichází Mečíř.
     
    84
    Viděli jsme ztrátu domácího celku na vlastní polovině. Liberec se následně dostal k rohovému kopu z levé strany.
     
    84
    Po rozehrávce standardní situace z levé strany se nikdo z hostujících hráčů nedostal ke střele na branku Luďka Němečka. Je to ovšem i tak hostující celek, kdo drží balon.
     
    85
    Hostující celek kombinoval na vlastní polovině, poté se chtěl Slovan prosadit po levé straně. Avšak nikdo z hostujících hráčů nevystřelili. Teplice vhazují z levé strany z vlastní poloviny.
     
    86
    Domácí hráči pošetřili čas. Poté to byl domácí celek, kdo měl k dispozici další autové vhazování z poloviny hřiště. Ale k něčemu zásadnímu se v útočné fázi nedostal.
     
    87
    Liberec byl tím, kdo se ještě snažil prosadit a byl s míčem na polovině Teplic. Avšak domácí celek nepustil svého soupeře k ohrožení branky Luďka Němečka.
     
    87
    Těžiště hry se přesunulo na polovinu hřiště, kde jeden z hostujících hráčů fauloval svého protihráče. Tím pádem mají domácí fotbalisté k dispozici standardní situaci.
     
    88
    Jeden z teplických hráčů zastavil nedovoleně libereckého fotbalistu. Je to hostující celek, kdo bude kopat volný přímý kop z poloviny domácího mužstva.
     
    89
    Teplice se na pár sekund dostaly k balonu, ale momentálně to je Liberec, kdo drží míč a je s balonem na polovině domácího celku.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Richter (FK Teplice).
     
    90
    Dlouho trvalo než hostující fotbalisté rozehráli svojí standardní situaci. Poté jeden z hráčů Liberce zakončil mimo tři tyče.
     
    90+1
    Domácí fotbalisté ještě drží míč na své polovině.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Dobojováno! Teplice berou i ze třetího zápasu Juniorské ligy tři body. Dnes si poradily s Libercem, když ve 12. minutě nařídil Jiří Houdek pokutový kop. Ten proměnil Dominik Šup. K tomu se přidal Otto Urma. Favorit zápasu ještě zaznamenal jednu přesnou trefu, a sice z 62. minuty. (12:19:49)

    Vít Muzikář

    Branky: 12. Šup (pen.), 23. Urma, 62. Šup

    Karty:   26. Novotný (TEP), 89. Richter (TEP) – 10. Franc (LIB), 49. Kazda (LIB)


    FK Teplice: Němeček – Zárybnický, Richter (C), Hasil, Berešík, Urma (65. Svoboda), Dressler (83. Kodad), Gebert (56. Šimeček), Novotný (69. Švejda), Vitek (63, Hruštinec), Šup
    Náhradníci: Nikiforov – Hruštinec, Svoboda, Kodad, Švejda, Šimeček

    FC Slovan Liberec: Franc – Kulhánek, Heppner, Baláž (46. Kvešič) , Petr, Micovčák (C) (71. Michalec) , Kazda, Da Silva, Prokš (83. Kristian), Stevanovič, Gembický (83. Mečíř)
    Náhradníci: Konečný – Mečíř, Michalec, Kristian, Kvešič

    Rozhodčí: Houdek – Kožár, Kubr

    Diváci: 55
    ocianews.com