Liuttu – Fousek team 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Liuttu
4:3 (2:1, 1:2)
Fousek team
Neděle 13.08.2017, 14:00Czech Open - Muži Open • Finále
     
    40:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Liuttu.

    Autorem vítězné branky je JONI ROUHIAINEN.
     
    36:48
    Tým Liuttu právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a hráči Liuttu se radují z vyrovnání. Dlouhotrvající tlak dokázal přetavit ve vyrovnávací branku SIMO LEPPÄNEN. Asistence: Tuomas Harmaala.
     
    25:27
    Tým Fousek team právě vstřelil branku!
    Jen jsem to dopsal a Vesa Tuloisela vyslal rychlou a nečekanou přihrávku na volného JERE RANTANENA, který svou druhou brankou v utkání otáčí stav utkání z 0:2 na 3:2. Asistence: Tuloisela.
     
    22:42
    Tým Fousek team právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a my začínáme od nuly. První přesilovou hru v dnešním utkání dokázal využít JERE RANTANEN, který nedal Jokelovi šanci. Asistence: Janne Nousiainen.
     
    19:08
    Tým Fousek team právě vstřelil branku!
    Fousek team hrál v šesti při signalizovaném vyloučení Liuttu. RISTOMATTI LUMMIKKO dostal přihrávku na levou stranu, na nic nečekal a ihned pálil z první do branky. Míček se zastavil až v síti za zády gólmana. Signalizovaný trest se tak odkládá. Asistence: Antti Jaakkonen.
     
    05:36
    Tým Liuttu právě vstřelil branku!
    Je to již o dvě branky. JESSE TURKKA vyslal tvrdou přízemní ránu, na kterou Hänninen neviděl a míček zaplul přesně k levé tyči. Asistence: Tuomas Harmaala.
     
    00:38
    Tým Liuttu právě vstřelil branku!
    Na úvodní branku jsme dlouho čekat nemuseli. Tlak Liuttu dokázal s přispěním štěstí zužitkovat EEMELI PELAMO! Bez asistence.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 1. Pelamo, 6. Turkka (Harmaala), 37. Leppänen (Harmaala), rozh. náj. Rouhiainen – 20. Lummikko (Jaakkonen), 23. Rantanen (Nousiainen), 26. Rantanen (Tuloisela)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jaakonen (FOU)
    1:0   Rouhiainen (LI)
    2. série:
    1:0   Vähätalo (FOU)
    1:0   Harmaala (LI)
    3. série:
    1:0   Tuloisela (FOU)


    Liuttu: Jokela – Haapasaari, Kokkola, Lappänen, Asunto, Juvonen, Kinnunen, Länsimies, Turkka, Harmaala, Jokela, Lahtinen, Pelamo, Rouhiainen, Toivanen
    Fousek team: Hänninen – Lummikko, Nieminen, Tuloisela, J. Vähätalo, M. Vähätalo, Hakkarainen, Jaakkonen, Järvenpää, Kumpulainen, Lumiala, Nousiainen, One, Rantanen

    Rozhodčí: Jakub Vlček, Lukáš Žofka
    thejrc.org