Zlín – Slavia 4:0 (kon.) | Přerov – Znojmo 0:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
0:5 (0:2, 0:2, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Středa 16.08.2017, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Zubr Cup
Partner:
     
    58:31
    Publikum v MEO Aréně tleská a žene tak Zubry alespoň k čestnému úspěchu.
     
    58:17
    Utkání sleduje 1228 diváků.
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:20
    Bekhendem zkoušel těsně před brankou zakončit Goiš, puk ovšem v poslední chvíli zblokoval soupeřův bek.
     
    52:22
    Velmi blízko gólu byl Gregor Koblar, jenž tečoval Chmelířovu ránu od modré čáry těsně vedle. Následný pokus Paly zachytil v lapačce Marek Schwarz.
     
    51:29
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Hanousek – 2 min., hákování).
     
    45:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo početní převahu rychle využívá. Novák přenechal puk mezi kruhy ERIKU NĚMCOVI, jenž se nerozpakoval, vystřelil zápěstím a zacílil nad Hufovo rameno do levé šibenice. Asistence: Patrik Novák, Jan Pohl.
     
    45:11
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Pala – 2 min., sekání).
     
    41:40
    Sám před brankou zakončoval po úniku Filip Dvořák. S obráncem na zádech zkusil Schwarze přelstít blafákem do bekhendu, na ten si však zkušený orlí muž s maskou počkal a svou pravou rukou ho vyrazil mimo.
     
    41:12
    Šimon Kratochvíl si z pravé strany najel až k Schwarzovi a zkusil ho překonat pokusem mezi betony. Ty však gólman hostů sklapl včas a puk za brankovou čáru nepustil.
     
    39:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Na sklonku poslední minuty druhé periody přidávají hosté svou čtvrtou branku. Při střídaní Zubrů unikl MAREK ŠPAČEK a zblízka zametl puk za záda Daniela Hufa. Asistence: Marek Biro.
     
    37:10
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Adamík – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:14
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Špaček – 2 min., podražení).
     
    33:40
    Guman zadovkou našel mezi kruhy Marka Bira, jeho střelu ovšem dobře zneškodnil vyjetý Daniel Huf. Ten si pak poradil i se střelou švihem z pravé strany kluziště v podání Račuka.
     
    33:05
    Nebezpečné nahození Čípa od levého mantinelu proskotačilo těsně vedle pravé tyčky domácí branky.
     
    31:44
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Adamík – 2 min., podražení).
     
    31:05
    Další gól Orlů mohl přidat Tomáš Guman. Z osy hřiště si udělal kličku doleva, odkud ovšem ztroskotal na skvělém Hufovi. Přerovský gólman se výborně roztáhl a betonem puk vyrazil pryč.
     
    29:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se trefují ve hře čtyř proti čtyřem. Marek Račuk si pohrál s oběma přerovskými bránícími hráči, doslova je vymíchal, a pak předal puk mezi kruhy na nehlídaného RADKA ČÍPA. Ten se mohl rozhodnout, kam vystřelí. Nakonec zvolil místo pod lapačkou Hufa a trefil přesně. Asistence: Marek Račuk, Rostislav Šnajnar.
     
    27:50
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Yellow Horn – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:34
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Karafiát – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:41
    Číp mohl zakončovat z levého kruhu, v osudné chvíli mu však puk vypíchl jeden z domácích beků. Poté ještě Hufovi pořádně zatopili Stehlík s Račukem, přerovský gólman však jejich pokusům s vypětím všech sil odolal.
     
    25:32
    Obrovská šance na straně Zubrů! Až před Marka Schwarze se probil Lubomír Kovařík. Přerovský útočník si roztáhl svého soka s maskou, Schwarz ovšem v pádu puku přeci jen zvládl zabránit v cestě do sítě. O dorážky se pak ještě pokoušeli Sýkora a Goiš, ovšem včas je – naštěstí pro hosty – zpacifikovali obránci Orlů.
     
    24:18
    Přerovský gólman neudržel puk ve své rukavici, Bartoš s Čípem jej ovšem překonat nedokázali. Daniel Huf své předchozí zaváhání napravil dvěma velmi dobrými zákroky.
     
    23:30
    Orli předvedli rychlou kombinační akci, na jejímž konci byla nahrávka Yellow Horna na zcela volného Jana Pohla. Toho ovšem na zadní tyči skvěle vychytal pohotový Huf.
     
    21:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Berger – 2 min., podražení).
     
    19:57
    Kovařík projel po pravém křídle a z boku zakončoval do míst, kde byl připravený Schwarz. Poté ještě došlo ke krátké rozmíšce za znojemskou brankou.
     
    18:42
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Yellow Horn – 2 min., hákování).
     
    17:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Velikou chybu vyrobil v oslabení při rozehrávce za svou klecí gólman Přerova Daniel Huf. Před branku namazal do jasné tutovky PATRIKU NOVÁKOVI, kterému zakončení do prázdné branky nečinilo žádné potíže. Rychlý Hufův návrat už byl k ničemu. Asistence: Radim Matuš.
     
    16:13
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Skrbek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:00
    Navrátil vypálil z levého kruhu a Schwarz chvíli vůbec netušil, že touš leží u jeho levého betonu. Případné nebezpečí ovšem nakonec zvládl zažehnat jeho kolega z obrany, který stále hratelný puk před dotírajícími hráči Přerova odpálil do rohu kluziště.
     
    09:15
    První velká šance Zubrů! Michal Gago posílal z levé strany před branku střílený pas a Jiřímu Karafiátovi scházel kousíček, aby puk usměrnil za přesouvajícího se Schwarze.
     
    06:40
    Marek Račuk objel branku, jeho lehce střílená přihrávka šla kousek vedle od Hufovy levé tyče.
     
    04:25
    Další nebezpečí přivezl před Hufa Radek Číp, přerovský gólman byl však u své pravé tyče včas a puk zvládl zachytit.
     
    02:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Adamík s Kovaříkem se s pukem nedostali dále než do středního pásma a Znojmo prakticky ihned poté skóruje. Patrik Novák nahrál na modrou čáru JAKUBU STEHLÍKOVI, jehož dělovka se zastavila až v pravém horním rohu Hufovy branky. Asistence: Patrik Novák, Tomáš Guman.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Stehlík (Novák, Guman), 18. Novák (Matuš), 30. Číp (Račuk, Šnajnar), 40. Špaček (Biro), 46. Němec (Novák, Pohl)


    HC ZUBR Přerov: Huf (Klimeš) – Malina, Adamík, Zbořil, Pala (A), Chmelíř, Gazda, Běhal, Ferenc (A) – Goiš, Sýkora (C), Kovařík – Koblar, Berger, Dvořák – Gago, Karafiát, Tomaník – Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl, Navrátil.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Stehlík, Pohl, Skrbek, Biro, Hanousek, Šnajnar, Bořuta – Němec, Bartoš, Yellow Horn – Račuk, Číp, Lattner – Matuš, Špaček, Guman – Beroun (C), Novák.

    Rozhodčí: Mikula – Sedlák, Novotný

    Diváci: 1228
    thejrc.org