Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – PGE Orlik Opole 5:3 (kon.) | K. Vary – Litoměřice 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 3:1 (kon.) | Trnava – SHK Hodonín 3:4 (kon.) | Chomutov – Plzeň 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 5:2 (kon.) | Opava – Janów 4:3 (kon.) | Děčín – Bílina 2:4 (kon.)
Ústí n/L – Kadaň 3:5 (kon.) | Banská Bystrica – HC Slovan 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 0:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 7:0 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HK Opava
4:3 (0:1, 2:0, 2:2)
Akuna Naprzód Janów
Čtvrtek 17.08.2017, 18:00 • Zimní stadion města Opavy • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:58
    Janów právě vstřelil branku!
    Hosté na samém konci utkání ještě kosmeticky upravují skóre po trefě CHARUSKA. Asistence: Šeda, Indra.
     
    54:26
    Janów právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek a s nimi se raduje také hrstka fanoušků, kteří dorazili do Opavy. Po rychlém protiútoku se prosadil SROKA a upravil skóre na 4:2. Bez asistence.
     
    50:56
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané ubránili oslabení a vzápětí přidávají čtvrtý zásah! Petr Wolf ujel po levém křídle a naservírová skvělou přihrávku na MARCELA FEDORA, který nechytatelně zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Petr Wolf, Tomáš Polok.
     
    43:19
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí Slezan navyšuje v početní výhodě svůj náskok. Po pohledné kombinaci Tomáš Polok předložil puk MARCELU FEDOROVI, jenž z ostrého úhlu poslal puk do branky Janówa – 3:1. Asistence: Tomáš Polok, Josef Tichý.
     
    28:32
    Opava právě vstřelila branku!
    Při hře čtyři na čtyři se prosazují Opavští a vedou 2:1! Po tečované střele Josefa Tichého se puk odrazil na hokejku ALEXE HLADONÍKA, který zblízka zametl kotouč do branky Janówa. Asistence: Josef Tichý.
     
    21:29
    Opava právě vstřelila branku!
    V Opavě máme srovnáno! V signalizované výhodě našel Rostislav Vaněk svého parťáka PETRA SEIDLERA, který zblízka propálil hostujícího brankáře. Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    11:52
    Janów právě vstřelil branku!
    Polský celek využil přesilovku. Po rychlé kombinaci předal Skrodziuk puk do jízdy JANU ŠEDOVI, který z mezikruží pohotově vypálil a překonal Šafránka. Asistence: Skrodziuk.

    Branky a nahrávky: 22. Seidler (Vaněk), 29. Hladoník (Tichý), 44. Fedor (Polok, Tichý), 51. Fedor (Wolf, Polok) – 12. Šeda (Skrodziuk), 55. Sroka, 60. Charusek (Šeda, Indra)


    HK Opava: Šafránek (29. Wanecki) – Galvas, Chalupa, Kiss, Tichý, Šindelář, Štindl, Slavík – Kažimír, Vaněk, Wolf, Polok, Selingr, Seidler, Kilnar, Maxner, Hartmann, Fedor, Horváth, Hladoník, Sedlář.
    Akuna Naprzód Janów: Elzbieciak (29. Niemczyk) – Musiol, Kosakowski, Stoklosa, Charousek, Indra, Kulik, Sarna, Kaplon, Stachura, Žywiolek, Sroka, Pohl, Kosmeda, Potěchin, Zielosko, Rajski, Šeda, Skrodziuk
    thejrc.org