Ural – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Spartak – Lok. Moskva 3:4 (kon.) | Kazaň – Machačkala 6:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
3:4 (2:0)
FK Lokomotiv Moskva
Sobota 19.08.2017, 16:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Ruská Premier Liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Spartak si tohle derby prohrál sám. Měl ho skvěle rozehrané, ale Samedov si zcela nepochopitelně nechal dát druhou žlutou kartu za simulováním. Tím se hostující celek dostal do zápasu. Lokomotiv do toho vstřelil kontaktní branku Barinovem, který zakončil hlavou k levé tyči. Jak se říká, to vlilo hostům krev do žil. Začal tlak Lokomotivu, Spartak se ve druhé půli především bránil. Soupeř působil sebevědomě. (18:35:46)
     
    Zásahy brankářů:
    Selichov (Spartak) – 4
    Guilherme (Lokomotiv) – 4
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Balon pouze prosvištěl hostujícím vápnem a Guilherme byl měl vykopávat od své branky.
     
    90+3
    Spartak ještě útočí a snaží se vyrovnat. Zdá se, že domácí fotbalisté budou ještě mít roh z pravé strany a asi přijde dlouhý aut.
    90+2. Quincy PROMES - 3:4
     
    90+2
    Spartak právě vstřelil branku!
    QUINCY PROMES se zbavil snad tří hráčů, prostě jej nikdo nezastavil a poté přišlo zakončení z levé strany z hostující šestnáctky po zemi k pravé tyči.
    90+1. Manuel FERNANDES - 2:4
     
    90+1
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Lokomotiv zřejmě tohle derby vyhraje! MANUEL FERNANDES podržel balon na levé straně, poté si navedl míč na pravou nohu a z osmadvaceti metrů střílel do levé poloviny branky soupeře. Selichov si srazi míč rukama k levé tyči. Tenhle gól jde za brankářem Spartaku.
     
    90
    Adriano rozehrál nakrátko z poloviny hostujícího celku. Poté jsme viděli centr z levé strany, ten ovšem hostující obrana bez problémů odvrátila.
     
    89
    Guilherme pošetřil čas a poté se rozhodl pro rozehrávku nakrátko, kombinací na polovině domácích poté deptal hostující celek Spartak.
     
    89
    Vitalij Denisov zůstal ležet na hrací ploše, ale po pár vteřinách se zvedl a bude pokračovat v zápase.
     
    88
    Lokomotiv vhazoval z pravé strany z poloviny hřiště, ale prakticky vzápětí ztratil míč. Následoval rychlý přechod Spartaku do útoku, jenže ve finální fázi zakončil Promes křížem po zemi vedle pravé tyče.
     
    88
    Lokomotiv neohrozil branku Selichova akcí po pravé straně. Ale domácí brankář poté špatnou rozehrávkou daroval míč hostujícímu týmu.
     
    87
    Adriano se dotkl balonu na polovině hostujícího celku. Poté přišel centr z pravé strany, ale na penaltě si povyskočil Guilherme.
     
    86
    Anton Mirančuk byl aktivní na hrotu útoku, avšak hostující fotbalista nevybojoval ani rohový kop. Tím pádem útoč po pravé straně Ješčenko.
     
    86
    Promes se neprosadil, a tak Lokomotiv drží míč na polovině soupeře.
    83. Alexandr KOLOMEJCEV - 2:3
     
    83
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Selichov dostal míč na pravou stranu za středový kruh, ale tam domácí fotbalisté nic nevymysleli. Následoval kontr Lokomotivu po levé straně, Fernandes z levé strany naservíroval míč na kopačky ALEXANDRA KOLOMEJCEVA, který poslal míč z pohybu pod Selichovem k levé tyči.

    Vít Muzikář

    Branky: 30. Glušakov (Promes), 43. L. Adriano (Promes), 90+2. Promes – 48. Barinov (Manuel Fernandes), 69. Alexej Mirančuk (Manuel Fernandes), 83. Kolomejcev (Manuel Fernandes), 90+1. Manuel Fernandes

    Karty:   27. Samedov (SPM) – 59. Alexej Mirančuk (LMO), 64. Manuel Fernandes (LMO), 72. Ignatěv (LMO)   45+1. Samedov (SPM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:10.
    FK Spartak Moskva: Selichov – Tasci, Ananidze (46. Melgarejo), Glušakov, Promes – L. Adriano, Bocchetti, Samedov, D. Kombarov – Ješčenko, Pašalić (72. Fernando).
    Náhradníci: Rebrov – Petković, Fernando, Džikija, Tigijev, Bakajev, S. Samsonov, Ščerbakov, Melgarejo, Kutěpov, Davydov, I. Popov.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Manuel Fernandes, Pejčinović, Farfán, Ignatěv – Tarasov (46. Anton Mirančuk), Igor Denisov, Rybus, S. Kvěrkvelija – Barinov (78. Kolomejcev), Alexej Mirančuk.
    Náhradníci: Medveděv, Kočenkov – Kasajev, Korjan, Michalik, Kolomejcev, Rotenberg, Vitalij Denisov, Galadžan, Anton Mirančuk, Lysov.

    Rozhodčí: Jeskov
    bahis siteleri