Kladno – Slavia 0:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 6:1 (kon.) | Třebíč – Šumperk 5:0 (kon.)
Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 3:4 (0:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 1:2 (kon.)
Zlín – Pardubice 3:5 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Jihlava – Olomouc 1:2 (2:1 po s.n.)
Kobra – Tábor 6:4 (kon.) | SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 3:2 (po pr.)
Kopřivnice – Nový Jičín 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
HC ZUBR Přerov
Úterý 22.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:23
    Karafiát podrazil v útočném pásmu Bergera a Vsetín čekají krušné chvíle. Hosté dokázali v oslabení vstřelit rozdílový gól, nyní mohou své vedení navýšit.
     
    51:14
    Po chybě domácích se do samostatného úniku vydal Procházka, který mohl rozhodnout o osudu tohoto utkání, ale po bekhendové kličce jeho pokus míří jen těsně nad horní tyč!
     
    48:10
    Nyní však mají domácí ideální šanci na skórování. Střelec druhé branky Jan Berger zatáhl v obranném pásmu za záchrannou brzdu a Valachy čeká přesilová hra pěti proti třem.
     
    46:58
    Domácí se rozhodně nevzdávají, Hořanský se dostal podél levého mantinelu do útočného pásma a vypálil na Hufa, v této situaci byl navíc faulován Procházkou, a tak budou hrát Vsetínští přesilovou hru.
     
    45:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    A hosté dokázali přesilovou hru po devatenácti sekundách využít. JAN BERGER vypálil od modré čáry a jeho střela doplachtila až za záda nešťastného Horčičky. Přerov poprvé v tomto utkání vede, Valaši budou muset dotahovat. Asistence: Filip Dvořák.
     
    45:30
    Tlak domácích končí po nešťastném vyloučení. Frolo podrazil na modré čáře soupeře a míří na trestnou lavici.
     
    38:57
    Bude se opět vylučovat, tentokrát si přesilovku zahrají hosté. Za nedovolené bránění byl potrestán Filip Dundáček.
     
    36:31
    A další hráč končí na trestné lavici, domácí čeká dlouhá přesilovky čtyř proti třem. Za krosček je vyloučen Jakub Ferenc.
     
    36:12
    Jejich akce však skončila už v zárodku, protože se do vzájemné roztržky dostali Chmelíř a Hořanský a míří na trestnou lavici.
     
    32:47
    Vrána vystihl ideální moment a předložil kotouč Kajabovi, ten byl zahákován, a proto nemohl zakončit. Na trestné lavici už sedí Jan Václavek.
     
    24:51
    Během signalizované výhody žádný gól nepadl, a tak bude následovat trest pro domácího hráče. Na trestnou lavici míří Jakub Vrána za podražení.
     
    21:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Laciná ztráta kotouče za vlastní brankou je brzy potrestána. K puku se dostal DANIEL GAZDA, povyjel si do lepší střelecké pozice a tvrdou ranou zakončil mezi tělo a ruku Horčičky. Je srovnáno na 1:1. Asistence: Jan Berger, Filip Dvořák.
     
    19:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se vzápětí dostávají do vedení. Obraně hostů ujel po přesném pasu Podešvy JAKUB VRÁNA, který naznačil střelu bekhendem, ale místo toho si posunul puk na forhend a přesně zakončil mezi nohy přesouvajícího se gólmana. Zelenožlutí skórují na svém stadionu poprvé v sezoně a dokázali zužitkovat sílící nápor. Asistence: Martin Podešva
     
    15:50
    Sotva jedna přesilovka skončila, druhá záhy začne. Za sekání v útočném pásmu je vyloučen Tomáš Sýkora.
     
    15:00
    V závěru přesilovky našel Podešva před brankou ideálně postaveného Slováčka, jenže nová posila domácích nedokázala ve stoprocentní příležitosti zasunout puk do sítě! Největší šance zápasu, ke gólu chybělo jen málo. Brána byla úplně odkrytá. Zubři hrají v plném počtu.
     
    12:56
    Ferenc zasáhl u mantinelu soupeře a rozhodčí jej po krátkém váhání odeslali na trestnou lavici. První přesilovka pro domácí. Jak s ní naloží?
     
    03:54
    První vyloučení dnešního duelu. Při pokusu o odebrání kotouče podrazil Martin Janáček soupeře a míří na dvě minuty na trestnou lavici.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 19. Vrána (Podešva) – 22. Gazda (Berger, Dvořák), 46. Berger (Dvořák)


    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – Ostrčil, Frolo, Hryciow, Janáček, Žák, Dundáček, Weintritt – Markovič, Kucharczyk, Březina – Slováček, Podešva, Vávra – Kajaba, Karafiát, Vrána – Finsterle, Pokorný, Hořanský.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (od 41. Huf) – Novotný, Ferenc, Chmelíř, Malina, Gazda, Pala, Běhal, Furch – Procházka, Pšurný, Navrátil – Goiš, Sýkora, M. Kratochvíl – Dvořák, Berger, Koblar – Š. Kratochvíl, Václavek, Kovařík.

    Diváci: 2111
    thejrc.org