Breda – Sparta Rotterdam 2:2 (kon.)
konec
NAC Breda
2:2 (1:0)
Sparta Rotterdam
Pátek 25.08.2017, 20:00 • Rat Verlegh Stadion, Breda • Nizozemská Eredivisie • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (22:05:12)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:18.
     
    Je dobojováno, Breda ztratila velice nadějně rozehrané utkání se Spartou, nad kterou ještě dvacet minut před koncem vedla o dvě branky, nakonec se ale musela smířit jen s bodem za remízu 2:2. První poločas nabídl převahu domácího týmu, který se krátce před odchodem do šaten dostal do vedení zásluhou Pabla Marího. Druhá půle už byla na góly o poznání bohatší, dvoubrankové vedení Bredě zajistil Rai Vloet. Hosté se ale po dalším gólu zbytečně zatáhli a byli za svou pasivitu potrestáni, o snížení na rozdíl jediné trefy a následné vyrovnání se postaral střídající Ragnar Ache. V samotném závěru si svěřenci trenéra Vrevena málem vzali ztracené vedení zpět, García ale trefil pouze tyč. Domácí tak získala premiérový bod v této sezoně, naopak Rotterdamští mají na svém kontě už druhou remízu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hodně nervózní závěr zápasu pokračuje. Mets při čekání na rozehrávku rohového kopu odstrčil svého strážce, další žlutá karta.
     
    90+2
    Agyepong se v šestnáctce snažil vymodlit penaltu, když se po souboji s Vriendsem poroučel k zemi, sudí mu ale jeho hereckou etudu nezbaštil a místo toho jej odměnil žlutou kartou.
     
    90+1
    Budou se nastavovat čtyři minuty.
     
    90
    Neskutečná smůla pro Bredu, která si v samotném závěru mohla vzít ztracené vedení zpět! Míče se v pokutovém území ujal Manu García, zbavil se svého strážce a vypálil, jeho přízemní pokus ale skončil na tyči.
     
    89
    A hráči Rotterdamu jsou při chuti. Po povedené kombinace se balon dostal až na kopačky Brogna, který se nijak nerozmýšlel a ihned vypálil. Jeho rána nebyla vůbec špatná, Noppert ale nakonec zasahovat nemusel.
     
    88
    Závěr utkání se nese v duchu velké nervozity, především pak ze strany domácího týmu. Jedná se o zcela pochopitelnou záležitost, takto prohospodařit nadějný dvoubrankový náskok, to musí Bredu opravdu sakramentsky mrzet.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Stijn Spierings (Sparta Rotterdam).
     
    86
    Střídání v týmu NAC Breda: ze hřiště odchází Thierry Ambrose, přichází Giovanni Korte.
     
    84
    Sparta Rotterdam právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácí necelých pět minut před koncem utkání přichází o dvoubrankové vedení, které doslova prohospodařili. Breda nedokázala zažehnat nebezpečí, balon se na to konto dostal na kraj šestnáctky ke Goodwinovi. Po jeho centru hlavičkoval Mühren a kulatý nesmysl do sítě opět uklidil dobře se orientující RAGNAR ACHE. Opakovaný záběr ale ukázal, že se jednalo o těsný ofsajd.
     
    83
    García zvedl hlavu a přenesl hru doprava na volného Agyeponga. Ten ale zjistil, že dále už nemá s kým kombinovat, proto hru otočil vzad a nikam se bezhlavě nehnal. Breda už začíná praktikovat udržovací taktiku.
     
    82
    Craig Goodwin si jako adresáta své přihrávky vybral Acheho. Tomu se sice povedlo balon zpracovat na prsa, následná klička ale už úspěch nepřinesla, za což mohl velmi pozorně a důsledně bránící Horsfield.
     
    81
    Do konce utkání už zbývá jen posledních deset minut. Hosté mají optický tlak a určitě jsou to oni, kdo určuje tempo hry. Zda se jim podaří vyrovnat, nebo Breda hubené vedení udrží, se dozvíme už brzy.
    80.
     
    80
    Mohlo být rozhodnuto! García totiž mezi obránci soupeře narýsoval fantastickou kolmici pro Thierryho Ambrose, jenž se řítil sám vstříc brankáři Kortsmitovi. Ten jej ale vychytal a druhý pokus domácího útočníka zablokoval Floranus.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 42. Marí, 51. Vloet – 70. Ache, 84. Ache

    Karty:   26. García (BRD), 61. El Allouchi (BRD), 90+2. Agyepong (BRD), 90+3. Mets (BRD) – 67. Dobson (SPR), 87. Spierings (SPR)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:18.
    NAC Breda: Noppert – Horsfield, Koch, Marí (C), Angeliño – Verschueren, Vloet, El Allouchi (76. Mets) – Fernandes (69. Agyepong), Ambrose (86. Korte), García.
    Náhradníci: N. Bertrams, van der Maaten – Mets, Korte, Stans, Sprangers, Snepvangers, Agyepong.

    Sparta Rotterdam: Kortsmit – Floranus, Breuer (C) (78. Spierings), Vriends, Dougall – Dobson, Sanusi (60. Duarte), Mühren – Brogno, Volaš (53. Ache), Goodwin.
    Náhradníci: Craninx, Nienhuis – Chabot, Bambock, Duarte, Verhaar, Veenhoven, Ache, Spierings, Alhaft, Fischer, Marfelt.

    Rozhodčí: Dennis Higler – Johan Balder, Erik Kleinjan
    bahis siteleri