Třinec – Mannheim 3:0 (kon.) | HV71 – Esbjerg 3:0 (kon.) | Brynäs – Cracovia 8:0 (kon.)
Wolfsburg – Tappara 1:7 (kon.) | JYP – Vienna Capitals 4:1 (kon.) | Něman Grodno – Zug 2:3 (kon.)
Mnichov – IFK Helsinky 4:1 (kon.) | Salzburg – Banská Bystrica 5:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Adler Mannheim
Neděle 27.08.2017, 14:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Na počtenou! (17:24:25)
     
    Ve čtvrtek čeká na Oceláře zápas na ledě dnešního soupeře v Mannheimu. O dva dny později nastoupí v Esbjergu.
     
    Oceláři vítězí i ve druhém domácím utkání letošního ročníku Ligy mistrů. Vítězství nad Mannheimem pojistil ve třetí části Martin Růžička, který v přesilovce z úhlu prostřelil Endrase. Třinecký střelec tak skóroval v rovnovážné hře, v oslabení a nakonec i ve hře v početní výhodě. Třinec je po dvou zápasech se šesti body v čele tabulky skupiny D před Mannheimem a HV71, které mají body tři. Dánský šampion Esbjerg je s nulou na kontě poslední.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Hosté jsou v plném počtu, ale do konce třetí třetiny zbývá už jen půl minuty. Gólman Hrubec by už neměl o čisté konto přijít.
     
    58:55
    Stejně jako v pátek proti Esbjergu si třinečtí fanoušci vychutnávají jasné vítězství a oslavují je mocnou mexickou vlnou.
     
    58:24
    Martin Růžička útočil na čtvrtou branku, ale netrefil zařízení. Kolarikovi se povedlo vyhodit a Akdag se za chvíli vrátí do hry.
     
    57:57
    Oceláři nádhernou kombinační akcí rozebrali trojici Mannheimu, ale M. Kovařčík v závěru z úhlu trefil jen Endrasův beton!
     
    57:26
    Po třiašedesát sekund bude přesilovka Třince dvojnásobná. Aaron Johnson (MAN) je potrestán dvěma minutami za krosček.
     
    56:57
    Adler začal oslabení dobře a na chvilku se nastěhoval před Hrubce. Larkinova střela ale byla sražena mimo branku.
     
    56:29
    Hrubec zasáhl proti zakončení Wolfa, na opačné straně musel Endras odklonit střelu Hrni. Třinecký útočník byl ale při akci faulován a Sinan Akdag (MAN) si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    55:46
    Hrubec pokryl Festerlingovu bekhendovou žabičku lapačkou. Na opačné straně se při brejku zamotal puk pod holí O. Kovařčíkovi.
     
    55:33
    Nenápadné nahození Mannheimu skončilo zakázaným uvolněním a hra jde před Endrase. Na vhazování se rovnají Martin Růžička a Festerling.
     
    54:45
    Adámkova střela prosvištěla těsně nad branku, Adamského rána zleva nejspíš zacinkala o tyčku, ale to proto, že ji Petružálek tečoval vysokou holí. Hra přerušena.
     
    54:19
    Hrubec si znovu počínal parádně při skrumáži u své branky a jako první našel volný kotouč. Strkanice Linharta s jedním ze soupeřů potrestána nebude.
     
    53:45
    Irgl unikl N. Gocovi, který bránil na hraně faulu, ale bekhendem Endrase nepřekonal. Colaiacovo tečoval na opačné straně střílenou přihrávku těsně vedle!
     
    53:23
    Hrňa se prodral do útočného pásma a přes bránícího Larkina vypálil těsně nad horní tyčku. Hrubec si poradil se zakončením Sparreho.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 998 diváků.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 4. Martin Růžička (Polanský), 33. Martin Růžička (Roth, Irgl), 47. Martin Růžička (Marcinko, Rákos)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), Adámek, Linhart, Roth, Musil, Doudera, Jank – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Petružálek – Dravecký, M. Kovařčík, Irgl – Svačina (TS), Cienciala, Hrňa – O. Kovařčík. Trenér: Václav Varaďa.
    Adler Mannheim: Endras (Pickard) – Akdag, Carle, Johnson, Larkin, Colaiacovo, Reul, N. Goc, Hungerecker – Sparre, Adam, Kolarik – Wolf, Festerling, MacMurchy – Plachta, Raedeke (TS), Setoguchi – McGrath, Ullmann (A), Kink (C). Trenér: Sean Simpson.

    Rozhodčí: Peter Staňo (SVK), Robin Šír (CZE) – Jiří Gebauer (CZE), Vít Lederer (CZE)

    Diváci: 2 998 (58 % celkové kapacity)
    bahis siteleri