Zlín – Karviná 4:4 (kon.) | Ostrava – Jihlava 3:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:2 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
2:2 (1:2)
FK Třinec
Pondělí 28.08.2017, 13:00 • Andrův stadion - hřiště č. 2, Olomouc • Juniorská liga – Morava • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý poločas nakonec přinesl vyrovnávací branku, která nakonec přinesla výsledek, který by vývoji na hřišti zřejmě slušel. Olomoucké řady se sice ještě snažili o přidání dalšího gólu, jenomže díky mnoha nepřesnostem nakonec nepřidala. Pro oba celky tak znamená remíza první takovýto výsledek v sezóně, v tabulce se pak zřejmě nic nemění. Oba mančafty mají shodný počet bodů, Sigma má však lepší skóre. Ode mě je to z Olomouce pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (14:57:29)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Velnar se ještě snažil při rohovém kopu o přesnou hlavičku, avšak Spurný byl na svém místě. Sudí už se připravuje na ukončení zápasu.
     
    89
    Hosté mohutně tlačí! V této chvíli zabránil zřejmě jasné gólovce Celby pozorný Juráš, který na poslední odkopl míč alespoň na roh. Sigma je teď v obraně dost rozhozená.
     
    88
    Velmi nepřehledná situace teď nastala před olomouckou bránou, když zkoušeli hosté napálit při rohu míč do skrumáže. Díky útočnému faulu je však akce hostí přerušena.
     
    87
    Na řadu přichází druhé střídání Třineckých, Petra Hoška nahradil Michal Kvapil.
     
    86
    Romera byl nachytán v ofsajdovém postavení, hosté budou mít k dipozici rozehrávku z vlastní poloviny hřiště
     
    85
    Právě Obročník dostal pořádně naloženo na vlastní půlce, což byl pokyn pro zdravotníky. Olomoucký stoper musí zamířit za postranní čáru.
     
    84
    Obročník vyzkoušel variantu centru na vzdálenější tyč, jenže tudy cesta asi nepovede. Brankář Adamuška si tento prostor bez problémů pohlídal a míč uzmul do rukavic.
     
    83
    Celba natáhl ke střelbě z voleje za hranicí vápna a hned z toho byla tutovka! Trajektorie střely totiž asi překvapila i brankáře Spurného, který tak jen děkoval, že do rány vstoupilo břevno. Olomouc měla obrovskou dávku štěstí.
     
    82
    Polom měl menší potíže s rozehrávkou, avšak nakonec se tlaku hostí ubránil. Domácí však nadále trápí stejný problém, velká nepřesnost a rozháranost kombinace.
     
    81
    Olomoucké snahy o přenesení hry do vápna jsou neúspěšné, Buchvaldek se totiž při centru dost ukopl, což je pokyn pro třineckou rozehrávku.
     
    81
    Romero se dostal do kleští Josefa Celby (TRI), který za svůj zákrok obdržel žlutou kartu.
     
    78
    Pokračuje už tradiční obrázek zápasu, Olomouc vydatně tlačí, avšak její snaha vychází neustále na prázdno. Třinec je opravdu v defenzivním bloku naprosto v pohodě a bez starostí.
     
    76
    Poslední střídání Olomouce obstará dvougólový Zdeněk Linhart, kterého nahradil Mojmír Chytil.
     
    76
    Linhart pálil zpoza vápna k tyčce, ale Adamuška byl znovu na správném místě, když střelu vytáhl prsty mimo branku. Olomouc se dostane k rohovému kopu.
     
    75
    Střela Antla mířila jen do rukou Adamušky, Třinec se pro tuto chvíli ubránil.
     
    73
    Obě družstva nyní zvolila střídání. Na straně Olomouce jde ze hřiště Jiří Kiška, kterého nahradil Patrik Voleský. Třinec pak poslal do hry Denise Nieslanika místo Jana Lasoty.
     
    73
    Míč šel za pomezní lajnu nakonec asi do Romery, míč a rozehrávku si tak bere na starost brankář Adamuška.

    Johan Čáp

    Branky: 11. Nízký, 50. Linhart – 25. Celba, 39. Hošek

    Karty:   19. Samiec (TRI), 81. Celba (TRI)


    SK Sigma Olomouc: Spurný – Obročník, Polom, Nízký, Antl, Buchvaldek, Linhart (76. Chytil), Romero, Kiška (73. Voleský), Krayzel, Bala (C) (46. Juráš)
    Náhradníci: Gröger – Juráš, Chytil, Voleský

    FK Třinec: Adamuška – Chloň, Lanc, Markiefka, Velner (C), Lasota (73. Nieslanik), Cieslar, Celba, Samiec, Hošek (87. Kvapil), Janošík
    Náhradníci: Kubik – Potůček, Konečný, Nieslanik, Kvapil, Ceniga

    Rozhodčí: Julínek – Nádvorník, Hájek

    Diváci: 100
    bahis siteleri