Prostějov – Pardubice 2:1 (kon.) | Košice – Tychy 4:3 (po pr.) | Olomouc – Zlín 2:3 (kon.)
Slavia – Plzeň 0:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Kladno 5:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 3:2 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 6:5 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 5:4 (kon.)
Vsetín – Třebíč 3:4 (2:3 po s.n.) | Děčín – Řisuty 4:3 (2:1 po s.n.) | Znojmo – MAC Budapešť 5:3 (kon.)
Nymburk – Kolín 0:5 (kon.) | Kobra – Letňany 8:1 (kon.) | Frýdek-M. "B" – Poruba "B" 8:4 (kon.)
Písek – Motor ČB junioři 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (2:3)
VHK ROBE Vsetín
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 2:3)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 31.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezké odpoledne ze Vsetína, domácí Valaši se dnes podruhé v rámci letní přípravy představí svému publiku. Soupeřem Vsetína bude celek SK Horácká Slavia Třebíč, pro který je dnešní zápas zároveň poslední prověrkou před ostrým startem WSM Ligy. Oba soupeři se střetli již před týdnem na Vysočině, nyní přichází na řadu odveta a očekávat můžeme opravdu zajímavé utkání, neboť oba trenéři již pilují sestavu na samotnou soutěž.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč: Třebíč přijíždí do Vsetína v rámci posledního přípravného utkání, dá se tedy očekávat, že na Lapači již uvidíme sestavu, která by měla být hodně podobná té, se kterou Bílé hvězdy vyjedou v prvním kole proti Benátkám nad Jizerou. Třebíč má za sebou poměrně vydařenou letní přípravu, alespoň co se výsledků týče. Padla pouze ve dvou případech, v Přerově 0:3 a před týdnem na domácí půdě se Vsetínem 0:1, v obou případech porážky Třebíč doplatila na nulovou koncovku. Zbylé zápasy však hokejisté s bílou hvězdou na hrudi buď vyhráli nebo dovedli do samostatných nájezdů, ve kterých slavili úspěch pokaždé krom prvního utkání proti Kometě Brno. Ve Vsetíně se Třebíč bude snažit o úspěšnou odvetu a před startem soutěže o další povzbuzení potřebného sebevědomí.
     
    Přípravná utkání SK Horácká Slavia Třebíč:

    Třebíč – Kometa Brno 2:3sn.

    Přerov – Třebíč 3:0

    Třebíč – Žďár nad Sázavou 5:3

    Třebíč – Prostějov 3:2

    Žďár nad Sázavou – Třebíč 2:3sn.

    Třebíč – Šumperk 5:0

    Třebíč – Vsetín 0:1

    Prostějov – Třebíč 3:4sn.
     
    VHK ROBE Vsetín: Domácí tým devět dní před startem WSM Ligy stále nemá dořešeny veškeré otazníky v sestavě. Na zkoušce zatím uspěli útočníci Jaroslav Markovič, David Březina a Jakub Vrána. Valachy sice ještě čeká jedno přípravné utkání s Prostějovem, ale podobně jako Třebíč i trenéři Dopita s Jenáčkem už dnes budou volit sestavu, která vstoupí do soutěže. Vsetín může být s výsledky přípravy taktéž poměrně spokojen, přesto se však dostavil v posledních utkání jistý nedostatek. Zelenožlutí zaznamenali problémy v koncovce, nedaří se také proměňovat přesilové hry, i přesto však v posledním utkání Valaši slavili těsně vítězství 1:0. Pro Vsetín jde dnes o druhé domácí utkání v přípravě, na Valašsku panuje postupová euforie a zvědaví fanoušci určitě i dnes nebudou na Lapači chybět v hojném počtu, dočkají se prvního domácího vítězství?
     
    Přípravná utkání VHK ROBE Vsetín:

    Dubnica – Vsetín 1:5

    Přerov – Vsetín 3:4sn.

    Mullhouse – Vsetín 1:2

    Vsetín – Trenčín 3:1

    Žilina – Vsetín 8:3

    Vsetín – Přerov 1:2

    Třebíč – Vsetín 0:1
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Horčička) – Frolo, Holomek, Hryciow, Teper, Janáček, Dundáček, Ostrčil – Pokorný, Vítek, Podešva, Šilhavý, Karafiát, Markovič, Hořanský, Vrána, Vávra, Kajaba, Slováček, Finsterle, Březina.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Jekel) – Spurný, Půža, Kaláb, Mikyska, Vágner, Hort, Sedláček – Malec, Paták, Erat, Dolníček, Gajarský, Mlynář, Kusko, Král, Vodný, Wasserbauer, Havránek, Kristl, Zohorna..
     
    Hezký podvečer ze zimního stadionu Na Lapači. Domácí Vsetín dnes čeká teprve druhé přípravné utkání před vlastními diváky, k odvetě na Valašsko zavítal celek Třebíče. Oba soupeři se potkali přesně před týdnem na ledě Horácké Slavie, kde Vsetín dokázal vydolovat hubené vítězství 1:0. Pro Třebíč se dnes jedná o generálku před prvním kolem WSM Ligy, ve kterém přivítá Benátky nad Jizerou. Vsetín pak čeká ještě jedno přípravné utkání proti Prostějovu.
     
    Ledová plocha ve Vsetíně je již připravena k nástupu obou mužstev, co může dnes hokeji vadit je teplota, na vsetínském Lapači je momentálně 24°C.
     
    Domácí tým nastupuje na ledovou plochu, jak je na Lapači zvykem, provází ho klubová hymna.
     
    Z šatny už vychází také hostující tým Třebíče.
     
    Kapitánské céčko má dnes ve Vsetíně obránce Jakub Teper, ten se pozdravil s velezkušenou ikonou třebíčského hokeje Davidem Dolníčkem, utkání již může začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní buly vyhrál proti Dolníčkovi vsetínský Pokorný, domácí zakládají první útočnou akci.
     
    00:20
    Markovič vybojoval puk pro Dundáčka, jeho rána však nepřinutila brankáře Jekla zasáhnout.
     
    01:40
    V úvody hry je na ledě vidět plno nepřesností, kotouč se zatím převážně pohybuje ve středním pásmu.
     
    02:31
    Hořanský přihrávkou zpoza branky našel Karafiáta, ale zakončení vsetínského útočníka bylo zblokováno.
     
    03:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    První akce hostů končí v brance Vsetína. Vágner poslal přesný pas na najíždějícího ROMANA ERAT, ten se s pukem řítil osamocena na brankáře Horčičku a přesnou ranou k tyči otevřel skóre. Asistence: Lukáš Vágner, Tomáš Kaláb.
    03:10 ERAT - 0:1
     
    04:14
    Spurný nerozehrál přesně a rozhodčí píská zakázané uvolnění, hra se stěhuje před brankáře Jekla.
     
    04:24
    Třebíč znovu posílá puk na icing.
     
    04:46
    Radim Zohorna nyní komplikoval situaci vsetínským obráncům, na poslední chvíli mu puk vypíchl Kajaba.
     
    05:35
    Král nyní posílal od mantinelu kotouč na Horčičku, před ním se snažil ještě tečovat Kaláb, ale vsetínský brankář si situaci pohlídal a hru přerušil.
     
    05:55
    Frolo pouze nahodil kotouč ze středního pásma, hostující brankář Jekel se však rozhodl ukrýt jej pod lapačkou a vhazuje se po jeho levici.
     
    06:22
    Vsetín se poprvé v utkání dokázal usadit v útočném pásmu a byla z toho ostrá rána Janáčka, Jekel měl však pohodlný výhled a střelu zneškodnil.
     
    06:31
    Po vhazování se třebíčskou obranou propletl Holomek, dostal se až před Jekla a nadvakrát zkoušel hostujícího brankáře překonat, Jekel nejdřív vyrazil betonem a poté kotouč ukryl ve své moci.
     
    07:13
    Šilhavý se s kotoučem dostal zpoza branky až do střelecké pozice, Jekel vyrazil a potenciální dorážející hráče si třebíčská defenziva pohlídala.
     
    07:37
    Na druhé straně vystřelil Paták, jeho ránu Horčička pouze vyrazil a slibnou dorážku měl Vágner, vsetínský brankář na poslední chvíli zasáhl betonem.
     
    07:37
    První vyloučení v utkání, na trestnou lavici putuje hráč Vsetína Tomáš Frolo, dvě minuty faul kolenem.
     
    08:35
    Král nyní našel v mezikruží zcela volného Kristla, ten okamžitě pálil, ale Horčička včas zasáhl, následně se Vsetín osvobozuje.
     
    09:30
    Vsetín znovu dokázal dostat kotouč mimo obranné pásmo a do přečíslení upaloval Březina s Pokorným, přihrávka na druhého jmenovaného však byla zblokována obráncem Spurným.
     
    09:37
    Vsetín v plném počtu.
     
    10:24
    Frolo dostal na modrou čáru nabito od Vávry, rozhodl se pro střelu, Jekel znovu pozorný a přerušuje hru.
     
    10:34
    Na ledě se nyní strhl pěstní souboj mezi Vágnerem a Ostrčilem, přes úpornou snahu obou hráčů skončil nejspíš remízou. Rozhodčí budou vylučovat na obou stranách.
     
    10:34
    Oba hráči byli potrestání stejnými tresty 2+2 minuty hrubost a k tomu všemu desetiminutový osobní trest.
     
    10:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín srovnává skóre utkání. V předbrankovém prostoru prokázal dostatek důrazu VOJTĚCH ŠILHAVÝ, když bekhendem překonal brankáře Jekla. Asistence: René Kajaba,
    10:48 Vojtěch ŠILHAVÝ - 1:1
     
    11:14
    Rozhodčí znovu vylučuje na obou stranách, dvě minuty za podražení fasuje vsetínský Holomek, za Třebíč je vyloučen Gajarský, dvě minuty za nafilmovaný pád. Hra bude pokračovat ve čtyrech na obou stranách.
     
    11:14
    Gajarský nafasoval ještě navíc desetiminutový osobní trest, nyní se čeká, kdo odpyká jeho menší trest, nakonec se na lavici hanby přidal Wasserbauer.
     
    12:13
    Havránek nyní dokázal vyvést puk z obranného pásma Třebíče, dokázal na místě obehrát tři hráče v zelenožlutém a ještě vypracovat možnost střelby pro Spurného, jeho pokus zachytil Horčička do lapačky a následně se hra přerušuje.
     
    12:58
    Vsetínští nyní nepřesní v rozehrávce, Třebíč se toho snaží využít a usadit se v útočném pásmu.
     
    13:14
    Obě mužstva kompletní, jsme znovu svědky hry pět na pět.
     
    14:04
    Individuální akce vsetínského Slováčka, ten se s pukem protáhl po pravém křídle a vystřelil, Jekel si bližší tyč pohlídal, vhazuje se po pravici třebíčského brankáře.
     
    14:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce vsetínského odchovance ONDŘEJE SLOVÁČKA, po přihrávce Podešvy se vsetínský štírek šikovně vyhl třebíčské obraně, najel si do střelecké pozice a přesnou ranou k tyči otočil skóre ve prospěch Vsetína. Asistence: Martin Podešva.
    14:13 Ondřej SLOVÁČEK - 2:1
     
    15:10
    Frolo nyní nahazoval kotouč před branku Jekla, kde číhal Vrána, slibnou šanci mu však znemožnil pohotový obránce Spurný.
     
    15:42
    Hbitá střela Tepera od modré čáry v síti nekončí, Jekel měl sice výhled zastíněn skrumáží těl, ale nakonec se s pokusem vsetínského kapitána dokázal vypořádat.
     
    15:58
    Valaši nyní velmi dobře forčekují a nepovolují Třebíčí průchod do středního pásma.
     
    16:51
    Vskutku oku lahodící kombinace Vsetína, Holomek poslal přihrávku rozjetému Slováčkovi, ten už sjížděl z pravé strany na brankář Jekla, ale na poslední chvíli ještě vylepšil pozici pro Podešvu, jenž vypálil z mezikruží, střela vsetínského útočníka však byla na poslední chvílí sražena do ochranné sítě.
     
    18:05
    Znovu velmi dobře sehraná akce zelenožlutých, Vrána poslal zadovku přes šíří útočného pásma, obránce Ostrčil zkušeně prodloužil na Kajabu, jenž zakončoval z první, narazil však na pohotově se přesouvajícího brankáře Jekla, který teď podržel svůj tým.
     
    18:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bíle hvězdy se jako blesk z čistého nebe dočkávají vyrovnání. Protiútok Třebíče zakončil VÁCLAV PŮŽA, když se po levém křídle dostal až ke střele a vsetínskému brankáři Horčičkovi kotouč nešťastně přepadl přes ruku. Asistence: Roman Erat, Ondřej Malec.
    18:28 PŮŽA - 2:2
     
    19:39
    Podešva se nyní snažil Jekla nachytat střelou z poza branky, třebíčský brankář se napálit nenechal a lapačkou ucpal prostor, kterým by si puk mohl najít cestu do branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Skončila úvodní třetina přípravného utkání mezi Vsetínem a Třebíčí. Úvod zápasu nepřinesl příliš atraktivní podívanou, hra byla plná nepřesnosti. Nicméně do vedení se hned po první útočné akci dostala Třebíč, když přihrávku Vágnera dokázal zužitkovat Erat. Bíle hvězdy měly následně možnost přesilové hry, ale tuto možnost nevyužily. Vsetín se vyrovnání dočkal v 15. minutě, kdy se prosadil Šilhavý. Zelenožlutí začali mít postupně více ze hry a obrat dokonal Slováček. Když Vsetín bušil na navýšení skóre, dokázali hosté z brejkové situace vyrovnat, šťastným střelcem se stal Půža. Druhá třetina odstartuje na Lapači přibližně v 18:52.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Vítězem zahajovacího buly byl tentokrát třebíčský Dolníček.
     
    20:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se dokázali hned v úvodu druhé periody dostat do útočného pásma a dokonale rozebrat obranu Třebíče. Kotouč směřoval od Pokorného k Markovičovi, jenž se neukvapil se střelou a všiml si zcela nepokrytého DAVIDA BŘEZINY, jenž zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jaroslav Markovič, Dominik Pokorný.
     
    21:25
    Vsetín po vstřelení branky znovu aktivní a snaží se v útočném pásmu vymyslet další akci vedoucí k brance.
     
    22:45
    Protiútok Třebíče z mezikruží pálili Mlynář, Horčička vyrazil do rohu, kde si kus černé gumy přebrali hráči v zelenožlutém.
     
    23:21
    Markovič znovu připravil slibnou střeleckou pozici, tentokrát pro Pokorného, jenže vsetínskému útočníkovi na poslední chvíli sjel z hole.
     
    24:13
    Podešva poslal kotouč Kajabovi, ten ostře vypálil a Jekel měl z jeho ranou co dělat.
     
    24:39
    Vsetín v náporu, nejprve se na brankáře řítil osamocený Šilhavý, třebíčský brankář jej však vychytal, následně pálil od modré Holomek a tentokrát Třebíč zachránila tyč!
     
    25:27
    Nyní se zpoza branky dostal kotouč na hůl Karafiáta, ten se snažil zavěsit bekhendem, Jekel vytasil lapačku a hru přerušil.
     
    26:03
    Lukáš Finsterle nyní zamířil do útočného pásma, ve vysoké rychlosti obkroužil bránu a zkoušel zasunout kotouč za Jekelova záda, ale v klíčovém okamžiku jej hokejka přestala poslouchat.
     
    26:51
    Po kombinaci Vsetínských vypálil Frolo, Jekel pohotově vyrazil.
     
    27:26
    Zakázané uvolnění Třebíče.
     
    27:53
    Vávra nyní vyslal do úniku Slováčka, ten mířil na Jekla, ale na poslední chvíli branku obkroužil a zakončoval z pravého kruhu, Jekel chvíli nevěděl, kde přesně má puk, ale nakonec jej včas zastavil před brankovou čarou.
     
    28:19
    Chyba v rozehrávce Třebíče, které mohl využít Šilhavý, zkoušel to kličkou do bekhendu, ale pohotovou lapačkou se prezentoval i třebíčský brankář Jekel!
     
    29:03
    Vsetín ve druhé třetině předvádí pohledné kombinace, k jejich dokonalosti chybí větší efektivita v zakončení, Třebíč momentálně působí zatlačeným dojmem a přes střední pásmo se dostává sporadicky.
     
    29:11
    Nyní se navíc budou muset Bíle hvězdy bránit. Menší trest za hákování obdržel Spurný.
     
    29:35
    Ke skákavému puku se přímo před Jeklem dostal Pokorný, jeho rána však skončila nad.
     
    30:08
    Eratovi se nyní podařilo Frolovi vypíchnout puk, čímž osvobozuje Třebíč ze sevření zelenožlutých barev.
     
    30:44
    Pokus o návrat Vsetínských do útočného pásma končí postavením mimo hru.
     
    31:01
    Hostům se podařilo v závěru oslabení dokonce i zaútočit, akce Vodného s Malcem však k vyrovnání nevedla.
     
    31:11
    Třebíč v plném počtu.
     
    33:48
    Třebíč se po ubránění přesilové hry dokázala vymanit ze vsetínského náporu, hra se nyní přelévá ze strany na stranu.
     
    34:31
    Útočná akce Pokorného se Slováčkem, prvně jmenovaný obdržel prudkou přihrávkou, do které pouze vložil svou hůl, puk si ovšem našel cestu mimo branku Jekla.
     
    34:56
    Dundáček pálil od modré, před Jeklem clonil Slováček, ale třebíčský brankář kotouč udržel mezi svými betony, vhazuje se po levici brankáře Třebíče.
     
    35:01
    Jekel znovu plně zaměstnán, tentokrát musel likvidovat ostrou střelu od modré čáry v podání Holomka.
     
    35:03
    Ve Vsetíně panuje na poměry přípravného utkání velmi kvalitní atmosféra, svědčí o tom i fakt, že na zimním stadionu je momentální teplota 25°C.
     
    35:44
    Valaši nyní velmi špatně střídali a do samostatného úniku se řítil Erat, neměl však dostatečnou rychlost a byl včas odzbrojen vsetínským Dundáčkem.
     
    36:30
    Rána třebíčského Gajarského sem minula účinkem a Horčička nemusel ani zasahovat.
     
    36:34
    Lavička Třebíče potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě, trest odsedí Gajarský.
     
    36:48
    Vsetín se v úvodu přesilové hry dostává vlastní vinou až k Horčičkovi a odtud musí začít znovu.
     
    37:28
    Akce Frolo – Ostrčil – Pokorný, posledně jmenovaný pálil tváří v tvář Jekelovi, třebíčský brankář však znovu podržel své spoluhráče.
     
    38:25
    Třebíčí se nyní podařilo vyhodit a tohle oslabení nejspíš ustojí.
     
    38:52
    Již kompletní Třebíč právě ohrozila spolupráce Kajaby a Vávry, střela druhého jmenovaného však mířila mimo červené tyče.
     
    39:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Horácké Slavii se těsně před odchodem do šaten podařilo vyrovnat! Třebíč se dokázala usadit v útočném pásmu a ke střele od modré čáry se odhodlal Půža, jeho ránu pak dokázal za Horčičkova záda usměrnit TADEÁŠ KRÁL. Asistence: Václav Půža, Lukáš Paták.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po konci prostředního dějství je stav utkání znovu vyrovnaný. Valaši se dokázali do jednobrankového vedení dostat hned v úvodu a po většinu průběhu druhé třetiny svého soupeře přehrávali. Množství pohledných kombinací určitě určitě těšilo oči vsetínských fanoušků, ale nabídlo mizernou efektivitu. Třebíč se ve druhém dějství příliš do útočného pásma nedostával, přesto se ji v samotném závěru podařilo srovnat, když ránu Půži tečoval za Horčičkova záda Král. Závěrečná třetina vypukne ve Vsetíně přibližně v 19:43.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    V úvodu třetí třetiny se Třebíč nastěhovala do útočného pásma, ale prozatím se nedostala ke střeleckému pokusu.
     
    41:11
    Podešva nyní připravil střeleckou možnost pro Slováčka, jeho ránu však zlikvidoval pohotový Jekel, jenž si vysloužil ovace svých spoluhráčů ze střídačky.
     
    41:48
    Přechod Vsetína do útočného pásma končí ofsajdovou situací.
     
    42:19
    Střela Vágnera byla zablokována, i tak se Horčička raději rozhodl kotouč přikrýt a hru přerušit.
     
    43:11
    Valaši ve 3. třetině musí o útočné pásmo bojovat, Třebíč předvádí daleko lepší výkony v defenzívě než tomu bylo v prostředním dějství.
     
    44:38
    Vyloučení na straně Vsetína, dvě minuty za podražení pro Tomáše Vávru.
     
    45:01
    Holomek vystihl kombinaci Bilých hvězd a vyhazuje.
     
    45:30
    Jedovatá rána od modré v podání Kalába, Horčička reaguje pohotovou lapačkou.
     
    45:51
    Pokorný zvládl souboj o puk a osvobozuje svůj tým, Vsetín tak může po delší době vystřídat.
     
    46:38
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    47:34
    Vsetínským se nyní podařilo rozhodit obranu Třebíče, do které pálil Šilhavý, svou střelu však příliš přizvedl a trefil zadní plexisklo.
     
    47:44
    Přesilová hra tentokrát pro Vsetín, vyloučen je Malec, dvě minuty hákování.
     
    48:26
    Dundáčkovi puk přeskočil hokejku a Valaši musejí útočné pásmo vyklidit.
     
    49:17
    Březina nyní dostal nabito od Frola, jeho ránu Jekel vyrazil ramenem a Třebíč se následně osvobodila.
     
    49:44
    Třebíč v plném počtu.
     
    49:57
    Střela Jakuba Tepera rozvlnila pouze boční síť, kompletní Třebíč následně otáčí hru.
     
    51:02
    Obětavost vsetínského obránce Holomka, jenž nyní dvakrát padl do střely Malce.
     
    52:12
    Nahození Kristla ztečoval Frolo do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat ve vsetínském obranném pásmu.
     
    53:22
    Lapač je nyní svědkem svižné hry, které ale scházejí brankové příležitosti, oba brankáři momentálně příliš práce nemají.
     
    54:23
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    55:11
    Hra je momentálně plná nepřesností, z toho vyplynulo i zakázané uvolnění Třebíče.
     
    55:32
    Dnešní utkání sleduje 1590 diváků.
     
    56:30
    Březinovi se nyní podařilo propálil brankáře Jekla, jenže kotouč se od jeho výstroje ještě stačil svést mimo branku, chvíle zmatku se snažil využít ještě Markovič, jenž to zkoušel zpoza branky, ale hostující obránce včas jeho úmysl odhadl a poslal kotouč do ochranné sítě.
     
    56:35
    Vsetín bude mít v závěru možnost přesilové hry, menší trest pro Půžu za zdržování hry.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny a Vodný osvobozuje Třebíč.
     
    58:35
    Třebíč znovu ustála vsetínskou přesilovou hru a drží naději na remízu.
     
    59:37
    Na hráčích v zelenožlutém jde vidět, jak chtějí dnešní zápas zlomit na svou stranu, ale v závěru se jim průchod do útočného pásma příliš nedaří.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Tak jako první dvě, tak i třetí třetina končí remízou. To znamená jediné, o vítězi přípravného utkání rozhodnou samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Vodný neproměňuje.
     
    1. série
    1:0
    Podešva proměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Zohorna neproměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Březina neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Kusko neproměňuje.
     
    3. série
    2:0
    Slováček proměňuje.
     
    4. série
    2:1
    Gajarský proměňuje.
     
    4. série
    2:1
    Teper neproměňuje.
     
    5. série
    2:2
    Havránek proměňuje.
     
    5. série
    2:2
    Karafiát neproměňuje.
     
    6. série
    2:2
    Vávra neproměňuje.
     
    6. série
    2:2
    Gajarský neproměňuje.
     
    7. série
    2:2
    Markovič neproměňuje.
     
    7. série
    2:3
    Havránek proměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SK Horácká Slavia Třebíč.

    Rozhodující nájezd proměnil TOMÁŠ HAVRÁNEK a Třebíč tak slaví úspěšnou generálku před startem WSM Ligy.
    HAVRÁNEK - 3:4
     
    Konec zápasu. (20:17:06)

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Šilhavý (Kajaba), 15. Slováček (Podešva), 21. Březina (Markovič, Pokorný) – 4. Erat (Vágner, Kaláb), 19. Půža (Erat, Malec), 40. Král (Půža, Paták), rozh. náj. Havránek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Vodný (TRE)
    1:0   Podešva (VSE)
    2. série:
    1:0   Zohorna (TRE)
    1:0   Březina (VSE)
    3. série:
    1:0   Kusko (TRE)
    2:0   Slováček (VSE)
    4. série:
    2:1   Gajarský (TRE)
    2:1   Teper (VSE)
    5. série:
    2:2   Havránek (TRE)
    2:2   Karafiát (VSE)
    6. série:
    2:2   Vávra (VSE)
    2:2   Gajarský (TRE)
    7. série:
    2:2   Markovič (VSE)
    2:3   Havránek (TRE)


    VHK ROBE Vsetín: Horčička (Šurý) – Frolo, Holomek, Hryciow, Teper, Janáček, Dundáček, Ostrčil – Pokorný, Vítek, Podešva, Šilhavý, Karafiát, Markovič, Hořanský, Vrána, Vávra, Kajaba, Slováček, Finsterle, Březina.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Svoboda) – Spurný, Půža, Kaláb, Mikyska, Vágner, Hort, Sedláček – Malec, Paták, Erat, Dolníček, Gajarský, Mlynář, Kusko, Král, Vodný, Wasserbauer, Havránek, Kristl, Zohorna.
    ocianews.com