Ufa – Soči 11:3 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 1:3 (kon.) | Kazaň – Toljatti 5:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:3 (0:0, 0:0, 1:3)
Spartak Moskva
Čtvrtek 31.08.2017, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:50 Nikita JEVPALOVS - 1:3
     
    54:50
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dočkali první branky v zápase. Tvrdou ránou se dokázal prosadit aktivně hrající NIKITA JEVPALOVS, který uspěl z předbrankové pozice. Asistence: Miks Indrašis.
    48:11 Vjačeslav LEŠČENKO - 0:3
     
    48:11
    Spartak právě vstřelil branku!
    Po krásné kombinaci se hostující hokejisté dostávají do tříbrankového vedení. Alexandr Chochlačov mohl zakončovat, ale ještě přihrával na zcela volného VJAČESLAVA LEŠČENKA, který se zakončením neměl problém. Asistence: Alexandr Chochlačov.
     
    46:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do dvoubrankového vedení. Igor Mirnov dobře vystřelil, jeho střelecký pokus před brankou jemně tečoval nikým nehlídaný BEN MAXWELL. Asistence: Igor Mirnov a Viktor Komarov.
    46:33 Ben MAXWELL - 0:2
    42:43 Lukáš RADIL - 0:1
     
    42:43
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí zkušený útočník Brandon McMillan udělal obrovskou chybu,přišel o kotouč, který získal LUKÁŠ RADIL. Český hráč postupoval sám na branku, dobře vystřelil a jeho ránu nedokázal brankář zastavit. Moskva dává gól v oslabení a dostává se do vedení.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 55. Jevpalovs (Indrašis) – 43. Radil, 47. Maxwell (Mirnov, V. Komarov), 49. Leščenko (Chochlačov)


    Dinamo Riga: Peters (Kalninš) – Stollery, Ališauskas, Wrenn, Balinskis, Jerofejevs, K. Redlihs, Zile – Kristo, Indrašis, McMillan – Lessio, Jevpalovs, Lipsbergs – Skvorcovs, Meija, Bičevskis – Batna, Gegeris, Jelisejevs – Pavlovs.
    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Judin, Kalinin, Pepeljajev, V. Lajunen, Bondarev, Sergijenko – V. Komarov, Maxwell, Radil – Chochlačov, Stoa, Šmeljov – Mirnov, Leščenko, A. Kuzněcov – Nikoncev, A. Voronin, Cyplakov – Orlov, N. Li.
    thejrc.org