Kometa Brno – Kuopio 3:2 (po pr.) | TPS – Bern 3:1 (kon.) | Malmö Redhawks – Stavanger 2:1 (kon.)
Växjö – Davos 5:3 (kon.) | Esbjerg – HV71 2:7 (kon.) | Vienna Capitals – JYP 1:3 (kon.)
Mannheim – Třinec 6:2 (kon.) | EC-KAC – Frölunda 2:4 (kon.) | Zug – Něman Grodno 3:2 (2:1 po s.n.)
Zürich – Gap 4:0 (kon.) | Cardiff – Liberec 3:7 (kon.) | Nottingham – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
po prodl.
Nottingham Panthers
4:3 (0:0, 1:1, 2:2 - 1:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 31.08.2017, 20:00 • Motorpoint Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    SAUVE - 4:3
     
    60:09
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Tak to bylo hodně rychlé prodloužení. Derlago vyhrál souboj o puk na pravé straně u mantinelu, poslal kotouč na osu kluziště YANNU SAUVEOVI, který prostřelil Pavelku mezi betony a ukončuje tento zápas! Asistence: Mark Derlago.
    52:50 F. PAVLÍK - 3:3
     
    52:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přesilovka je bleskově využita! FILIP PAVLÍK dostal nabito na levou stranu k útočné modré a nekompromisní ranou z nápřahu prostřelil vše, včetně Garnetta – 3:3! Asistence: Lukáš Vopelka.
    51:52 JIRÁSEK - 3:2
     
    51:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec koriguje. Cingel ještě jednou obkroužil pásmo i klec Nottinghamu, nakrátko křižně přihrál FILIPU JIRÁSKOVI a ten rychlou střelou překonal Garnetta – 2:3! Pro mladého útočníka je tohle premiéra jako hrom! Ve svém prvním startu za "A" tým Mountfieldu dává svou první branku! Gratulujeme! Asistence: Lukáš Cingel, Tomáš Zigo.
    47:20 MOSEY - 3:1
     
    47:20
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    A už je to 3:1! Hradecká obrana je dnes velmi prostupná. Farmer poslal z levého kruhu křižnou přihrávku EVANU MOSEYMU, jenž přesnou ranou na přední tyč prostřelil Pavelku. Asistence: Robert Farmer, Oliver Betteridge.
    46:03 CLARKE - 2:1
     
    46:03
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Hrůza a děs, co teď předvedla trojice Pohl – Džerinš – Cingel v obranném pásmu Lvů. DAVID CLARKE se naprosto zadarmo dostal k puku a z levého kruhu ho poslal na vzdálenější tyč svatyně Pavelky – 2:1 pro Pantery! Bez asistence.
    35:49 ZIGO - 1:1
     
    35:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale máme vyrovnáno – přesilovka využita! Jako by se Hradečtí snažili má slova popřít. Rosandič přihrál doprava vedle brány Vopelkovi, ten vrátil před ni do prostoru mezi kruhy na TOMÁŠE ZIGA a ten ranou z první propálil Garnetta – 1:1! Asistence: Lukáš Vopelka, Mislav Rosandič.
    33:12 SAUVE - 1:0
     
    33:12
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Tak přece je tu úvodní trefa, kterou zaznamenávají Panteři! Farmer přenesl hru doleva na Shallu, jenž tvrdě vystřelil, Pavelka puk neudržel a Billingsley a po něm snad ještě YANN SAUVE došťouchali kotouč za bezmocného gólmana Lvů! Asistence: Timothy Billingsley.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 34. Sauve (Billingsley), 47. Clarke, 48. Mosey (Farmer, Betteridge), 61. Sauve (Derlago) – 36. Zigo (Vopelka, Rosandič), 52. Jirásek (Cingel, Zigo), 53. F. Pavlík (Vopelka)


    Nottingham Panthers: Garnett (Gospel) – Lee "C", Sauve "A", Billingsley, Spang, Mosey, Gagnon, Kelsall, Tetlow – Bussieres, Phillips, Derlago – Shalla, Perlini, Farmer – Clarke, Lindhagen, Brown "A" – Betteridge, Lachowicz, Mokshantsev. Trenér: Corey Neilson.
    Mountfield HK: Pavelka (Sedláček) – Gregorc, F. Pavlík, Vydarený "A", Čáp, Barák, Rosandič, Graňák, Pohl – Červený, Džerinš, Vopelka – Šimánek, Kukumberg "A", Köhler "C" – Cingel, Zigo, Jirásek – Nedvídek, Miškář, Dvořák. Trenér: Václav Sýkora.

    Rozhodčí: Iwert, Sewell – Dalton, Beresford
    bahis siteleri