Jekatěrinburg – Kunlun 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 2:3 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Admiral Vladivostok
Pátek 01.09.2017, 16:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Hezké odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. KHL má dnes na programu další utkání a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy Traktor Čeljabinsk a Admiral Vladivostok.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Domácí Traktor Čeljabinsk je po čtyřech odehraných utkáních na osmém místě Východní konference se šesti body za dvě výhry a dvě prohry. V posledním odehraném duelu porazili hráči Traktoru na svém ledě silný tým a finalistu posledního ročníku KHL, a sice Metallurg Magnitogorsk. Dnes čeká Čeljabinsk další domácí zápas, bude opět stoprocentní?
     
    Admiral Vladivostok

    To hosté z Admiralu Vladivostok jsou na tom o dost hůře. Ve stejné konferenci se nacházejí na poslední, čtrnácté příčce s nulovým počtem bodů. Zatím stihli hokejisté Admiralu sehrát čtyři utkání, všechna na venkovním tripu a ve všech čtyřech případech okusili hořkost porážky. Venkovní trip tak moc dobře nezahájili. A dnes je čeká další venkovní zápas, budou konečně bodovat? Uvidíme, co nám oba celky dnes předvedou.
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se spolu oba celky utkaly v srpnu letošního roku v rámci přípravy a tehdy domácí Čeljabinsk hokejisty Admiralu porazil 3:0. Hosté tak mají dnes svému soupeři co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Francouz (CLJ)
    Dnes je na programu šest utkání v KHL.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – I. Višněvskij, Bailen, Kolcov, Borodkin, Isajev, Šinin (C), A. Petrov, Mamajev – Peňkovskij, Polygalov, Videll – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa (A) – Kravcov, Rybakov, Brulé – Šarov, J. Petrov (A), Šolochov.

    Admiral Vladivostok: Nalimov (Treťjak) – Bartulis (C), Blum, Morrisonn, Gavrilenko, Miščenko, Mnacjan, Kurašov, Krikuněnko – Sabolič, Tkačov, J. Grigorenko – Sajustov (A), Alexandrov, Gorškov – Žafjarov, Makarenko, Kazakov – Krasnoslobodcev, Machanovskij, K. Voronin.

    Rozhodčí: Vasiljev, Beljajev – Majtak, Ponamarenko.
     
    Oba celky už vstupují na ledovou plochu a utkání tak za malou chvilku bude moci začít.
     
    Traktor Arenou v Čeljabinsku už zní hymna Ruské federace.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Hosté po vhazování spěchali do útočného pásma, ale v něm se nechali připravit o kotouč a na opačnou stranu míří domácí hokejisté.
     
    00:42
    Ale také hráči Čeljabinsku nic před Nalimovem nevymysleli a opět se hra otáčí na opačnou stranu kluziště.
     
    01:17
    Z pravé strany vyslal střelu po zemi Viktor Alexandrov, ale Pavel Francouz si dokázal poradit, kotouč si sklepl před sebe a raději pak přerušil hru. Bude se tak vhazovat kousek před ním.
     
    01:43
    Oskars Bartulis se napřahoval ke střele od modré čáry, ale ta byla sražena mimo a ke kotouči tak znovu jdou domácí hráči.
     
    02:42
    Z pravého kruhu vyslal střelu švihem Jevgenij Grigorenko, Francouz byl ale znovu připraven, levým betonem kotouč vykopl a následně pak se puku zmocnili obránci Čeljabinsku.
     
    03:04
    Domácí se nedostali do útočného pásma, zastaveni byli už v tom středním a hráči Vladivostoku tak mohou zamířit zase do útočného pásma.
     
    03:41
    Alexandr Šinin číhal před brankou na dorážku po střele svého spoluhráče, jenže Alexandr Rybakov kotouč dobře netrefil a rázem tak skončila nadějná akce domácího Traktoru.
     
    04:35
    Alexej Kručinin se dokázal uvolnit, objel obránce hostů a poté stahovačkou vyslal jedovatou střelu na Nalimova, který pohotovým zákrokem ukrývá touš do své lapačky.
     
    05:53
    Prakticky v podobné situaci se o malou chvilku později ocitl Gilbert Brulé, ale ani on svou stahovačku do zdárného konce nedotáhl.
     
    06:28
    Domácí zvýšili tempo hry a čím dál více se tlačí před Nalimovu branku. Ten zatím ale svými zákroky drží hosty a nulu na svém kontě.
     
    06:29
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Jurij Petrov – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:29
    Jurij Petrov je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a hosté tak budou jako první hrát přesilovku.
     
    06:57
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru bleskově využívají. VIKTOR ALEXANDROV si sjel na levý kruh a poté svou střelou nedal brankáři Francouzovi vůbec žádnou šanci – 0:1. Hosté se tak ujímají vedení. Bez asistence.
    06:57 Viktor ALEXANDROV - 0:1
     
    08:56
    Domácí se snažili o odpověď, Linus Videll ale svou táhlou střelu poslal pouze do boční konstrukce hostující branky.
     
    10:12
    Alexandr Šarov si nabruslil podél pravého mantinelu do útočného pásma, za brankou Vladivostoku ovšem o kotouč přišel. A hosté tak mají před sebou další útočný výpad.
     
    10:52
    V levém kruhu dostal přihrávku Vadim Krasnoslobodcev, jenže ta mu nesedla a svou střelu poslal jen do obránce domácího celku.
     
    11:19
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Ivan Miščenko – 2 min., hákování).
     
    11:19
    Přesilovka pro Čeljabinsk. Miščenko dostává dvě minuty za hákování a domácí tak mají šanci srovnat v početní výhodě.
     
    12:01
    Hosté se ovšem zatím velmi dobře brání a Traktor se k pořádné střele v přesilové hře zatím nedostal. Následně po zachycení kotouče se hráči Admiralu osvobozují.
     
    12:30
    A znovu letěl puk až před Francouze, který ho se svými spoluhráči vrací zase na druhou stranu. Moc času z početní výhody domácím už nezbývá.
     
    13:19
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    13:37
    Z hloubi vlastního pásma zakládají svou další útočnou akci domácí hokejisté. Ti už s pukem na svých holích míří směr branka Vladivostoku.
     
    14:08
    A znovu stejná situace. Kotouč se vrátil zpět do obranného pásma Čeljabinsku a ten tak zakládá další útok.
     
    14:55
    Ke kotouči mířícímu do útočného pásma spěchal hostující Maxim Kazakov, ale nestihl to. Obránce Traktoru byl u něho dříve a poté si ho převzal do své moci.
     
    15:25
    Nyní je hra taková neučesaná, ani jeden tým si nevytvořil žádnou pořádnou šanci a bylo k vidění i několik nepřesností na obou stranách. Teď už ale mají kotouč na svých hokejkách hosté a míří před Francouze.
     
    16:44
    Admiral se natlačil do útočného pásma, těsně před Francouzem střílel Jevgenij Grigorenko, ale přízemní střelou ho překonat nedokázal.
     
    17:21
    Pavel Francouz si připisuje další veledůležitý zákrok, když skákavý kotouč z hole Voronina ukryl pod svojí lapačkou. Před dotěrnými útočníky hostů raději přerušil hru a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    17:33
    A další střela, která mířila na domácí branku. Maxim Kazakov si sjel až před Francouze, jeho střela po zemi ale končí v jeho moci.
     
    17:45
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Paul Szczechura – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:45
    Hosté mají další přesilovou hru. Szczechura inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.
     
    18:29
    Domácí se hned po prvním pobytu hostů v útočném pásmu dokázali osvobodit a puk letí až před branku Ivana Nalimova.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:25
    Robert Sabolič pálil z otočky v prostoru mezi kruhy, jeho projektil ale mezi třemi tyčemi neskončil. Hned na to se domácí hokejisté zase dokázali osvobodit a oslabení se tak chýlí ke konci.
     
    19:45
    Paul Szczechura skáče na ledovou plochu a domácí hráči jsou kompletní.
     
    19:49
    Ještě ale přišla prudká střela z hole Maxima Kazakova, kterou bleskovým zákrokem do lapačky zneškodnil Pavel Francouz. Ten tak v závěru periody hodně svůj tým podržel.
    19:49 Kazakov pálil z pravé strany na Francouze, ten kotouč chytá do lapačky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní jsme viděli jednu branku, a to v síti domácího Čeljabinsku. V přesilové hře se trefil z levého kruhu Viktor Alexandrov a poslal svůj tým do vedení. I domácí si vypracovali nějaké šance, ty ale za záda Ivana Nalimova neprošly. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 16:50.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 6 – 13
    Zásahy brankářů: 12 – 6
    Vyloučení: 2 – 1
    Bodyčeky: 8 – 12
    Vyhrané buly: 8 – 7
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Domácí se dostali před branku hostů, střela Maxima Jakuceni ovšem zamířila jen do náruče Nalimova.
     
    21:17
    A další akce domácích, kteří na hosty vlétli hned od úvodu druhé třetiny, ale Nalimov a obrana Vladivostoku byli proti trefě domácích.
     
    22:17
    Jevgenij Grigorenko střílel z prostoru mezi kruhy, ale Francouz si přichystal svoji hruď a zabránil zvýšení náskoku hostujícího celku.
     
    23:22
    Hosté jeli tři na jednoho a na pravý kruh dostal nabito Vladimir Tkačov, Francouz si ale připravil další přesný zákrok a neinkasoval.
     
    24:07
    Marcel Šolochov pálil z levého kruhu na Ivana Nalimova, ale brankář Vladivostoku pohotovým zákrokem jeho projektil chytá. Hned na to také přerušuje hru.
     
    24:56
    Hráči Čeljabinsku se nyní natlačili před branku hostů, tam střílel zblízka Paul Szczechura, ale znovu to k vyrovnání nevedlo. Traktor tak stále čeká na to, aby s hosty srovnal krok.
     
    25:31
    A další rána směrem k brance Admiralu, kterou z vrcholu levého kruhu vyslal Robert Sabolič, ale pohotový Pavel Francouz opět kotouč chytil a podržel domácí celek.
     
    25:53
    Na druhé straně se musel mít na pozoru Ivan Nalimov, na něhož letěla prudká střela z levé strany z hole Arťoma Peňkovského. Brankář Vladivostoku si tak připsal další přesný zákrok.
    25:53 Peňkovskij pálil na Nalimova, ten jeho projektil chytil.
     
    25:53
    Následuje komerční přestávka.
     
    26:15
    Znovu se musel mít na pozoru Ivan Nalimov, Sabolič na něho vyslal další prudkou střelu, se kterou si dokázal poradit. A znovu je hra přerušena, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    27:06
    Dalekonosná střela Kurašova letěla ze středního pásma až před Francouze, který neměl problém kotouč pokrýt.
     
    27:34
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexej Petrov – 2 min., podražení).
     
    27:34
    Alexej Petrov jde podruhé dnes na trestnou lavici, dopustil se podražení a nabízí hostům další přesilovou hru.
     
    28:05
    Domácí se zatím velmi dobře brání a vyhazují kotouče do bezpečí.
     
    29:01
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Další přesilovka hostů je využita. ROBERT SABOLIČ z pravého kruhu napřáhl ke střele švihem a dokázal dostat kotouč za Francouzova záda – 0:2. Asistence: Jevgenij Grigorenko.
    29:01 Robert SABOLIČ - 0:2
     
    29:30
    Domácí tak musejí dohánět už dvoubrankové manko a proti rozjetým hostům to nebudou mít vůbec jednoduché. Nyní pálil Viktor Alexandrov, Francouz byl na místě.
     
    30:31
    Domácí nyní chybovali v obraně a naštěstí pro ně se nic nestalo. Dva hráči hostů jeli směrem k Francouzovi, k volnému kotouči se však nedostali.
     
    31:20
    Pavel Francouz se musel mít opět na pozoru, odražený kotouč zachytil a poté ho přihrál za branku svému spoluhráči, který tak zakládá další útočnou akci.
     
    32:00
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Dmitrij Sajustov – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    32:00
    Hosty nyní čeká čtyřminutové oslabení. Sajustov zahrál vysokou holí na Šolochova a v jeho tváři se objevila krev. Dostává tak větší trest a domácí mají šanci dostat se hostům na dostřel jediné branky.
     
    32:37
    Útok domácích byl ale záhy zmařen a hosté vyhodili puk do bezpečí, až před Francouze. Domácí tak zakládají svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    33:08
    Ivan Višněvskij si sjel na levý kruh a na nic nečekal. Jeho prudká střela mířila na branku Vladivostoku, kde byl ale připraven Nalimov.
     
    33:53
    Danil Mamajev chyboval v útočné třetině, kotouč zachytil Oskars Bartulis a posílá ho znovu až před Pavla Francouze.
     
    34:21
    Čeljabinsku se početní výhoda vůbec nedaří. Už z ní zbývá něco málo přes minutu a zatím si nevytvořili příliš šancí.
     
    34:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Ale nyní se to už povedlo a početní výhoda je využita. PAUL SZCZECHURA dobře clonil u pravé tyčky Nalimovy branky a poté do ní golfovým úderem poslal kotouč – 1:2. Čeljabinsk je tak svému soupeři na dostřel jediného gólu. Asistence: Linus Videll
    34:56 Paul SZCZECHURA - 1:2
     
    34:56
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    35:44
    Hosté se natlačili před branku domácích, ale střela Jevgenije Grigorenka končí na Francouzovi, jenž si připisuje další zákrok.
     
    36:20
    Gilbert Brulé se řítil před Ivana Nalimova, zblízka ho však nepřekonal. Hala ale začíná bouřit a čím dál více žene své oblíbence do útoku.
     
    36:44
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Oskars Bartulis – 2 min., držení hole).
     
    36:44
    Oskars Bartulis dostává dvě minuty za držení hole a domácí tak mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    37:32
    Hosté se velmi dobře brání, vyhazují puky do bezpečí a Traktor k ničemu nepouštějí.
     
    37:59
    Až nyní si domácí vytvořili souvislejší tlak před Ivanem Nalimovem, ale ten je zatím ve svém brankovišti pozorný a drží svůj tým.
     
    38:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Dvugólové manko domácích je smazáno, přesilovka využita. ARŤOM PEŇKOVSKIJ dostal nabito do prostoru mezi kruhy, odkud v podřepu propálil Ivana Nalimova – 2:2. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Alexej Kručinin.
    38:43 Arťom PEŇKOVSKIJ - 2:2
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:38
    Domácí mají ponechanou výhodu, bude se znovu vylučovat na hostující straně, tedy pokud nepadne branka.
     
    39:49
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Robert Sabolič – 2 min., sekání).
     
    39:49
    Sabolič dostává dvě minuty za sekání a domácí mají další přesilovou hru, kterou zřejmě utne siréna druhé části hry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhé dějství je minulostí. V něm hosté využili další přesilovou hru díky Robertu Saboličovi, jenž se trefil z pravého kruhu. Jenže i domácí pak hráli početní výhodu, ve které snížil na rozdíl jediné branky Paul Szczechura a v závěru druhé třetiny pak Traktor využil další přesilovku, když se z mezikruží trefil Arťom Peňkovskij. Stav je tedy srovnán a čeká nás tak zajímavá třetí perioda. Ta začne přibližně v 17:40.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 17 – 6
    Zásahy brankářů: 5 – 15
    Vyloučení: 1 – 4
    Bodyčeky: 5 – 3
    Vyhrané buly: 18 – 7
    Využití: 2 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Traktor se hned po vhazování dostával do útočného pásma, jenže ho zastavilo postavení mimo hru a ta je tedy vykázána zpět do středu hřiště.
     
    40:47
    Ivan Višněvskij střílel od modré čáry, s jeho střelou si ale poradil Ivan Nalimov a podržel svůj tým. Hosté se pak hned na to dokázali osvobodit.
     
    41:49
    Vladivostok je v plném počtu.
     
    42:05
    Hostující Pavel Machanovskij se prodral do útočného pásma, ale i jeho zastavil ofsajd. Hra je znovu vykázána do středního pásma.
     
    42:38
    Před Francouzem se zjevil Vladimir Tkačov, jenže poté, co se dostal ke střele, zasáhla obrana Čeljabinsku a Francouz tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    43:30
    Alexej Kručinin se před Ivana Nalimova přiřítil jak velká voda, jeho následnou střelu zblízka ale gólman hostů dokázal zlikvidovat. Nyní se hosté pořádně zapotili.
     
    44:34
    Hosté na druhé straně zahrozili před brankou Traktoru, ale střela Jevgenije Grigorenka mezi tři tyče nezamířila.
     
    45:13
    Dlouho se hraje bez přerušení, na Nalimova mířila další střela, tu ale dokázal znovu pokrýt. Hosté jsou nyní pod menším tlakem.
     
    45:44
    Znovu nemuseli sudí hru přerušovat a pokračuje tak hra nahoru dolů, oba týmy nejsou se současným stavem spokojeny a rády by strhly vedení na svou stranu.
     
    46:33
    Útok Čeljabinsku sílí, domácí publikum žene hráče dopředu a Paul Szczechura vyslal další jedovku na Ivana Nalimova. Ta končí pouze vysoko nad jeho klecí.
     
    47:21
    Stále se hraje dobré dvě minuty bez přerušení, Gilbert Brulé objel branku a překvapit Nalimova se mu nepodařilo.
     
    48:06
    Na druhé straně včas sklapl své betony Pavel Francouz proti střele Ivana Gavrilenka. I nyní se hra nepřerušuje a plyne dál.
     
    48:44
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Až nyní předlouhou šňůru bez přerušení zastavil VADIM KRASNOSLOBODCEV, jenž z levého kruhu sjel až před Pavla Francouze, kterého překonává ukázkovým blafákem do bekhendu – 2:3. Hosté tak znovu strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Pavel Machanovskij.
    48:44 Vadim KRASNOSLOBODCEV - 2:3
     
    49:59
    Domácí se snažili bleskově o vyrovnání, v útočném pásmu střílel Linus Videll, ale nic z toho nebylo. Hosté tak svůj těsný náskok uhájili.
     
    50:27
    Hosté se nedostali ke kotouči a důsledkem toho byl další útok domácích. Těm se ale nedaří znovu srovnat a čas se začíná krátit. Jsme za polovinou třetí periody.
     
    51:06
    Linus Videll kroužil kolem branky Ivana Nalimova, z mezikruží ho ale následně překonat nedokázal. Obrana Vladivostoku si tak bere kotouč a spěchá znovu na opačnou stranu.
     
    51:55
    Už jsou ale opět hráči Vladivostoku nastěhováni před domácí brankou a svými střelami se snaží své vedení pojistit. Proti ráně Miščenka se ale vyznamenal Pavel Francouz a poté přerušil hru.
     
    52:18
    Roman Krikuněnko se odhodlal ke střele z prostoru mezi kruhy, ale bylo to přes obránce domácích. Nicméně hosté jsou v této pasáži hry lepším týmem a domácí k ničemu nepouštějí.
     
    53:19
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexandr Gorškov – 2 min., hákování).
     
    53:19
    Jenže nyní Gorškov zbytečně oslabuje svůj tým. Za hákování bude pykat dvě minuty a nabízí domácím početní výhodu.
     
    53:50
    Ve vlastním obranném pásmu se hosté dostali k puku a okamžitě ho vyhodili až před branku Pavla Francouze.
     
    54:16
    Čeljabinsku se znovu nepodařilo udržet útočné pásmo a toho využili hráči Vladivostoku, kteří vyhazují puk znovu až před Francouze.
     
    54:54
    Další oslabení Admiralu, který ušetřil další cenné vteřinky ze svého oslabení.
     
    55:19
    Gorškov je na ledě a hosté jsou tedy v plném počtu.
     
    55:34
    Nepřesnost rozehrávky v útočném pásmu zmařila obrana hostů a ti tak míří znovu do blízkosti domácí branky. Traktoru v posledních chvílích nejde vůbec nic.
     
    55:45
    Alexandr Gorškov střílel z levého kruhu, Pavel Francouz včas nastavil svoji lapačku a puk do ní následně ukryl. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    56:25
    Hosté velmi dobře pokrývají střední pásmo a jen tak do své třetiny Traktor nepouštějí. Velmi rychle ubíhá čas a domácí by rádi srovnali.
     
    57:11
    Další špatná rozehrávka domácích v pásmu Vladivostoku, tu zachytil jeden z obránců v bílém a kotouč okamžitě poslal do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    57:32
    Ne, ani nyní se to domácím nepovedlo. Další jejich souhra ve třetině Vladivostoku nevyšla.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:17
    U puku jsou hosté a drží ho co nejdále od vlastní branky. Zatím tak domácí celek nepouštějí k powerplay.
     
    58:45
    Francouz je na střídačce a Traktor hraje se šesti bruslaři v poli.
     
    58:47
    Hostující lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    59:16
    Viktor Alexandrov se snažil poslat kotouč do opuštěné klece z vlastního pásma, to se ale nepovedlo.
     
    59:44
    Domácí ještě tlačí před hostující brankou, ale vypadá to, že už to nezvládnou. Hosté tak stále drží naději na výhru v dnešním duelu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté v devětačtyřicáté minutě znovu strhli vedení na vlastní stranu po pěkné akci Vadima Krasnoslobodceva, jenž rozvlnil síť za Francouzem. Hosté byli poté lepším týmem, domácí k ničemu nepustili a své těsné vedení uhájili i v závěru třetí třetiny, když hráli domácí powerplay. Admiral tak z ledu Traktoru odveze všechny tři body. Jsou to vůbec první body do tabulky pro hostující tým.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 26 – 23
    Zásahy brankářů: 20 – 24
    Vyloučení: 3 – 6
    Bodyčeky: 20 – 22
    Vyhrané buly: 32 – 20
    Využití: 2 – 2
    Oslabení: 0 – 0
     
    Československá stopa v utkání

    Pavel Francouz (CLJ) 20 zákroků, úspěšnost 86,96%
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:17:09)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 35. Szczechura (Videll), 39. Peňkovskij (Kručinin) – 7. Alexandrov, 30. Sabolič (J. Grigorenko), 49. Krasnoslobodcev (Machanovskij)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – I. Višněvskij, Bailen, Kolcov, Borodkin, Isajev, Šinin (C), A. Petrov, Mamajev – Peňkovskij, Polygalov, Videll – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa (A) – Kravcov, Rybakov, Brulé – Šarov, J. Petrov (A), Šolochov.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Treťjak) – Bartulis (C), Blum, Morrisonn, Gavrilenko, Miščenko, Mnacjan, Kurašov, Krikuněnko – Sabolič, Tkačov, J. Grigorenko – Sajustov (A), Alexandrov, Gorškov – Žafjarov, Makarenko, Kazakov – Krasnoslobodcev, Machanovskij, K. Voronin.

    Rozhodčí: Vasiljev, Beljajev – Majtak, Ponamarenko
    ocianews.com