Jekatěrinburg – Kunlun 1:2 (kon.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 2:3 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Avangard Omsk
Pátek 01.09.2017, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Geoff PLATT - 3:0
     
    59:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté vyhrají tento zápas, v poslední minutě potvrzují své vítězství trefou do odkryté branky. Na modrou útočnou čáru obdržel pěknou přihrávku GEOFFREY PLATT, jenž měl dostatek času na to, aby zamířil a skóroval. Dominik Furch se vrátí do branky s jistotou, že dnes jeho mančaft v Moskvě nevyhraje. Asistence: Michail Grigorenko, Greg Scott.
    52:21 Roman LJUBIMOV - 2:0
     
    52:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Kratší technická pauza zjevně více prospěla domácímu CSKA Moskva, které se necelých osm minut před koncem základní hrací doby dostává do vedení o dvě branky. Poměrně nečekaná situace, Omsk měl nejdříve vše pod kontrolou. Potom ale přišla přihrávka zpoza klece Dominika Furcha na hráče jménem ROMAN LJUBIMOV, jenž nepohrdl možností skórovat a ukázkově pověsil kotouč do horní poloviny zařízení. Brankář Omsku neměl moc šanci zakročit. Asistence: Anton Burdasov.
    01:43 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    01:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dominik Furch je jedním z nejlepších brankářů na začátku nového ročníku Kontinentální hokejové ligy, tentokrát ale inkasuje hned na samém počátku zápasu. Moskva totiž rozehrála nečekanou, ale o to povedenější a rychlejší akci. Z ní se dostal do samostatného úprku KIRILL KAPRIZOV, který nezaváhal a prostřelil českého gólmana v místě pod vyrážečkou. Avangard Omsk tak musí hned od startu mače dohánět. Asistence: Bogdan Kiselevič, Sergej Šumakov.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Kaprizov (Kiselevič, Šumakov), 53. Ljubimov (Burdasov), 60. Platt (Grigorenko, Scott)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – M. Robinson, Kiselevič, Naumenkov, Ar. Sergejev, Marčenko, Nestěrov, Pašnin, Makjejev – Tělegin, Ničuškin, Andronov – Ljubimov, Burdasov, Grigorenko – Šumakov, Šalunov, Kaprizov – Platt, Kuzmenko, Scott.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Martynov, Gustafsson, J. Medveděv, A. Osipov, Lisov, Berezin, Minejev – Stas, A. Petersson, Everberg – Pěrežogin, Lemťugov, K. Semjonov – Pjanov, Kugryšev, I. Michejev – Fisenko, Chochrjakov, A. Galimov – Manukjan.

    Rozhodčí: Gusev, Jeřábek – Lazarev, Otmachov
    ocianews.com