Liberec – Znojmo 4:9 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 6:7 (1:2 po s.n.) | Ostrava – Česká Lípa 4:6 (kon.)
Pardubice – Střešovice 5:4 (kon.) | Otrokovice – Florbal Ústí 4:2 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
4:6 (1:2, 1:1, 2:3)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Pátek 01.09.2017, 18:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    PETR TRULÍK ještě svou trefuje v poslední minutě snižuje stav. Asistence: Jiří Šebesta.
     
    56:01
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Jansa si podél pravého mantinelu naběhl do útočné poloviny a vyslal křižnou přihrávku na KAMILA BŘIŠKU, jenž pěknou střelou zavěsil za přesouvajícího se gólmana. Asistence: Dominik Jansa.
     
    53:34
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají zásluhou JANA HŘEBŘINY do dvoubrankového vedení. Asistence: Radovan Vnuk.
     
    46:30
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    A je tu další gól Severočechů! Dzierža vyhrál souboj v útočném rohu a přesnou přihrávkou našel volného DANIELA ŠTĚRBU. Ten už neměl problém se zakončením do odkryté brány. Asistence: Marek Dzierža.
     
    41:09
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A je opět srovnáno! Šebesta od vlastní branky přihrával na JAKUBA MENDREKA, jenž z poloviny hřiště hned z první trefuje síť za gólmanem Ponomarevem. Asistence: Jiří Šebesta.
     
    35:12
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Po pěkné kombinaci pobídl Trulík zpoza branky DOMINIKA EICHNERA. Ten pěknou střelou do horní části branky snižuje náskok hostí. Asistence: Petr Trulík.
     
    21:55
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Jirsa se na polovině zmocnil balónku a podél mantinelu se přesunul blíže k bráně. Odtud poslal přesnou přihrávku na středu čekajícímu KAMILU BŘIŠKOVI. Ten se parádní střelou nemýlil. Asistence: Jakub Jirsa.
     
    14:55
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Dzierža byl u pravého mantinelu úspěšnější a poslal před branku na VOJTĚCHA LEGNERA. Ten pěknou trefou z bezprostřední blízkosti dostává celek hostí opět do vedení. Asistence: Marek Dzierža.
     
    12:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Eichner si z útočného rohu vyběhl a na druhou poslal PETRU TRULÍKOVI, jenž bez zaváhání posílá míček za záda přesunujícího Ponomareva. Asistence: Dominik Eichner.
     
    02:34
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Nováček se dostává do vedení! Ostrava na polovině hřiště ztratila míček a do rychlého přečíslení poslal Ekl zakončujícího MARKA DZIERŽU. Asistence: Jaromír Ekl.

    Týna Zíková

    Branky a nahrávky: 13. Trulík (Eichner), 36. Eichner (Trulík), 42. Mendrek (Jiří Šebesta), 60. Trulík (Jiří Šebesta) – 3. Dzierža (Ekl), 15. Legner (Dzierža), 22. Břiška (Jirsa), 47. Štěrba (Dzierža), 54. Hřebřina (Vnuk), 57. Břiška (Jansa)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (Laja) – Kubíček, Hromádka, Lipový, Jiří Šebesta, Kučera, Zbořil – Chvastek, Trulík, Klimscha – Hrabal, Eichner, Daniš – Sládek, Mendrek, Miške – Křiva.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Ponomarev (Dvořák) – Vnuk, Kadlec, Legner, Vlček, Dzierža – Mlejnek, Novák, Hřebřina – Matějíček, Jansa, Pastor – Spilka, Kněžour, Jirsa – Štěrba, Ekl, Břiška – Hudík.

    Rozhodčí: Svrček Lukáš, Waliczko Radim
    thejrc.org