Vsetín – Opava 5:4 (kon.) | Ústí n/L MDO – Ústí n/L SDO 0:8 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:4 (1:2, 1:0, 3:2)
HK Opava
Pátek 01.09.2017, 15:00 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    59:46
    Opava hraje bez gólmana.
     
    59:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Necelou minutu před koncem převracejí Valaši skóre na svou stranu! Nadějně vypadal už pokus Calaby, puk se ale dostal jen na SÁRU ČAJANOVOU, která nastřelila pravou tyčku opavské branky, od které se puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Calaba.
     
    58:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se dostali po levém křídle do útočného pásma, střela Kočího z mezikruží ještě brankou neskončila, ale na najíždějícího MARIANA PAŽITKU už gólman nestačil. Dorážka mířená na vzdálenější tyčku skončila za jeho zády. Asistence: Václav Kočí, Tomáš Ševčík.
     
    56:34
    Vyloučení v týmu HK Opava (Horný – 2 min., podražení).
     
    51:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Turek – 2 min., napadení).
     
    48:26
    Opava právě vstřelila branku!
    Valaši se nestihli vzpamatovat z jednoho vstřeleného gólu a Geidl už se za sebe otáčí znovu. LUKÁŠ HORNÝ překonal vsetínského gólmana střelou po ledě. Asistence: Viktor Fišara.
     
    47:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno! Hosté se prosazují v přesilové hře. Pachala nastřelil Geidlovy betony, gólman zasáhl tak, že se puk ocitl za brankou u Hona. Ten poslal kotouč na zcela volného JAKUBA ŘÍMSKÉHO, který posunul puk do odkryté branky. Asistence: Jakub Hon, Daniel Pachala.
     
    47:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Navrátil – 2 min., držení protihráče).
     
    46:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení zásluhou BORISE BABELIAKA. Opava se nemohla přes trojici hráčů v obraně dlouho prosadit, až se kotouče chopili domácí a předvedli pohlednou útočnou akci, kdy se Babeliak vydal nikým nebráněn na opavskou branku. Na rychlý přechod nedokázal gólman zareagovat a hráč Vsetína tak neměl s jeho překonáním moc práce. Asistence: Adam Turek.
     
    38:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Calabova střela skončila na betonech Zamazala. Hostující gólman si nedal pozor na dojíždějícího BORISE BABELIAKA, který se puku pohotově chopil a poslal jej do odkrytého levého horního rohu. Asistence: Tomáš Calaba, Stanislav Kunst.
     
    35:30
    Zielinka se u mantinelu ve středním pásmu dočkal dlouhé přihrávky, kterou mohl zužitkovat v brejku. Jeho pokus v úniku byl namířen mezi betony, Geidl však jeho záměr přečetl a připisuje si další úspěšný zákrok.
     
    32:22
    Vyloučení v týmu HK Opava (Pachula – 2 min., držení protihráče).
     
    29:43
    Střídání v týmu HK Opava: ze hřiště odchází Glabasnia, přichází Zamazal.
     
    28:47
    Vrána našel kotouč za opavskou brankou a v rychlém sledu vyslal hned tři střely, jedna z nich byla do odkryté branky. K dorážce se dostala také Čajanová, které se nepovedlo zvednout kotouč nad ležícího gólmana. Vsetínská hráčka trefila jen boční síť.
     
    26:09
    Turek přebruslil celou přesilovkovou formaci soupeře a pokusil se prosadit bekhendovým pokusem. Kotouč ale z ledu nezvedl úplně ideálně a Glabasniovi nedělalo problém ukrýt puk do lapačky.
     
    24:25
    Za faul kolenem jde na trestnou lavici vsetínský Kunst. Opava ve výhodě předvedla pohlednou kombinaci, proti které Geidl se štěstím zakročil.
     
    16:35
    Opět byl Vsetín blízko ke vstřelené brance. Navrátil vypálil od modré, Glabasnia nevěděl, kde je kotouč, i když jej držel betony před brankovou čárou. Toho si všiml Machač a hnal se za dorážkou. Domácí už se z gólu sice radovali, branka však uznána není.
     
    15:19
    Vyloučení v týmu HK Opava (Hon – 2 min., podražení).
     
    13:13
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se rychle dostávají do opětovného jednobrankového vedení. LUKÁŠ HORNÝ vystřelil do protipohybu gólmana a dostal puk okolo levé tyčky až za jeho záda. Asistence: Jakub Šimon, Jan Fědor.
     
    12:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín byl již v plném počtu, když se před hostujícího gólmana dostala hned trojice protihráčů. V nepřehledné situaci se nejlépe zorientoval VÁCLAV KOČÍ a přesnou trefou srovnává stav utkání. Asistence: Matěj Sviták, Marek Houser.
     
    10:23
    Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách. Opava dostává dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    09:50
    Za opavskou brankou došlo k boji o kotouč s nedovoleným zákrokem. Vyloučen je Vrána a Vsetín bude hrát ve čtyřech.
     
    07:02
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Krátká kombinace skončila odraženým kotoučem, který přistál na hokejce DANIELA PACHULY, jenž přesně zavěsil. Asistence: Bez asistence.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 13. Kočí (Sviták, Houser), 39. Babeliak (Calaba, Kunst), 46. Babeliak (Turek), 59. Pažitka (Kočí, Ševčík), 60. Čajanová (Calaba) – 8. Pachula, 14. Horný (Šimon, Fědor), 48. Římský (Hon, Pachala), 49. Horný (Fišara)


    VHK ROBE Vsetín: Geidl (Křenek) – Kunst, Navrátil, Houser, Sviták, Velikovský, Ševčík, Calaba, Babeliak, Zemánek, Kočí, Vrána, Čajanová, Turek, Pažitka, Machač.
    HK Opava: Glabasnia (30. Zamazal) – Římský, Šimon, Horný, Pachula, Fědor, Tomsa, Zielinka, Zelenka, Adamczyk, Lhotský, Trávníček, Hon, Beneš, Hartmann, Nadeníček, Fišara, Pomp.
    thejrc.org