Příbram – Slavia 2:1 (kon.) | Sparta – Bohemians 1905 0:1 (kon.)
konec
FK Příbram
2:1 (2:0)
SK Slavia Praha
Pondělí 04.09.2017, 13:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – Čechy • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky mládežnického fotbalu! Dnes se v rámci dalšího kola české skupiny Juniorské ligy představí před svými fanoušky 1.FK Příbram, na jejíž hřiště zavítá SK Slavia Praha.
     
    1.FK Příbram

    Středočeši se po pěti odehraných zápasech nacházejí na osmém místě tabulky se ziskem sedmi bodů za dvě výhry, stejný počet porážek a jednu remízu. V posledním kole padla Příbram na půdě Mladé Boleslavi, a to 0:3.

    SK Slavia Praha

    To celek z hlavního města se po stejném počtu odehraných utkání nachází na čtvrtém místě se ziskem deseti bodů s bilancí tři výhry, jedna remíza a jedna porážka. Sešívaní naposledy vyhráli na domácím hřišti doma proti Plzni 3:1.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Hron (C), Jelínek, Šíma, Vávra, Tarczal, Ric, Danoski, Laňka, Januška, Antwi.
    Náhradníci: Melichar – Hloušek, Lukavský, Polidar, Belej.

    SK Slavia Praha: Čočišvili – Drozda, Stropek, Vejvar, M. Lauricella, Badocha, Kovařík, Havrda, Bjeloš, Bucha (C), Nabiyev.
    Náhradníci: Lisa – Mach, Freit, A. Lauricella, Čvančara, Stehno.

    Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Kubec..
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše. Domácí dnes nastoupí v zelených dresech, hosté se oděli do bílo-červeného.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté z Prahy uvedli míč do hry a ihned se po pravé straně vydali dopředu, ovšem ze své úvodní akce nic nevytěžili.
     
    2
    Do první útočné akce vyrazil také příbramský celek, ale po nepřesném pasu na levé straně hřiště o míč přišel.
     
    3
    Z další akci domácích už přišel povedený centr, ten byl sražen jedním z hostů na rohový kop.
     
    4
    Po rohovém kopu se sice Vávra dostal k hlavičce, v těžké pozici však nedokázal míč usměrnit směrem na branku soupeře.
     
    5
    Hosté neváhali s rychlou rozehrávkou a po pravé straně se vydali opět dopředu, prudký centr do druhé vlny ale obrana Příbrami zneutralizovala.
     
    6
    Příbramští znovu přečíslili soupeře na levé straně, kde nakonec jeden ze slávistů fauloval a domácí tak budou moci rozehrávat zajímavou standardní situaci.
     
    7
    K míči se postavil Daniel Tarczal, ale jeho prudký centr našel jen náruč připraveného brankáře Čočišviliho.
     
    8
    Zatím se hra přelévá ze strany na stranu. Badocha dostal pěkný pas mezi beky, napravo byl sám před brankou a už chtěl lobovat Kočího, tomu však pomohl vracející se spoluhráč, který v poslední chvíli srazil balón na rohový kop.
     
    9
    Po jeho rozehrání žádná kloudná šance hostů nepřišla, navíc po útočném faulu Slavia o míč naprosto zbytečně přišla.
     
    10
    Domácí nyní uklidňují poněkud rozháranou pasáž hry pohodlnou kombinací na obranné polovině a nikam se vehementně neženou.
     
    11
    To Slavia se mohla do protiútoku vydat, jenže Januška dobře četl, vystihl prudkou přihrávku a míč poslal pohodlně na brankáře Kočího.
     
    13
    Po sérii nepřesností ve středu hřiště v podání obou týmů se k míči dostali domácí, ti však v úvodu zatím marně hledají cestu ke střeleckému pokusu.
     
    14
    Nakonec to zkusili po pravé straně dlouhou přihrávku vzduchem, za míčem se hnal Danoski, ale na hodně prudký pas běžecky nestačil.
     
    15
    Čtvrthodina hry je za námi, zatím sledujeme hodně vyrovnané, a hlavně opatrné utkání. Ani jeden z celků nechce udělat žádnou chybu.
     
    16
    Hosté se nyní špatně domluvili při rozebírání hráčů u rohového praporku a domácí tak vybojovali poněkud jednoduše rohový kop.
     
    17
    Po něm navíc nebyli daleko od ohrožení branky, když na zadní tyči zůstali hned dva hráči v zeleném zcela sami, ale v konečném výsledku si při zakončení překáželi.
     
    18
    První zajímavá možnost! Míč se na hranici vápna dostal k Laňkovi, který se opřel do prudké rány levačkou, ovšem jeho pokus skončil přesně v rukavicích připraveného brankáře Čočišviliho!
     
    19
    A o chvíli později zhatil další akci Příbramských praporek pomezního rozhodčího – ofsajd.
     
    20
    Na druhé straně dostal pěknou kolmici mezi stopery Buchta, míč si rychlým dotekem připravil na střelu, ale jeho pokus skončil nakonec daleko vedle levé tyče!
     
    21
    Příbram okamžitě poté otočila hru a vybojovala další rohový kop.
     
    22
    Příbramští nakonec zahrávali hned dva rohové kopy v krátkém sledu po sobě, z toho druhého ale také nic nevytěžili, protože se opět provinili útočným faulem.
     
    23
    Antwi v další akci rychlou přihrávkou vysunul nalevo spoluhráče, ten z první pohotově odcentroval, ale jeho pas obrana Pražanů s vypětím sil odvrátila.
     
    24
    Domácí rozehrávali přímý kop z levé strany. Prudká točená rána Tarczala se odrazila od břevna a poté to z dálky zkoušel ještě Laňka, ale míč poslal vysoko nad branku!
    24. Přímý kop domácích
     
    25
    Antwi dostal další dobrý pas po pravé straně, ale v akci 1 na 1 ztroskotal na soupeři, který jej nepustil do zakončení.
     
    27
    Příbram právě vstřelila branku!
    Nyní už jde ale domácí výběr do vedení! Po akci na levé straně a přesné přihrávce pod sebe se k míči dostal ZORAN DANOSKI, jenž prudkou přízemní ranou na bližší tyč nedal hostujícímu brankáři šanci – 1:0!
    27. DANOSKI - 1:0
     
    28
    A prakticky záhy to mohlo být 2:0! Jeden z domácích borců si naběhl do ulice na přesnou kolmici, z pravé strany ale tváří v tvář Čočišvilimu neuspěl!
     
    29
    A nezapršelo ani z rohového kopu, s ním si obrana Slavie bez potíží dokázala poradit.
     
    30
    Přesně po půlhodině hry vybojovali domácí fotbalisté na levé straně hřiště další přímý kop, centr z něj ale skončil jen na zdi.
     
    31
    Slavia se nyní vehementně snaží vyrovnat, domácí ji však k míči zatím vůbec nepouštějí a mají průběh prvního poločasu pevně ve své moci.
     
    32
    Nakonec akci u pravé lajny zhatil útočný faul Lauricelly, rozehrávar bude opět domácí celek od řeky Litavky.
     
    32
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Bjeloš, přichází Stehno.
     
    34
    Oba celky nyní zabrzdily nepřesnosti ve středu hrací plochy, u míče je tak nyní opět domácí družina, která míří dopředu.
     
    35
    Domácí toho ale příliš směrem dopředu nevymysleli, dlouhý nákop ze středu nikoho v zeleném nenašel, a Čočišvili tak míč pouze kontroloval pohledem.
     
    36
    K nelibosti fotbalistů Slavie nyní jejich další útok po pravé straně zastavil opět ofsajd.
     
    38
    Na zemi zůstal nyní ležet jeden z domácích fotbalistů s bolestivou grimasou, po chvíli strávené na trávníku se však postavil zpět na nohy a ve hře bude pokračovat.
     
    39
    A Slávisté navíc po dobré práci na levé straně vybojovali další rohový kop.
     
    40
    Centr se snášel pro sešívané velmi zajímavě na zadní tyč, kde ale nakonec nikdo v červeno-bílém nezakončil a Kočí tak bude vykopávat.
     
    41
    Do konce prvního poločasu zbývá zhruba pět minut, hosté z hlavního města jsou nyní mírně aktivnější, ale stále se jim nedaří najít recept na urputnou obranu svého soupeře.
     
    42
    Slavia navíc o balón nyní ve středu hřiště přišla, dopředu tak vyrazila Příbram, ale Čočišvili za dlouhým míčem včas vyběhl a dokázal jej odkopnout.
     
    43
    Následnou akci Příbrami pak zastavuje ofsajd.
     
    44
    Jeden z hostů si nyní skvěle odstavil hned dva soupeře na levé straně, z hranice vápna napřáhl ke tvrdé střele, ale Kočí jí dokázal vyrazit mimo tři tyče!
     
    45
    V samém závěru poločasu si na druhé straně vyskočil na zadní tyči na ostrý centr Antwi, ale hlavičkoval vysoko nad branku.
     
    45+1
    Penalta pro Příbram!
     
    45+1
    Jeden z domácích borců se dostal za obranu, vracející se bek jej strhl k zemi a rozhodčímu nezbylo nic jiného, než ukázat na penaltový puntík!
     
    45+2
    Příbram právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky! K penaltě se postavil ZORAN DANOSKI, který si počkal na pohyb brankáře a poté poslal míč doprostřed branky, zatímco Čočišvili skončil doprava – 2:0!
    45+2. DANOSKI - 2:0
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:04.
     
    Úvodní poločas je za námi. Domácí zatím směřují za ziskem bodů, když se dokázali prosadit hned dvakrát. Uvidíme, s čím Slavie vyrukuje do druhého poločasu. Buďte u něj s námi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází M. Lauricella, přichází Čvančara.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Drozda, přichází Mach.
     
    47
    Domácí hned na úvod druhého poločasu vybojovali faul, a tak hned v úvodních desítkách vteřin budou moci z levé strany hřiště zahrozit.
     
    48
    Domácí z něj sice nezahrozili, ale i nadále pokračují s míčem na svých kopačkách v aktivní hře.
     
    49
    Laxní přístup však umožnil brejk soupeře, po němý z první na pravém okraji vápna centroval přízemní Lauricella, na jeho prudký pas ale nikdo v pruhovaném těsně nedosáhl.
     
    50
    Žlutou kartu dostává Kočí (1.FK Příbram).
     
    51
    Domácí opět vyrazili dopředu a po aktivním přenesení hry doprava se dostali k centru, s ním si ale obrana Slavie dokázala poradit.
     
    52
    A prakticky stejnou situaci na druhé straně zvládla také defenzíva domácích, která taktéž prudký centrovaný míč odvrátila do bezpečí.
     
    53
    Laňka se nyní snažil na pravé straně vápna obejít obránce, což se mu povedlo, ale poté nezaviněně upadl, a míče se dotkl rukou.
     
    55
    Druhý poločas zatím příliš fotbalové krásy nepřináší, oba celky se střídají v nepřesných kombinacích.
     
    56
    Až nyní zahrozil se svou střelou z dálky jeden z hostujících fotbalistů, který pořádně vylekal Kočího, ovšem branku netrefil.
     
    57
    A další akci hostujícího výběru zastavil útočný faul.
     
    58
    O chvíli později nejprve obrana Příbrami odvrátila dva prudké centry, poté se jeden z hostů opět na hranici vápna provinil útočným faulem.
     
    59
    Právě faulovaný hráč zůstal poté ležet chvíli v bolestech na zemi, brzy se však postavil na nohy a může ve hře pokračovat.
     
    61
    Hodina hracího času je za námi, domácí stále drží dvougólový náskok a jsou na nejlepší cestě za ziskem tří bodů.
     
    62
    Rohový kop pro domácí Příbram.
     
    63
    Z něj se výběr v zelených dresech k šanci nedostal, centr na přední tyči nadvakrát odvrátila připravená obrana soupeře.
     
    64
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Havrda, přichází A. Lauricella.
     
    65
    Hosté jsou v posledních minutách aktivnější směrem dopředu, snaží se diktovat tempo hry, ale urputnou obranou soupeře se prokousávají jen stěží.
     
    66
    Navíc nyní sešívané barvy zastavil opět útočný faul, zejména ve druhém poločasu končí spoustu akcí hostů zbytečnými nedovolenými zákroky.
     
    67
    Tentokrát už vypadala akce na hranici vápna domácích mnohem nadějněji, jenže slávisté ji celou překombinovali a obrana Příbrami se stihl zformovat zpět.
     
    68
    Jeden z hostujících hráčů zůstal v hodně nefotbalové pozici ležet na středu útočné poloviny a z jeho grimasy je jasné, že se nejedná o nic příjemného.
     
    69
    Hostující borec se stále nezvedá a stále leží na zemi, nad jeho dalším pokračováním ve hře visí otazník.
     
    70
    Fotbalista Slavie odkráčel za postranní čáru a do hry se podle všeho mohl vrátit.
     
    72
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak pozor, z ničeho nic je sníženo! Po pohledné akci se Vejvar dostal na pravé straně prudkému centru, který si našel z druhé vlny neobsazený TOMÁŠ ČVANČARA a z voleje jej nasměroval přesně ke vzdálenější tyči – 2:1!
    72. ČVANČARA - 2:1
     
    73
    Hosté najednou ožili a je jich plné hřiště, více než čtvrthodiny před koncem nejsou daleko od bodového zisku.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Vávra, přichází Hloušek.
     
    76
    Do konce zbývá bez nastaveného času už jen čtvrthodina hry, hosté se však nyní sami opět připravili po útočném faulu o další šanci.
     
    77
    O chvíli později ale sešívaní na pravé straně hřiště po pro změnu obranném faulu vybojovali volný přímý kop, z něj ale zahrozit nedokázali.
     
    78
    Do protiútoku se obratem vydala také Příbram, centr z levé strany byl sražen na další rohový kop.
     
    79
    Rohový kop žádnou nebezpečnou situaci opět nepřinesl, ale domácí fotbalisté zůstanou v kombinaci na polovině svého soupeře.
     
    80
    Rohový kop nyní rozehraje z levé strany také hostující Slavie.
     
    81
    Ale i její roh dopadl velmi podobně jako ten příbramský před malou chvílí, míč skončil mimo pokutové území.
     
    82
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jelínek, přichází Lukavský.
     
    82
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Januška, přichází Polidar.
     
    82
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Laňka, přichází Belej.
     
    83
    Hra je pro zranění jednoho z hráčů opět přerušena, za malou chvíli však bude pokračovat – nejedná se o nic vážného.
     
    84
    Slávisté se po delší době propracovali ke střele, Kočí ale zasahovat nemusel, protože rána soupeře se mezi tyče jeho svatyně nevešla.
     
    85
    Pátý rohový kop pro Slavii v zápase.
     
    86
    Centr směřující na přední tyč nebyl vůbec špatný, ze závaru ale vyšli vítězně domácí fotbalisté, kteří míč nekompromisně odvrátili,
     
    87
    Další dvě akce vzápětí předvedli domácí. V té první nejprve střídající Lukavský pálil křižně jen do spoluhráče, tu druhou poté zastavil ofsajd.
     
    88
    Slávisté už nemají příliš mnoho času na vytoužené vyrovnání, hosté už musejí všechny své síly vrhnout do útoku.
     
    89
    Lukavský byl nyní navíc na levém okraji vápna faulován, Příbram bude mít další nadějnou možnost k ohrožení branky a s rozehrávkou rozhodně pospíchat nebude.
     
    90
    Danoski zkusil zaútočit na hattrick, když míč kolem dvoučlenné zdi zatočil na branku, nicméně mířil jen přesně do rukavic připraveného brankáře Čočišviliho.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Danoski (1.FK Příbram).
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty, přičemž Slavie vybojovala asi poslední standardní situaci, ze které bude mít šanci ohrozit branku.
     
    90+2
    Pro centrovaný míč si došel rychlým výběhem brankář Kočí, a Příbram už tento výsledek jistojistě udrží.
     
    90+2
    Navíc mohla přijít ještě jedna trefa! Danoski skvěle mezi dvěma beky dloubl míč na Lukavského, který byl úplně sám na malém vápně, ale z voleje branku úplně minul!
     
    90+3
    Hra nakonec stále ještě běží a hosté mají stále malou naději na vyrovnání, na útočné polovině se ale nemohou usadit.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Slavii se nakonec podařilo ve druhé půli gólem utkání zdramatizovat a na výhru to tak v Příbrami nestačilo. Ta si naopak připisuje třetí výhru v sezóně a posouvá se tabulkou směrem vzhůru.

    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek dne. U sledování dalších online přenosů na počtenou. (14:54:30)

    Daniel Kinc


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 27. Danoski, 45+2. Danoski (pen.) – 72. Čvančara

    Karty:   50. Kočí (PRI), 90. Danoski (PRI)


    FK Příbram: Kočí – Hron (C), Jelínek (82. Lukavský), Šíma, Vávra (75. Hloušek), Tarczal, Ric, Danoski, Laňka (82. Belej), Januška (82. Polidar), Antwi.
    Náhradníci: Melichar – Hloušek, Lukavský, Polidar, Belej.

    SK Slavia Praha: Čočišvili – Drozda (46. Mach), Stropek, Vejvar, M. Lauricella (46. Čvančara), Badocha, Kovařík, Havrda (64. A. Lauricella), Bjeloš (32. Stehno), Bucha (C), Nabiyev.
    Náhradníci: Lisa – Mach, Freit, A. Lauricella, Čvančara, Stehno.

    Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Kubec.

    Diváci: 60
    thejrc.org