Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.)
Tisková konference HC Sparta Praha (kon.) | Tisková konference HC ZUBR Přerov (kon.)
konec
Tisková konference HC ZUBR Přerov

Pondělí 04.09.2017, 14:00Tiskové konference
     
    To je od nás pro dnešek vše. Doufáme, že jste se změnami spokojení a těšíte se na začátek nové sezóny. Přeji vám hezký zbytek dne. (14:29:58)
     
    HRÁČSKÝ KÁDR HC ZUBR PŘEROV PRO SEZÓNU 2017/2018

    Trenéři: Kamil Přecechtěl, Petr Dočkal
    Trenér brankářů: Martin Vojtek

    Brankáři:
    Juraj Šimboch
    Lukáš Klimeš
    Daniel Huf

    Obránci:

    Jiří Běhal
    Jakub Ferenc
    Michal Furch
    Daniel Gazda
    Lukáš Chmelíř
    Ľubomír Malina
    Martin Novotný
    Radomír Pala („A“)
    Tomáš Valenta
    Mikuláš Zbořil

    Útočníci:

    Jan Berger
    Filip Dvořák
    Tomáš Fořt
    Jiří Goiš
    Gregor Koblar
    Lubomír Kovařík
    Matouš Kratochvíl
    Šimon Kratochvíl
    Jakub Navrátil
    Karel Plášek („A“)
    Milan Procházka
    Roman Pšurný
    Tomáš Sýkora („C“)
    Jakub Šlahař
    Pavel Tomaník
    Jan Václavek
     
    NOVINKY

    Interaktivní zpravodaje

    HC ZUBR Přerov přichází s novinkou v bulletinech. K dispozici budou jak klasické, papírové verze, tak i nové, digitální. V MEO aréně budou na označených místech QR kódy. Po jejich oskenování se zobrazí digitální forma rovnou v mobilu uživatele.

    Dobíjecí permanentky

    Další novinkou je změna permanentek. Ty nově budou v plastové formě a budou obnovitelné na nový ročník. Fanoušci tak nebudou muset čekat na zdlouhavou směnu, ale ihned po dobití se obnoví jejich platnost.

    Nová bezpečnost a návštěvní řád

    V souvislosti s bezpečnostním seminářem při organizování hokejových utkání dojde na pár změn. Jednou z nich je nový návštěvní řád MEO Arény, který se nachází u hlavního vchodu na stadion a je dostupný taktéž na oficiálním webu. Bezpečnost na stadionu bude navíc zajišťovat nová bezpečnostní agentura.

    Růžová jízda vol. 2

    K sportovním klubům neodmyslitelně patří také charita. Před minulým rokem se zalíbil nápad na odehrání zápasů v růžových dresech. Na to se mohou fanoušci těšit i v letošní sezóně. Po utkání proběhne dražba dresů, jejichž originalita bude zaručena certifikátem pravosti. Výtěžek z akce poputuje pro regionální organizaci.
     
    Tisková konference právě skončila. My pro vás však ještě připravujeme shrnutí toho nejdůležitějšího.
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer) – na otázku ozvučení: „Těžko říci, kdy k tomu dojde. Výběrové řízení si řídí majitel stadionu – město Přerov. Firmy jsou přihlášeny a nyní se řeší cena a nabídka. Není ovšem vůbec jisté, kdy se to povede. Chtěli bychom, aby to maximálně na novou sezónu bylo hotovo."
     
    Nyní přicházejí otázky od novinářů.
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer): „Těšíme se na nová utkání proti Karlovým Varům, Vsetínu a tak dále."
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer):„V rámci prvního utkání vystoupí i kapela před utkáním a doufáme, že se nám podaří i cenově zvýhodnit pivo. Záleží nám na tom, aby fanoušci byli spokojení."
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer): „Samozřejmě se budeme podílet i na charitativních akcích. Například november či projekt Srdce ZUBRA. Zubři tak opět odehrají utkání v růžových dresech, které poté půjdou do dražby."
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer): „Došlo ke smlouvě s novou bezpečnostní agenturou. Myslíme si, že novinky v bezpečnosti jsou možná trochu přehnané. My tak kontrolu o něco odlehčíme, ale stále nám na bezpečnosti samozřejmě hodně závisí."
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer): „Rozhodli jsme se zpoplatnit streamy z utkání na tvcom. Nyní jednáme na omezeném počtu zhlédnutí zdarma pro permanentkáře (zhruba dvě utkání)."
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer): „Změny přijdou i v online prodeji vstupenek, které byly dle čísel dobrým krokem. 33% vstupenek a zhruba 35% permanentek bylo pořízeno přes internet. S tím souvislí i novinka s permanentkami, které nově nemusí zákazníci vyhazovat, ale mohou je dobít na další sezónu."
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer):
    „Snažíme se dělat hokej pro fanoušky, přijali jsme nové redaktory, kteří se starají například o youtube kanál. Další novinkou je například QR kód, který po načtení zobrazí buletin. Papírové však také zůstanou.
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer):
    „Chtěli bychom vyměnit ozvučení, které je doslova tragické. Ve výběrovém řízení jsou nyní tyto aspekty ke zlepšení: ozvučení, LED obrazovka a zvýšení plexiskel."
     
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer): „Budeme pracovat s rozpočtem stejným jako minulý rok. Již nyní se podařilo získat 99% financí. To ale neznamená, že se nebudeme snažit získat ještě více partnerů."
     
    Tomáš Sýkora (kapitán A-týmu): „Jsme rádi, že trenér je stejně jako my spokojen s výsledky v přípravě, které nás motivují k lepším a lepším výkonům. Parta v kabině je výborná, na tom jsme si tady vždy zakládali. Ve čtvrtek jsme si byli posedět, řekli si s klukama co je potřeba a jak budeme bojovat o vytoužené play-off. Doufáme, že se to bude dařit, a že se budeme bavit hokejem. A nejen my, ale také fanoušci."
     
    Tomáš Sýkora (kapitán A-týmu): „Těšíme se na začátek zápasy, jsme velmi motivovaní a velmi se těšíme na utkání s Prostějovem. Jsme velmi namotivovaní a doufáme, že fanoušky potěšíme."
     
    Pavel Hanák (sportovní manažer): „Na úvod sezóny se do kádru Zlína podívá Matouš Kratochvíl a Jakub Ferenc. Je to dobré, že kluci vidí, že mají šanci se dostat i do extraligy."
     
    Kamil Přecechtěl (trenér A-týmu): „Zápasy se Zlínem, Slavií i Znojmem byly výborné a doufáme, že tak budeme hrát i v sezóně."
     
    Kamil Přecechtěl (trenér A-týmu): „Zítra nás čeká poslední přípravné utkání. Myslím si, že jsme je zvládli velmi dobře. Potvrdilo se, že v Přerově se bojuje jak v lize, tak i v přípravě. To jste mohli vidět i na ZUBR Cupu, jenž se velmi povedl. Byla vidět obrovská kvalita a fanoušci se rozhodně nenudili."
     
    Kamil Přecechtěl (trenér A-týmu): „Chceme předvádět hezký hokej pro fanoušky. Myslím si, že soutěž bude velmi vyrovnaná. I díky omezení počtu hráčů, kteří mohou nastoupit. Bude to tak mnohem složitější, i například na zranění. Hodně týmů hodně investovala a očekávám, že kvalita bude celkově větší než minulou sezónu."
     
    Kamil Přecechtěl (trenér A-týmu): „V pátek jsme uzavřeli nominaci a myslím si, že ten kádr, který jsme složili, je kvalitní. Věříme, že se nám podaří protlačit se do osmého místa a odehrát zápasy v play-off.
     
    Kamil Přecechtěl (trenér A-týmu): „Při přípravě jsme zkoušeli hodně hráčů i se Zlínem. Myslím si, že to byla velmi dobrá věc. Podařilo se nám vytipovat hodně dobrých hráčů a také jich spousta zůstala. Kvalita všech byla velmi slušná a není vyloučena další možná spolupráce."
     
    Kamil Přecechtěl (trenér A-týmu): „Máme za sebou jednu z nejlepších příprav. Šlo to poznat i po nástupu na led, kdy naši hráči fungovali opravdu dobře. Myslíme si, že budeme patřit mezi nejlépe připravené týmy. Jsme také rádi, že se nám vesměs vyhnula zranění. I přes to, že k jednomu přeci jen došlo. To určitě pomůže tomu, že kluci budou sebejistější."
     
    Pavel Hanák (sportovní manažer): „Přišla jak zkušenost, tak i mladá, dravá krev. Slibujeme si od toho hodně a doufáme, že to povede k úspěchu a ke spokojenosti fanoušků."
     
    Změny v kádru ZUBRŮ pro nadcházející sezónu

    Odešli:

    Luboš Horčička
    Jiří Slovák
    Lukáš Vágner
    Jiří Běhal
    Jakub Grof
    Rostislav Šnajnar
    Jan Zahradníček
    Tadeáš Král
    Marek Sikora
    Jakub Ižacký
    Lubomír Kovařík
    Luka Petelin

    Přišli:

    Juraj Šimboch
    Michal Furch
    Daniel Gazda
    Oldřich Horák
    Tomáš Valenta
    Tomáš Fořt
    Štěpán Fryšara
    Jan Václavek
    Gregor Koblar
    Milan Procházka
    Jakub Šlahař
    Jakub Navrátil
     
    Nyní dochází k představení odchodů a příchodů.
     
    Pavel Hanák (sportovní manažer): „Do nové sezóny chceme hrát atraktivní hokej, hlavně pro fanoušky. Samozřejmě chceme vyhrávat. Do play-off postupuje pouze osmička, předkolo se již nehraje. My tak budeme chtít dostat se mezi postupující týmy a potěšit tak naše fanoušky. Doufáme, že nás nebudou opět sužovat zranění. Tak, jako tomu bylo poslední sezóny.
     
    Pavel Hanák (sportovní manažer): „Minulá sezóna pro nás byla podařená. Čtvrtfinále bylo skvělým výsledkem. Nevyhnula se nám však zranění a přišlo i na dlouhodobá zranění, která nás během sezóny přibržďovala. Po novém roce jsme měli špatnou sérii na hostujících stadionech a byli jsme rádi, že jsme se dostali do předkola. Tam jsme porazili konkurenční Prostějov, což nás velmi potěšilo."
     
    Marketingový a obchodní manažer Ing. Ondřej Hnila právě započal tiskovou konferenci. Čeká nás nejen zhodnocení minulé sezóny, ale také představení cílů, soupisky a novinek do té nové.
     
    Účastníci tiskové konference již usedli, čeká se na oficiální zahájení.
    Vše je připraveno, tisková konference za pár okamžiků započne.
     
    Od 14:00 se tak můžeme těšit na definitivní sestavu Zubrů. Buďte tedy s námi, určitě je na co se těšit. Bude zajímavé sledovat, s čím vedení klubu přijde.
     
    Tiskové konference se zúčastní

    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer)
    Pavel Hanák (sportovní manažer)
    Kamil Přecechtěl (trenér A-týmu)
    Tomáš Sýkora (kapitán A-týmu).
     
    Program tiskové konference

    - Představení hráčského kádru Zubrů pro sezónu 2017/2018
    - Marketingové akce klubu
    - Další novinky pro nadcházející sezónu
     
    Dobrý den u onlajn přenosu z tiskové konference klubu HC ZUBR Přerov, kterou tým naplánoval na pondělí od 14:00 ve VIP salónku MEO Arény v Přerově.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    Michal Janoštík

    Aleš Novotný

    HRÁČSKÝ KÁDR HC ZUBR PŘEROV PRO SEZÓNU 2017/2018
    Trenéři: Kamil Přecechtěl, Petr Dočkal
    Trenér brankářů: Martin Vojtek

    Brankáři:
    Juraj Šimboch
    Lukáš Klimeš
    Daniel Huf

    Obránci:

    Jiří Běhal
    Jakub Ferenc
    Michal Furch
    Daniel Gazda
    Lukáš Chmelíř
    Ľubomír Malina
    Martin Novotný
    Radomír Pala („A“)
    Tomáš Valenta
    Mikuláš Zbořil

    Útočníci:

    Jan Berger
    Filip Dvořák
    Tomáš Fořt
    Jiří Goiš
    Gregor Koblar
    Lubomír Kovařík
    Matouš Kratochvíl
    Šimon Kratochvíl
    Jakub Navrátil
    Karel Plášek („A“)
    Milan Procházka
    Roman Pšurný
    Tomáš Sýkora („C“)
    Jakub Šlahař
    Pavel Tomaník
    Jan Václavek
    Změny v kádru ZUBRŮ pro nadcházející sezónu
    Odešli:

    Luboš Horčička
    Jiří Slovák
    Lukáš Vágner
    Jiří Běhal
    Jakub Grof
    Rostislav Šnajnar
    Jan Zahradníček
    Tadeáš Král
    Marek Sikora
    Jakub Ižacký
    Lubomír Kovařík
    Luka Petelin

    Přišli:

    Juraj Šimboch
    Michal Furch
    Daniel Gazda
    Oldřich Horák
    Tomáš Valenta
    Tomáš Fořt
    Štěpán Fryšara
    Jan Václavek
    Gregor Koblar
    Milan Procházka
    Jakub Šlahař
    Jakub Navrátil

    Zůčastní se
    Ing. Ondřej Hnila (marketingový a obchodní manažer)
    Pavel Hanák (sportovní manažer)
    Kamil Přecechtěl (trenér A-týmu)
    Tomáš Sýkora (kapitán A-týmu).
    thejrc.org