Česko – Kolumbie 10:1 (kon.)
konec
Česko
10:1 (4:1, 6:0)
Kolumbie
Čtvrtek 07.09.2017, 11:30 • Nanjing arena • Mistrovství světa v inline hokeji • Čtvrtfinále
Partner:
     
    39:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šebek se uvolnil do středu, měl už dobrou pozici ke střele, ale rozhodl se ještě nahrávat na MICHALA ŠIMA, který bez potíží poslal puk do brány z pravého kruhu. Asistence: Patrik Šebek.
     
    37:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovku Češi využívají bleskově. Opět se prosazuje ALEŠ CHAMRÁD, který se bez okolků opřel do přihrávky na pravém kruhu a Escobar se nestihl přesunout.
     
    37:36
    Češi budou mít přesilovku po faulu Gomeze. Kapitán Strýček se se poté pustil do potyčky a společně s Alvaradem taky putuje na trestnou lavici.
     
    36:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    ALEŠ CHAMRÁD zaklekl, zamířil a o tyčku překonal Escobara! Krásná rána. Asistence: Aleš Přibyl.
     
    35:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace českého týmu. Dvojici Jakubů Bernada a Cika to klape. První jmenovaný přihrával a JAKUB CIK z pravé strany uklízel do prázdné brány. Asistence: Jakub Bernad.
     
    34:12
    Opět střílel Ramirez, tentokrát po přihrávce od Stivena Sancheze a za Langerem zvonila tyč. Kolumbijci nehrají přesilovku vůbec zle.
     
    32:38
    Drobný skončil v brankovišti soupeře a rozhodčí jeho počínání posoudili jako nedovolené bránění brankáři.
     
    31:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka českého týmu. Jakub Cik našel před brankou MARTINA FIALU, který si se střelou počkal, najel si do lepší pozice a zavěsil. Asistence: Jakub Cik.
     
    30:53
    Vyloučení v týmu Kolumbie (Romero – 2 min, vražení na hrazení).
     
    26:12
    Šebek orazítkoval tyč z pravého kruhu! Escobar se jen ohlédl, co že to za ním zvoní.
     
    23:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přesilovku využívají. Po Šebkově přihrávce střílel z vrcholu přesilovkového postavení kapitán PAVEL STRÝČEK a Escobar loví puk z brány. Asistence: Patrik Šebek.
     
    23:20
    Šimo si chtěl také vychutnat kolumbijského brankáře, ale těsně minul. Přesilovkový čtverec českého týmu je teď hodně utažený kolem soupeřovy brány.
     
    22:28
    Vyloučení v týmu Kolumbie (Goméz – 2 min, sekání).
     
    17:45
    Souběžné vyloučení českého a kolumbijského hráče. Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách.
     
    16:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přesilovku zužitkovali prakticky okamžitě. Pověstná dělovka MICHALA ŠIMA opět nalezla využití a Češi odskakují na 4:1. Asistence: Marek Loskot.
     
    16:11
    Vyloučení v týmu Kolumbie (Gomez – 2 min, nedovolené bránění).
     
    15:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naštěstí i přesto odskakují. VÁCLAV KRUDENC vystřelil z pravého kruhu naprosto přesně mezi Escobarovy betony a raduje se z branky. Asistence: Lukáš Cik.
     
    11:36
    Přibyl se neprosadil v tutové šanci! Našel si volný puk před brankářem, udělal si oblouček kolem ležícího gólmana a zakončoval do brány, kde byl jen obránce. Jenže zazvonil na tyč.
     
    09:52
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    Kolumbijci využili přesilovku a snižují na 1:2. Po přihrávce od Alvarada z vrcholu kruhu vystřelil taženou střelou JULIAN RIOS a puk proklouzl za Brabcova záda. Český brankář se trochu diví, kudy že puk prošel. Asistence: Mateo Alvarado.
     
    08:17
    Šimo se podle rozhodčích provinil držením a obdrží menší trest.
     
    05:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to o dvě branky! DAVID SEM se dostal přes obránce a byl v sám před brankou. Buď mu puk sjel, nebo to byl geniální nápad českého hráče, každopádně ten udělal pohyb hokejkou do bekhendu, zatímco puk nechal sklouznout do mezírky mezi betony přesunujícího se brankáře – 2:0! Bez asistence.
     
    03:51
    A první formace předvedla nádhernou akci. Šebek našel prudkou přihrávkou Loskota, který položil puk pro Strýčka do ideální pozice a Escobar musel vytáhnout skvělý zákrok!
     
    02:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi rychle otevírají skóre! Sem na polovině hřiště půjčil puk MARTINU FIALOVI, který se protáhl mezi obránci, před Escobarem si dal puk na forhend a pohodlně jej zasunul za beton kolumbijského brankáře. Asistence: David Sem.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 3. Fiala (Sem), 6. Sem, 16. Krudenc (L. Cik), 17. Šimo (Loskot), 24. Strýček (Šebek), 32. Fiala (J. Cik), 36. Cik (Bernad), 37. Chamrád (Přibyl), 38. Chamrád, 40. Šimo (Šebek) – 10. Rios (Alvarado)


    Česko: Brabec (Langer) – Loskot, Strýček, Šimo, Šebek; J. Cik, Fiala, Bernad, Sem; Přibyl, Chamrád, Krudenc, Gremlica, Drobný, L. Cik
    Kolumbie: Escobar (Lesmes) – Villamizar, Romero, Gomez, J.S. Sanchez, S. Sanchez, Rios, Alvarado, Gonzalez, Andrade, Mendez, Ochoa
    thejrc.org