Jablonec n/N – Děčín 4:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 5:4 (2:0 po s.n.) | Kolín – Nymburk 5:2 (kon.)
Poruba 2011 – Pov. Bystrica 3:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HK 95 Považská Bystrica
Čtvrtek 07.09.2017, 18:00 • RT TORAX ARENA • Přípravné zápasy • Skupina D
Partner:
     
    56:55
    Poruba právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR LUKA vypálil na ose hřiště a nachytal Dzubinu nepozorného. Puk mu prošel mezi betony. Asistence: Jiří Zdeněk a David Zachar.
     
    56:23
    Považská Bystrica právě vstřelila branku!
    Po levém křídle se protáhl do útočné třetiny BRVENÍK a na bránu střílel přes obránce. Hlaváč střelu vůbec neviděl atak mu kotouč prošel k druhé tyči bez povšimnutí. Asistence: Jurásek.
     
    55:24
    Považská Bystrica právě vstřelila branku!
    Jen co se Adam vrátil z trestné lavice, napřahuje PALOVIČ na modré čáře a tvrdou střelou příklepem snižuje porubské vedení.. Asistence: Hrušík.
     
    34:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Spolupráce tří Marků! Po vyhraném buly se na modré napřáhl MAREK KALUŽA a prostřelil vše, co stálo puku v cestě. Dzubina sice poklekl, aby kotouč zachytil na betonech, ale pozdě. Z trestné lavice se do hry vrací Hrušík. Asistence: Marek Slavík a Marek Haas.
     
    34:23
    Poruba právě vstřelila branku!
    Dresler pálil od modré a před brankou tečoval VLADIMÍR LUKA. Z trestné lavice se na střídačku může vrátit Palovič. Asistence: Jan Dresler.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 35. Luka (Dresler), 35. Kaluža (Slavík, Haas), 57. Luka (Zdeněk, Zachar) – 56. Palovič (Hrušík), 57. Brveník (Jurásek)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Hlaváč (Putec) – Kaluža, Janota, Dresler, Popela, Puškár, Adam, Slavík, Grebenyuk – Haas, Zachar, Fojtík – Káňa, Zdeněk, Luka – Ballner, Schwarz, Gelnar – Chomič
    HK 95 Považská Bystrica: Dzubina (Klinčuch) – Koleda, Ninik, Bajanik, Majerčík, Solár, Palovič, Tolokorivnikov, Radionov – Valášek, Drevenčík, Dolinajec, Zlocha, Hrušík, Brveník, Jurášek, Miro, Kožurik

    Rozhodčí: Cabák – Janda T., Janda L.
    thejrc.org