Kroměříž – Val. Meziříčí 5:1 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
5:1 (3:0)
TJ Valašské Meziříčí
Pátek 08.09.2017, 17:00Moravskoslezská fotbalová liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Sudí Nováček právě ukončil zápas Kroměříže s Valašským Meziříčím. Hostům jako kdyby se dnes moc nechtělo. Domácí hráči měli větší nasazení a zcela po zásluze berou tři body z tohoto střetnutí. Kroměříž působila daleko uvolněnějším dojmem. Nejlepším hráčem hostujícího mužstva byl asi Byrtus, ale jinak prostě velká bída z pohledu hostujících hráčů. (18:47:38)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Hostujícímu celku dnes vůbec nefunguje útočná fáze a v tom s jakou lehkostí hrají oba celky, je velký rozdíl.
     
    88
    Je to úplně jasné. Tohle utkání se již dohrává, především Kroměříž nehraje už ani moc naplno. Ostatně, to se i dá pochopit.
     
    86
    V Kroměříži se již rozběhla asi poslední pětiminutovka celého zápasu. Sudí Nováček zřejmě nebude mít důvod k tomu, aby prodloužil tento zápas, protože hra celkem plyne bez větších přerušení.
     
    84
    Kofroň (SK HS Kroměříž) se do hry dnes zapojuje především svýma nohama. Ale nikoliv rukama. Hostující mužstvo těch velkých šancí moc nemělo.
     
    84
    Hostující mužstvo působí dnes hodně odevzdaným dojmem. Z hostujících hráčů je aktivní především Byrtus, ale to je na jakýkoliv bodový zisk z trávníku Kroměříže málo.
     
    83
    V posledních minutách jako kdyby utkání ztratilo náboj. Domácí celek kontroluje hru a vypadá to, že Kroměříž zapíše tři body do tabulky MSFL.
     
    80
    Matoušek hrál s míčem u nohou na pravé straně. Domácí celek sice na pár sekund přišel o balon, ale už opět vhazuje z pravé strany Zavadilem.
     
    79
    Jako kdyby se tohle utkání dohrávalo. Domácí fotbalisté po svém pátém gólu ubrali na tempu. O výhře Kroměříže je rozhodnuto.
     
    79
    Byrtus centroval křížem na zadní tyč, ale tam si pro balon vyskočil Kofroň. Domácí celek poté drží míč na vlastní polovině.
     
    78
    Jeden z domácích hráčů zatahal soupeře za dres po ztrátě míče, což neuniklo pozornosti sudího Nováčka. Hostující fotbalisté budou kopat standardní situaci Byrtusem.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Cupák (SK HS Kroměříž).
     
    78
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Vrána, přichází Žilinský.
     
    78
    Kofroň rozehrál křížem po zemi na levou stranu. Domácí celek poté tvořil hru na vlastní polovině Matouškem.
     
    77
    Domácí kombinace na levé straně nakonec nebyla přesná. A tak soupeř kontroval přes pravou stranu. Tam si jeden z hostů navedl míč na levou stranu, ale vše zakončil pokusem mimo branku Kroměříže.
     
    77
    Krhun si řekl o balon na pravé straně. Poté domácí celek uklidnil hru kombinací na polovině hřiště.
     
    76
    Při rychlém brejku hostujícího celku po pravé straně chtěl jeden z hráčů hostů překvapit Kofroně lobem z poloviny hrací plochy, ale výsledkem byla střela hodně mimo branku domácího celku.
     
    76
    Obranný zákrok Vrány znamená, že budeme svědky dalšího rohového kopu domácích z pravé strany.
     
    75
    Následně souhra domácích hráčů na pravé straně vedla k tomu, že sudí Hanáková ukázala, že bude mít Kroměříž roh.
     
    75
    Centr na přední tyč nebyl větším nebezpečím pro hostující hráče. Domácí celek ale zůstane u balonu autovým vhazováním z pravé strany.
     
    74
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Hloch, přichází Stratil.
     
    74
    Jeden z domácích hráčů centroval na zadní tyč, ale tam promáchl jeho spoluhráč. Domácí mužstvo bude pokračovat v tlaku rohovým kopem z pravé strany.
     
    73
    Kovář pomohl svým spoluhráčům na polovině hřiště. Poté drželi míč domácí hráči na levé straně, tam byl jeden z domácích hráčů faulovaný.
     
    72
    Nakonec jednomu z domácích hráčů nevyšla ve finální fázi přihrávka na hrotového útoku. Nicméně, domácí celek se opět dostal k balonu.
     
    72
    Malý vystoupil z hostující obrany, ale domácí celek nadále v naprostém klidu drží balon na polovině hřiště.
     
    71
    Jeden z hostujících hráčů neprodloužil balon na polovině hřiště přesně ,a tak může kombinovat s míčem na vlastních kopačkách domácí mužstvo.
     
    71
    Budín se dotkl balonu na začátku akce domácího celku, poté byl na pravém bekovi aktivní Krhun, ale domácí celek nikam nepospíchá.
     
    70
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku Tak tohle byla naprostá paráda! MARTIN VÝMOLA po několika kličkách dostal míč z pravé strany do sítě lobem přes Kofroně. Je sníženo.
     
    69
    Jeden z hostujících hráčů nepřihrál přesně přes levou stranu. Domácí kontr zahájil svojí rozehrávkou Kofroň.
     
    68
    Domácí mužstvo vhazovalo z pravé strany Kováčem. Poté se jeden z domácích hráčů uvolnil, jeho spoluhráč zakončil na přední tyči vedle pravé tyče.
     
    67
    Následně snad ani nemohl na křižnou přihrávku na levé straně dosáhnout Gregáň. Tohle je balon zcela zdarma pro domácí celek.
     
    67
    Po sérii soubojů na polovině hrací plochy nakonec mohl domácí celek chvilku útočit, ale jednoho z hráčů Kroměříže zradil první dotek s míčem. Hostující tým vhazuje z pravé strany.
     
    66
    Hostující fotbalisté si nerozuměli na pravé straně. Přispěla k tomu dobrá poziční hra domácích hráčů, takže Kofroň může vykopnout balon od své branky.
     
    66
    Jeden z hostů zkusil centr pravou nohou na přední tyč, ale domácí celek se z první ubránil. Poté hru tvoří i nadále hostující mužstvo Byrtusem.
     
    65
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Okleštěk, přichází Budín.
     
    65
    Jeden z hostů centroval pravou nohou na zadní tyč, ale tam trefil nečistě balon jeho spoluhráč. Hosté alespoň budou kopat roh z levé strany.
     
    65
    Protože jeden z domácích hráčů fauloval na vlastní polovině, tak má hostující celek k dispozici dobrou standardní situaci z pravé strany.
     
    64
    Byrtus pokračoval v hostující kombinaci. Valašské Meziříčí sevřelo Kroměříž, ale jeden z domácích hráčů poslal míč alespoň na autové vhazování pro hosty z pravé strany.
     
    63
    Vrána přihrál po levé straně Byrtusovi. Hostující celek kombinoval na polovině hrací plochy. Následně došlo k přenesení hry na pravou stranu.
     
    63
    Silný svedl neúspěšný souboj na pozici útočníka. Poté hostující celek táhne na branku soupeře po levé straně, ale zatím je tady pouze autové vhazování.
     
    62
    Cupák byl součástí domácí rozehrávky, jeden z hostujících hráčů poté presoval, ale balon se vrátil na kopačky Kofroně.
     
    61
    Dva hráči hostujícího celku si narazili balon, ale to byl začátek ztráty Valašského Meziříčí. Domácí mužstvo vhazuje z levé strany.
     
    61
    Jeden z domácích hráčů na levé straně fauloval protihráče zezadu. Hostující fotbalista poté zůstává ležet na hrací ploše, ale vše bude v pořádku a hosté pokračují v jedenácti hráčích na trávníku.
     
    60
    Matoušek a ještě jeden domácí hráči byli na začátku akce domácího celku. Poté ale nezpracoval balon ideálně v útočné fázi Okleštěk.
     
    60
    Okleštěk nahrál po pravé straně, poté byli domácí hráči aktivní na hranici šestnáctky, ale balon se nakonec dostal až ke Kofroňovi.
     
    59
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Elšík, přichází Zavadil.
     
    59
    Repáň se rozhodl pro výkop přes pravou stranu, tam došlo k několika osobním soubojům. Balon se nakonec dostal na kopačky domácích fotbalistů.
     
    58
    Krhut poslal míč autem na hranici vápna, jeden z domácích hráčů poté loboval nad branku hostů. Následovat bude výkop Repáně.
     
    57
    Hloch byl rozehrávačem domácí akce. poté se hrálo na pravé straně, ale zatím uvidíme pouze autové vhazování domácího celku.
     
    57
    Okleštěk posunul míč na Elšíka. Domácímu celku poté nevyšel centr z pravé strany na bližší tyč. Ale Kroměříž alespoň pokračuje autovým vhazováním.
     
    56
    Sudí Nováček viděl faul jednoho z hostujících hráčů zhruba pětadvacet metrů od vlastní branky, k balonu se staví dva hráči domácího mužstva.
     
    56
    Jeden z hostů rozehrál pravou nohou, mezi penaltou a malým vápnem vyskočil jeho spoluhráč, ale hlavou nezakončil přesně. Repáň tím pádem vykopává od vlastní branky.
     
    55
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Behan, přichází Výmola.
     
    55
    Zřejmě Drozd vybojoval svojí aktivitu na levém křídle rohový kop pro hostující celek. Ale celkem dlouho trvá než Valašské Meziříčí rozehraje od rohového praporku.
     
    54
    Jeden z domácích hráčů nenašel křížem na pravé straně Krhuta, a tak zápas pokračuje autovým vhazováním hostující mužstva z levé strany.
     
    54
    Domácí akce začala rozehrávkou Matouška. Poté jako kdyby se hostujícímu mužstvu moc nechtělo.
     
    54
    Domácí celek si pokryl zřejmě Šuláka na levé straně a to byl začátek konce pro hostující mužstvo.
     
    53
    Krhut přihrál po pravé straně, poté mu spoluhráč vrátil balon, jeden z domácích hráčů spadl na zem, ale penalta se nepískala.
     
    53
    Hra se přenesla na pravou stranu, ale hostujícímu celku nadále vůbec nefunguje útočné fáze, takže útočí domácí mužstvo.
     
    52
    Jeden z hostů nakopl míč křížem na levou stranu, ale Vrána s Drozdem se neprosadili. I tak hosté drží míč nadále na svých kopačkách.
     
    51
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Zřejmě Kebísek se sice vysunul při rozehrávce domácích. Jenže následoval míč na pravou stranu a tam JAN SILNÝ snadno přeloboval Repáně.
     
    51
    Repáň rozehrál křížem na pravou stranu, ale hostující celek ukázal, jak špatný dnes je v útočné fázi. Domácí mužstvo vhazuje z levé strany.
     
    50
    Domácí fotbalisté se prezentovali dobrým presinkem proti rozehrávce hostů. Poté se o balon přihlásil na levé straně Gregáň, jenže právě on byl autorem hostující ztráty.
     
    49
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Jeden z domácích hráčů si seběhl na pravou stranu, Repáň mu dobře zmenšil úhel, ale poté MARTIN BLANÁŘ zakončil z levé strany do prázdné branky hostů.
     
    48
    Krhut vhazoval pod sebe na Matouška. Poté právě Krhut vyskočil v souboji na pravé straně, ale domácí celek zatím nevystřelil na branku hostů.
     
    48
    Krhut se nabídl na pravé straně, hostující celek se poté nemohl dostat k balonu. Kroměříž má k dispozici autové vhazování.
     
    47
    Vrána presoval bez úspěchu. Poté měl ale Repáň poměrně velké problémy, a tak budou domácí hráči tvořit hru.
     
    47
    Po faulu na Šuláka poslal Byrtus míč z levé strany do vápna domácích. Ale ti se bez problémů ubránili.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V prvním poločase se již nic nestane. Domácí celek vede díky penaltě a dvěma gólům ze hry 3:0. Vede zcela zaslouženě. Hostující mužstvo si nevypracovalo žádnou větší příležitost a v útočné fázi prostě neexistuje. Je to zkrátka z pohledu hostů velice chabé směrem dopředu a pokud se nestane nic ojedinělého, tak by měla Kroměříž dnes vyhrát.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Repáň ještě vykopl míč pravou nohou na levou stranu.
     
    45
    Silný presoval rozehrávku pravého beka hostů. Poté se balonu dotkl Gebert, ale hostující celek se zatím nedostal s míčem na polovinu domácích.
     
    44
    Domácí obrana si pokryla protihráče na zadní tyči. Poté přišel ještě jeden balon do vápna, ale Kofroň pouze sledoval hru.
     
    44
    Jeden z domácích hráčů na pravé straně ještě skluzem odehrál míč do autu, a tak budou hosté pouze vhazovat z levé strany.
     
    44
    Repáň rozehrál přes pravou stranu. Jeden z domácích hráčů chtěl zrychlit hru, ale jeho spoluhráč na míč nedosáhl.
     
    43
    Jeden z hostujících hráčů se po levé straně dostal s míčem do vápna, ale jeho zakončení levou nohou šlo mimo tři tyče domácí branky.
     
    43
    Domácí celek tvořil hru na pravé straně. Ale nakonec se jakožto špatné řešení ukázalo přenesení hry na levé křídlo.
     
    42
    Hostující celek podržel balon na vlastní polovině, ale poté hostům nevyšla kombinace přes pravou stranu, kde kooperoval Behan.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Byrtus (TJ Valašské Meziříčí).
     
    41
    Celkem snadno se domácí celek dostal k balonu, jenže jeden z domácích hráčů nakonec fauloval na vlastní polovině a hostující mužstvo bude mít zajímavou standardní situaci z levé strany.
     
    41
    Domácí brankář přihrál křížem na pravou stranu svojí levou nohou, tam ale došlo k útočnému faulu domácího celku.
     
    40
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Bělíček, přichází Gregáň.
     
    40
    Kebísek poslal míč vhazováním po pravé straně. Jeden z hostujících hráčů poté v duchu frustrace podrazil protihráče po ztrátě míče.
     
    39
    Sotva, co se hostující celek dostal k balonu, tak jej ještě na vlastní polovině ztratil. Takže Valašské Meziříčí se musí bránit kombinaci domácího celku po levé straně.
     
    39
    Domácí celek celkem neměl klid na svojí kombinaci na polovině hrací plochy. Ale hrál přesně to, co potřeboval. U míče byl na levém křídle Jeleček.
     
    38
    Byrtus fauloval, sudí Nováček poté domlouvá hostujícímu fotbalistovi, kartu ovšem hostující sedmička zřejmě nedostane.
     
    38
    Kebísek si seběhl pro balon na vlastní polovinu, poté ovšem útočí domácí celek po levém křídle.
    37. SILNÝ - 3:0
     
    37
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Domácí celek držel míč v poklidu na vlastní polovině. Poté jeden z domácích hráčů centroval z levé strany na zadní tyč. Tam jeho spoluhráč JAN SILNÝ zakončil křížem po zemi k pravé tyči.
     
    36
    Jeden z hostujících hráčů byl nedůrazný dvacet metrů od domácí branky. Jenže jeho protihráč poté pokazil křižnou přihrávku ze středu na pravou stranu.
     
    36
    Hostující obrana si pohlídala útok soupeře po pravé straně. Jeden z domácích fotbalistů ale fauloval na polovině hrací plochy, a tak můžou hosté rozehrát přes levou stranu.
     
    35
    Jeden z hostujících hráčů vhazoval z levé strany, ale poté nepředvedli hráči Valašského Meziříčí v útočné fázi vůbec nic. Soupeř tím pádem vhazuje z pravé strany.
     
    35
    Jeden z domácích hráčů se dopustil faulu na polovině hrací plochy, a tak soupeř kombinoval také s Malým na polovině domácího celku.
     
    34
    Dva hráči domácích si vyměnili balon na pravé straně, poté jednomu z hráčů Kroměříže utekl balon.
     
    34
    Jeden z domácích hráčů padl na přední tyči při rohu z levé strany, ale penalta se pískat nebude.
     
    33
    Hostující celek se chtěl prosadit po levé straně, ale Kofroň byl bez práce. Domácím poté vyšla přechodová fáze. Pokus jednoho z domácích hráčů ze střední vzdálenosti byl sražený na roh z levé strany.
     
    32
    Jeden z domácích hráčů lízl balon kopačkou na přední tyči, Repáň bez problémů chytil balon. Právě hostující brankář stojí na začátku akce svého celku a drží míč.
     
    32
    Na programu dne byla další rozehrávka Repáně pravou nohou, Kebísek na pravé straně prodloužil balon do země Nikoho, a tak útočí domácí celek po levé straně.
     
    31
    Viděli jsme rozehrávku Repáně pravou nohou, ale byl to Silný, kdo pokračoval s míčem u nohou. Silný byl rychlý na levém křídle, ale nakonec mu utekl balon za hostující branku.
     
    31
    Jeden z domácích hráčů nechal propadnout balon na svého spoluhráče. Poté ale Kroměříži nefungovala finální fáze.
     
    30
    Jeden z hostujících hráčů poslal balon na levou stranu, poté jeho spoluhráč zakončil mimo tři tyče, takže Kofroň vykopává.
     
    30
    Hloch nahrál dozadu na Kofroně. Hosté nepresovali rozehrávku domácího brankáře. Nakonec jeden z domácích hráčů zapsal útočný faul svého celku.
     
    29
    Rozehrávka Repáně neměla délku, a tak mohli domácí fotbalisté zapojit do své kombinace Kofroně.
     
    29
    Domácí celek rozehrál nakrátko, poté poslal míč mimo šestnáctku jeden z hostů na přední tyč. Hostující kontr začíná od Repáně.
     
    28
    Jeden z domácích hráčů centroval z pravé strany, jeho centr byl zablokovaný na roh.
     
    28
    Kroměříž vhazovala z pravé strany z vlastní poloviny, ale hosté byli aktivní v obraně, nicméně jeden z hostů ztratil balon ve finální fázi akce Valašského Meziříčí.
     
    27
    Jeden z domácích hráčů ztratil míč na pravé straně. Hosté kontrovali přes levou stranu, ale zatím k zakončení na branku Kofroně nedošlo.
     
    27
    Hloch s klidem zkusil křižnou přihrávku, poté na balon nedosáhl na levé straně Blanař. Repáň bude vykopávat.
     
    26
    Žlutou kartu dostává Jurča (TJ Valašské Meziříčí).
     
    26
    Jeden z hostujících hráčů fauloval zezadu útočníka soupeře. Domácí celek má na rozehrávku standardní situace hodně času.
     
    26
    Hra byla přerušena, tak trvalo dlouho než Kebísek vhodil míč do hry z pravé strany, poté hostující celek neexistoval v útočné fázi.
     
    25
    Žlutou kartu dostává Bělíček (TJ Valašské Meziříčí).
     
    25
    Hostům nevyšla souhra přes Kebíska na pravém křídle, jenže to samé platilo o snaze domácích při vysunutí hrotového útočníka.
     
    24
    Jeden z domácích hráčů špatně odhadl odskok balonu na polovině hrací plochy, a tak může hru tvořit hostující celek.
     
    24
    Repáň rozehrál hostující akci, poté přerušil sudí Nováček hru pro faul jednoho z domácích hráčů na polovině Kroměříže.
     
    23
    Byrtusova snaha o centr pravou nohou na zadní tyč byla zbytečná. Při brejku domácích zablokovala hostující obrana pokus jednoho z hráčů Kroměříže z šestnácti metrů.
     
    23
    Hostující celek pochopitelně rozehrál z poloviny hrací plochy, ale i díky Hlochovi zatím hosté neudeřili.
    22. - - 2:0
     
    22
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ OKLEŠTĚK dostal hodně místa na zakončení křížem levou nohou po zemi k pravé tyči. Repáň podruhé inkasuje.
     
    21
    Sledovali jsme přizemní centr jednoho z domácích hráčů z levé strany, ale balon pouze proletěl hostujícím vápnem. Hra pokračovala poté faulem jednoho z hostů na vlastní polovině.
     
    20
    Hostující mužstvo útočilo na branku soupeře po levé straně, zatím ale hosté pouze vhazují zhruba z poloviny hrací plochy.
     
    20
    Jurča byl aktivní při akci hostů, poté nevyšla domácím spolupráce přes útočníka. Takže snadná práce pro Repáně.
     
    19
    Domácí celek nikam nepospíchal při své rozehrávce. K míči se dostal svýma nohama Hloch.
    18. SILNÝ - 1:0
     
    18
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    JAN SILNÝ proměňuje penaltu s přehledem doprostřed hostující branky, Repáň šel ze svého pohledu na levou stranu.
     
    17
    Penalta pro domácí! Domácím fotbalistům vyšlo krásně zrychlení hry a je z toho pokutový kop. Repáň fauloval soupeře a navíc dostává kartu.
     
    16
    Jeden z domácích hráčů se na pravé straně obtočil kolem soupeře, ale poté jsme viděli slabé zakončení doprostřed branky, kde Repáň zapsal jednoduchý zákrok.
     
    16
    Jeden z hostujících hráčů se provinil faulem zezadu na vlastní polovině. Domácí celek má k dispozici standardní situaci.
     
    15
    Zřejmě Jurča poslal míč z pravé strany do šestnáctky, ale tam nebylo zakončení jednoho z hostů ze záklonu přesné.
     
    15
    Po centru Hlocha zakončil jeden z domácích hráčů hlavou do míst, kde stál Repáň. Hosté poté útočí po pravé straně Kebískem.
     
    14
    Další balon směřující na zadní tyč, i poté bude následovat rohový kop domácích.
     
    14
    Blanař centroval z levé strany na zadní tyč, tam vyskočil jeho spoluhráč, ale k zakončení hlavou nedošlo. Domácí celek pokračuje rohem z pravé strany.
     
    13
    Byrtusova pravá noha centrovala na penaltu, ale tam nezakončil nikdo z hostujících fotbalistů. I tak ovšem Valašské Meziříčí zůstává u míče.
     
    12
    Přes Kebíska na pravé straně nevedla cesta k ohrožení domácí branky. Poté ještě musela Kroměříž zapnout v defenzivě až jeden z hostujících hráčů byl faulovaný podle sudího Nováčka.
     
    12
    Jeden z hostujících hráčů prodloužil míč spoluhráči. Poté hráli s míčem u nohou hosté, ale zatím se domácí celek brání aktivně.
     
    11
    Repáň se chopil rozehrávky hostujícího celku. Domácí mužstvo nepresovalo. Poté vyhrál jeden z domácích hráčů hlavičkový souboj na polovině hrací plochy.
     
    10
    Levá noha Jelečka centrovala na malé vápno, poté ještě přišel jeden míč z pravé strany do ohně, ale Repáň pouze dirigoval hostující hráče.
     
    9
    Pravý bek domácích si pomohl přihrávkou dozadu na Kofroně. Poté domácím fotbalistům nevyšel útok po levé straně. I tak by měl Jeleček rozehrávat roh.
     
    9
    Levá noha Kofroně dostala míč na levou stranu, tam domácí celek vhazoval Jelečkem. Poté ale je na tahu soupeř.
     
    8
    Rohový kop hostů z levé strany letěl na zadní tyč, ale Kofroň nemusel zasahovat. Práce od domácího brankáře začíná útok Kroměříže.
     
    8
    Hostující celek zvolil postupný útok po levé straně, nakonec pravý bek domácího celku dobře bránil. I tak by mělo mít Valašské Meziříčí alespoň roh.
     
    7
    Domácí celek atakoval rozehrávku hostů, Repáň si zahrál nohama. Poté jsou na balonu hostující fotbalisté na levém křídle.
     
    7
    Nic zásadního se nestalo. Poté si Repáň dal hodně na čas s výkopem od vlastní branky. Nakonec poslal hostující brankář míč na polovinu domácích.
     
    6
    Domácí celek kombinoval na polovině hrací plochy, poté se hrálo na levé straně, následovat by měl roh Kroměříže.
     
    5
    Kebísek vhazoval z pravé strany, ale domácí celek se snadno dostal k míči. Hostující obrana si poté poradila s centrem jednoho z hráčů soupeře.
     
    5
    Jeden z domácích hráčů si pohlídal presujícího Silného. Poté viděl sudí Nováček faul domácího fotbalisty zhruba na polovině hrací plochy.
     
    4
    Kebísek na pravé straně neobešel protihráče, a tak mají domácí fotbalisté k dispozici autové vhazovaní z levé strany z vlastní poloviny.
     
    4
    Jeden z domácích beků odvrátil z první centr z pravé strany na přední tyči. Poté bude jeho soupeř vhazovat.
     
    3
    Balon šel zhruba na polovinu hrací plochy, tak se k míči dostali hostující hráči, těžiště hry je momentálně na polovině hostů.
     
    3
    Silný na levém křídle měl k balonu daleko, a tak bude Repáň vykopávat od vlastní branky.
     
    2
    Domácí mužstvo neuspělo při krátkém útoku po pravé straně, následně hostující celek vhazoval, ale prakticky vzápětí došlo ke ztrátě Valašského Meziříčí.
     
    2
    Repáň vykopl míč pravou nohou na levou stranu, ale tam jeho spoluhráči ztratili míč. Domácí celek bude tím pádem vhazovat.
     
    1
    Jeden z domácích hráčů centroval z levé strany na penaltu, ale tam jeho spoluhráč trefil uprostřed branky stojícího Repáně.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK HS Kroměříž: Kofroň – Hloch, Cupák, Blanař, Okleštěk, Silný, T. Matoušek (C), M. Kovář, Krhut, Jeleček, Elšík
    Náhradníci: Trochta – Stratil, Neubert, Budín, Zavadil

    TJ Valašské Meziříčí: Repáň – Behan, Vrána, Gebert, Byrtus, F. Drozd, Malý (C), Jurča, Kebísek, Bělíček, Šulák
    Náhradníci: Michut – Žilinský, Wludyka, Výmola, Gregáň, Václavek

    Rozhodčí: Nováček – Sedláček, Hanáková.
     
    Zápas šestého kola MSFL mezi Kroměříží a Valašským Meziříčím bude jako hlavní rozhodčí rozhodovat Ivo Nováček. Jeho prvním asistentem bude Tomáš Sedláček, role třetího rozhodčího se zhostí Gabriela Hanáková. Delegátem FAČR je jmenovaný František Mužík.
     
    Hosté mají zatím odehrané čtyři zápasy a pouze v prvním kole s Vyškovem prohráli venku těsně 1:2. Od té doby ovšem neztratili ani bod a v tabulce MSFL jsou před dnešním mačem čtvrtí se ziskem devíti bodů. Naposledy dobrou formu outsidera dnešního střetnutí odnesla Líšeň. Valašské Meziříčí zvítězilo v domácím prostředí 2:0 po gólech Byrtuse a Behana. Zápas byl hraný v hustém dešti po celých devadesát minut hrací doby.
     
    Domácí celek je dnes podle sázkových kanceláří favoritem. Horácká Slavia z pěti odehraných zápasů MSFL prohrála pouze jednou, na svém kontě má dvanáct bodů a nachází se tím pádem na třetím místě v tabulce soutěže. Pouze Vyškov góly Brozoviče a Krejčího porazil Kroměříž v tomto ročníku třetí nejvyšší české fotbalové soutěže.

    Nejlepším střelcem domácího mužstva je Silný s pěti přesnými zásahy na svém kontě. Kroměříž se představila naposledy vlastním fanouškům 25. srpna, když přestřílela Mohelnici poměrem 3:2.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Muzikář

    Branky: 18. Silný (pen.), 22. Okleštěk, 37. Silný, 49. Blanař, 51. Silný – 70. Výmola

    Karty:   78. Cupák (KRO) – 17. Repáň (VAM), 25. Bělíček (VAM), 26. Jurča (VAM), 41. Byrtus (VAM)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Hloch (74. Stratil), Cupák, Blanař, Okleštěk (65. Budín), Silný, T. Matoušek (C), M. Kovář, Krhut, Jeleček, Elšík (59. Zavadil)
    Náhradníci: Trochta – Stratil, Neubert, Budín, Zavadil

    TJ Valašské Meziříčí: Repáň – Behan (55. Výmola) , Vrána (78. Žilinský), Gebert, Byrtus, F. Drozd, Malý (C), Jurča, Kebísek, Bělíček (40. Gregáň), Šulák
    Náhradníci: Michut – Žilinský, Wludyka, Výmola, Gregáň, Václavek

    Rozhodčí: Nováček – Sedláček, Hanáková
    thejrc.org