Jekatěrinburg – Chabarovsk 8:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Toljatti – Magnitogorsk 3:5 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 2:7 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 3:1 (kon.)
Riga – Barys 0:6 (kon.) | Viťaz – Ufa 2:4 (kon.) | HC Slovan – Nižněkamsk 3:4 (po pr.)
konec
Severstal Čerepovec
2:7 (1:3, 1:2, 0:2)
SKA Petrohrad
Pátek 08.09.2017, 18:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:45 Sergej ŠIROKOV - 2:7
     
    53:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je tu hattrick! SERGEJ ŠIROKOV si najel před branku, dostal přihrávku od Karpova a posílá puk za záda bezmocného Artamkina. Asistence: Maxim Karpov.
    46:44 Ilja KOVALČUK - 2:6
     
    46:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přesilová hra využita, SKA vede již o čtyři branky! Plotnikov přihrál z pravého kruhu pro vhazování zadovkou mezi kruhy na ILJU KOVALČUKA, a ten střílí svou osmou branku v sezoně! Asistence: Sergej Plotnikov, Pavel Dacjuk.
    33:40 Nikolaj PROCHORKIN - 2:5
     
    33:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté vedou znovu o tři branky! Nádhernou akci na jeden dotek zakončoval po přihrávce Guseva NIKOLAJ PROCHORKIN. Asistence: Nikita Gusev, Roman Rukavišnikov.
    32:19 Matěj STRÁNSKÝ - 2:4
     
    32:19
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! Jevsejenkov se pokusil zakončit sám, to se mu ale nepovedlo. Kotouč vlastně jen posunul před branku, kde byl MATĚJ STRÁNSKÝ, a ten ho dostal do branky. Asistence: Alexandr Jevsejenkov, Petr Holík.
    26:09 Sergej ŠIROKOV - 1:4
     
    26:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nápor SKA končí vstřelenou brankou! Obránce Chafizullin našel na pravé straně volného SERGEJE ŠIROKOVA, který nejprve naznačil střelu, stáhl si kotouč a následně ho poslal nechytatelně za Magarilovova záda. Druhý gól Širokova v utkání, 4:1! Asistence: Dinar Chafizullin, Sergej Kalinin.
    14:08 Maxim KARPOV - 1:3
     
    14:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o dvě branky! Kalinin zavezl kotouč do útočné třetiny, přihrál na MAXIMA KARPOVA, který se ještě snažil najít na druhé straně lépe postaveného spoluhráče. Jeho přihrávka ale trefila hůl beka Severstalu Stasenka, od něhož se puk odrazil za záda bezmocného Magarilova. Pro Karpova první gól v letošním ročníku KHL, 3:1 pro SKA! Asistence: Sergej Kalinin.
    07:58 Sergej PLOTNIKOV - 1:2
     
    07:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přesilová hra využita, SKA se vrací do vedení! Dacjuk přihrál za branku na Guseva, ten následně poslal kotouč mezi kruhy, kde stál SERGEJ PLOTNIKOV, a ten překonal rychlou střelou Magarilova podruhé. První branka, ale již šestý bod pro sedmadvacetiletého útočníka SKA! Asistence: Nikita Gusev, Pavel Dacjuk.
    05:13 Petr HOLÍK - 1:1
     
    05:13
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a je srovnáno! Obránce Jakovlev nedokázal vyhodit puk z obranného pásma. Na modré čáry ho zachytil Jevsejenkov, který ho následně poslal na Šesťorkinovovu branku. Jeho pokus ještě nebyl úspěšný, k dorážce se ale dostal PETR HOLÍK, a ten již puk dostal za záda gólmana SKA. Pro českého útočníka první branka, první bod v letošní sezoně, 1:1! Asistence: Alexandr Jevsejenkov.
    04:43 Sergej ŠIROKOV - 0:1
     
    04:43
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre utkání! Karpov poslal kotouč z levé strany směrem mezi kruhy – před Magarilovovu branku, kde si ho našel nikým nepokrytý SERGEJ ŠIROKOV a vstřelil svou šestou branku v sezoně. Asistence: Maxim Karpov.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 6. P. Holík (Jevsejenkov), 33. Stránský (Jevsejenkov, P. Holík) – 5. Širokov (Karpov), 8. S. Plotnikov (N. Gusev, Dacjuk), 15. Karpov (Kalinin), 27. Širokov (Chafizullin, Kalinin), 34. Prochorkin (N. Gusev, Rukavišnikov), 47. Kovalčuk (S. Plotnikov, Dacjuk), 54. Širokov (Karpov)


    Severstal Čerepovec: Magarilov (27. Artamkin) – Jevsejenkov, Stasenko (C), Kudako, Masuhr, Kalašnikov, Višněvskij, Chabarov – Kagarlickij (A), P. Černov, Bumagin – Vovčenko, P. Holík, Stránský – Mons, Karlin, Rybin – Monachov, Ščerbina, Kazakovcev – Kodola.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Koskinen) – Gavrikov, Zub, Chafizullin, Čudinov, J. Jakovlev, Rukavišnikov, Rykov – Kovalčuk (A), Dacjuk (C), Barabanov – Širokov (A), Kalinin, Karpov – N. Gusev, Prochorkin, S. Plotnikov – Tichonov, Kablukov, Ketov – Altybarmakjan.

    Rozhodčí: Jurij Oskirko, Anton Kislov – Nikita Novikov, Alexandr Černyšev

    Diváci: 5 131
    thejrc.org